beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kubala wrote:Witam dziewczyny
Jestem tu nowa i mam problem Wczoraj robiłam bete (43dc). Dziś odebrałam wyniki (44dc) i oto one <1,20 mIU/mL. Nie wiem co mam dalej robić i myśleć
Pomóżcie
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam wyniki: beta z dziś 20dpo - 3577,4 16dpo było 492,4, więc rośnie jak szalona
Natomiast CMV IgG dodatnie 31 U/ml a na IgM jeszcze nie ma wyniku, bo muszą powtórzyć badanie Osiwieję do jutra. Dwa lata temu robiłam to badanie i wyszło ujemnie. Pytanie czy załapałam teraz czy przed ciążą... -
Patutka wrote:No tak, wtedy będzie kolo 14000 jak rośnie Ci 100% może dzidzia jest starsza, a jak nie będzie jeszcze maluszka widać, to spokojnie, nie przejmuj się tylko poczekaj chwilę
urocza lubi tę wiadomość
-
kasiaa.. wrote:Właśnie wrzuciłam swoj wynik na kalkulator bety jest informacja ze rosnie o 100% co jeden dzien i godzina wiec wyliczyłam ze w poniedziałek o 16.00 mam wizyte wyliczyłam (pod warunkiem ze przyrost bedzie ładny )powinnam miec 111561,6
kasiaa.. lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dziewczyny, czy tę betę trzeba robić? Jestem w ostatnim dniu 6tc, u ginekolog byłam 2 razy, miałam trochę plamień, ale ogólnie dr mówi, że ciąża rozwija się OK, pęcherzyk 13,6 mm. Pytałam o betę na 1 badaniu i powiedziała, że nie ma zupełnie takiej potrzeby, że skoro robiłam test i ona widzi pęcherzyk 2mm, to beta by po prostu potwierdziła, że jestem we wczesnej ciąży.
Ale o tej becie czytam wszędzie, widzę, że niektóre dziewczyny chyba chodzą co tydzień sprawdzać. Żeby to robić musiałabym brać co tydzień wolne, bo pobieranie krwi u nas jest od 8:00, a pracę mam na 8:00. Czy to jest na prawdę takie ważne?