beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj uwierz mi strasznie.... teraz jest lepiej ale do poniedziałku rana myslalam o najgorszym...
Początkowo miał być pessar i wolałabym bez niego nie wychodzic....
Ale niby doktor mówi ze jak będzie miala 3 cm to nic z tego....
A ja tak naprawdę leżałam i te skurcze byly znikąd....
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Mi sie macica stawiała od dotykania brzucha i w pewnym momencie też tak mi zaczął twardnieć brzuch, to był 18tc i czułam takie skurcze, obkurczanie, nie wiem jak to sprecyzować i też od razu myślałam, że mi sie skraca, ale na szczęście na ip okazało się że jest dluga, ale swoje stresy zdążyłam zjeść. Ogólnie, gdybym byla na Twoim miejscu to chyba chciałabym tego pessara tak jak Ty, bo o pol cm to się może szybko skrócić, a z pessarem to i Ty jesteś spokojniejsza i lekarz, że poprawił stan szyjki.. Ale już oni niech decydują... Mam nadzieje, że dobrą decyzje podejmą...
Ile malutka wazy :d?Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
415g równo
No to ja mialam problemy od 15 tc ze stawianiem.
Wcale nie miziam brzucha czy coś. Raczej starałam się tego nie robic. Jak już to kładłam rękę przed snem ma brzuch. Alr były dni że nie kładłam i bylo tak samo. Tylko że w niedzielę miałam skurcze co 10 minut....
Nie wiem będę walczyła o ten pessar, w końcu u mnie to ta szyjka skacze, że siemano, gdzie ja NIC NIE ROBIĘ. W tamten piątek miala 37 mm...2016 🩷
2020 🩵
Witam. Jestem tu pierwszy raz i mam pytanie do bardziej doświadczonych ode mnie 2 dni temu poziom beta hcg wyniósł 47 783 mIU/ml, natomiast dzisiaj tylko 64 210 mIU/ml. Dodam ze rozpoczął się 7tc. Czy powinnam się martwić tym przyrostem?? Pomóżcie proszę bo oszaleję ..
-
Tak, bo veta juz nie rosnie tak szybko jak na początku.
Ale na belly masz kalkulator, on Ci wyliczy czy wszystko jest w normie po 48h ale wszystko jest okej. Ladnie przerosło
Jak chcesz sprawdzić wejdz w Zakładkę baza wiedzy a potem kalkulator ciąży2016 🩷
2020 🩵
Ewwwa wrote:Hej dziewczyny.
czy te wyniki są okay:
326.5 mlU/ml robione - 12.03 (wg zakresu ref.: 4-5 tydzień)
712.1 miU.ml robione - 14.03
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki - 03.02.
dzięki za podpowiedz.Ewwwa lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Hej dziewczyny! Poratujcie mnie bo zwariuję jestem 28 dpo, moja beta w:
24 dpo 12 419,20
26 dpo 20 287,72
przyrost ok. 64% w ciągu 48h, martwi mnie to że ta beta jest dosyć wysoka..a w sumie przyrost też mógłby być ciut większy..boję się bo wszędzie piszą że wysoka beta to zaśniad musze się chyba odciąć od internetu na jakiś czas
aaa pierwszą ciążę poroniłam, moja beta też wtedy była spora bo już w szpitalu jak byłam na zabiegu to mi sprawdzili i wynosiła coś ok 30 000.