badanie genetyczne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się dopytywałam,bo wiadomo - chciałam wiedzieć I lekarz mi powiedział,że na tym etapie ciąży,to być może będzie mógł mi powiedzieć,ale tylko jak będzie chłopiec i tylko jak się dobrze ustawi Akurat tak się ustawił,że od razu było widać Także u nas to była kwestia dużego szczęścia No i dodam,że lekarz ma naprawdę dobry sprzęt.
Dzięki za gratulacje, Dziewczyny Też się cieszymy,tym bardziej,że oboje chcieliśmy syna A Mąż wiadomo,dumny chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 07:44
-
nick nieaktualnyKarmar ale super:) faktycznie macie szczescie, ze tak szybciutko sie dowiedzieliscie u mnie nie bylo widac do tej pory, wiec pewnie bedzie coreczka ale mi to bez roznicy co, oby zdrowe hehe maz chce i syna i corke, takze tak czy siak bedzie szczesliwy
A zeby bylo na temat, to moje badanie genetyczne trwalo okolo 30 minut. Dzidzia nawet ssala palucha i mamy fotke pamiatkowa ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie nie widac. Znaczy ja widze - bo spodni nie dopinam. Jednak wygladam tak, jakbym po prostu sie najadla. Ale i tak jest lepiej niz bylo - bo do konca 3 miesiaca mialam wklesly - czasem, jak wymioty mi odpuszczaly na 2-3 dni, to robil sie taki normalny brzusio. U kazdej inaczej rosnie i kazda w innym czasie moze zauwazyc
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHm pewnie zalezy od budowy, jak mowisz ze Ty taka szczuplutka i duzo wymiotowalas to tez pewnie w tym czasie chudlas nie tylas.. ja nie wymiotowalam ani razy, troche mdlosciami postraszylo ale chyba mi juz mija.. w ogole mdlosci mam jak jestem glodna.. wtedy az mdleje.. a tak poza tym to nic a nic.. i sobie zdrowow jem a ze az taka drobna nie jestem, powiedzialabym ze normalnej budowy bo fald to tez nie mialam, rozmiar 38 to cos juz sie wypietrza:P
-
nick nieaktualnyA liczylam na to, ze u mnie wlasnie bedzie szybko widac, bo tak czytalam, ze u osob mojej postury to raz dwa widac. Ale wymiotowalam duzo i dlatego pewnie jeszcze nie mam. Juz wymiotow prawie nie ma, takze brzuszek na pewno szybko wyskoczy:)
A Ty jak zauwazylas, ze zaczal sie brzusio zmieniac, to tez powinno byc z tygodnia na tydzien bardziej widac, bo jak nosisz 38, to tez jestes szczupla i tez bedzie szybciej widac a jeszcze jak nie wymiotujesz, to na pewno brzusio -
nick nieaktualnyRozmarzona wrote:Mam miec badania prenatalne w pond i strasznie sie boje zeby wszystko dobrze wyszlo..;/ tez tak macie?? normalnie zwariuje..
-
nick nieaktualnyRozmarzona wrote:Milo slyszec,ze nie tylko ja mam taka paranoje..:)Dziekuje za slowa otuchy:)
A powiedz mi bylas z partnerem czy sama (noi jesli z partnerem to jakie mial odczucia:) ? Pytam bo chcialabym ze soba zabrac meza po raz pierwszy. -
nick nieaktualny
-
Aliatan,na wizyte wybieram sie w pond,wiec nie da sie nie myslec.Juz na ten moment gore bierze stres..
Green to masz odwaznego partnera w tej kwestii bo moj maz mam wrazenie,ze obawia sie lekarza i bedzie musial przyzwyczaic sie do mysli,ze ktos mnie dotyka:)Mysle,ze odprezy sie juz gdy zobaczy malenstwo:)Dopiero wtedy bedzie mogl calkowicie poczuc to co ja, gdy ogladam maluszka na usg.Same wiecie, ze wtedy to na maksa pojawia sie wiez nie do opisania;)Jestes juz z nami -
Hehe to mowisz przeczucie,ze b2dzie corcia;)Moj Maz ciagle pyta kiedy pisiorek sie pojawi tak nastawiony na chlopca;)Dla mnie plec niewazna, najwazniejsze by bylo zdrowe:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:50
Jestes juz z nami