beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lilaa1985 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Dziś mam 23 d.c , 10 DPO bhcg 16,7mlU/ml natomiast progesteron 47,74 ng/ml jak myślicie dobry wynik?
lilaa1985 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Hej dziewczyny nie dawno dolaczylam na fioletowa strone poltora roku czekania po stracie Aniolka ta ciaza to ogromne dla nas zaskoczenie. Mam ogromnego stresa i ciagle wydaje mi sie, ze cos jest nie tak. Oprocz ogromnego bolu piersi i wrazliwosci nie mam zadnych innych objawow i to mnie martwi.
Moje wyniki beta hcg
16dpo 638
18dpo 1325
20dpo 2275
25dpo 8720
Czy ostatni wynik nie jest za niski? Pierwsza wizyta u lekarza byla 22dpo i bylo widac pecherzyk ciazowy 8mm na 4mm. Kolejna wizyta dopiero 9 kwietnia a do tego czasu chyba osiwieje bede wdzieczna za kazda sugestielat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
AgataR wrote:Hej dziewczyny nie dawno dolaczylam na fioletowa strone poltora roku czekania po stracie Aniolka ta ciaza to ogromne dla nas zaskoczenie. Mam ogromnego stresa i ciagle wydaje mi sie, ze cos jest nie tak. Oprocz ogromnego bolu piersi i wrazliwosci nie mam zadnych innych objawow i to mnie martwi.
Moje wyniki beta hcg
16dpo 638
18dpo 1325
20dpo 2275
25dpo 8720
Czy ostatni wynik nie jest za niski? Pierwsza wizyta u lekarza byla 22dpo i bylo widac pecherzyk ciazowy 8mm na 4mm. Kolejna wizyta dopiero 9 kwietnia a do tego czasu chyba osiwieje bede wdzieczna za kazda sugestieAgataR lubi tę wiadomość
-
Dzieki korci mnie zeby zrobic jeszcze jedna bete... Strasznie to wszystko przezywam, boje sie nawet pomyslec, ze tym razem mogloby byc dobrze. Wszytko porownuje do poprzedniej ciazy no ale to chyba normelne i pewnie dopoki na wizycie nie uslysze serduszka spokojna pewnie nie bede ale dziekuje za slowa otuchylat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Emi36 wrote:Mam pytanie bo sie martwie czy ta moja beta jest ok ?
15 dc 54,60
21 dc 224,20
23 dc 419,30
26 dc 778,00Emi36 lubi tę wiadomość
-
AgataR wrote:Dzieki korci mnie zeby zrobic jeszcze jedna bete... Strasznie to wszystko przezywam, boje sie nawet pomyslec, ze tym razem mogloby byc dobrze. Wszytko porownuje do poprzedniej ciazy no ale to chyba normelne i pewnie dopoki na wizycie nie uslysze serduszka spokojna pewnie nie bede ale dziekuje za slowa otuchy
-
Hej dziewczyny.Pisałam do Was w sobotę z pytaniem o betę.Wczoraj zrobiłam badanie z 16,7 23(d.c) przyrosło mi do 122,1 26(d.c). Jupi:)Ale progesteron mi spadł z 47,74 na 38.Mimo brania luteiny 50 i douphastonu. Byłam u lekarza dał mi luteine 100 dopochwowo oraz zastrzyk z prolutexu. Trzymajcie kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 06:11
Jest z nami nasz cudowny syn 07.12.2016
lilaa1985 -
Sylwia91 wrote:Mówię Ci że będzie dobrze nie porównuj i nie wyczekuj że stanie się coś złego bo sobie to wyprosisz, nie warto się martwić póki nie ma czym nie rób kolejnej bety bo to niepotrzebny stres tylko w oczekiwaniu na wyniki za kilka dni masz wizytę i zobaczysz będzie dobrze daj koniecznie znać!
Sylwia91 lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Jestem przyszłą mamą listopadową, mam pilne pytanie, które nie daje mi spokoju, może, któraś z Was mi pomoże.
Wiem, że według kalkulatorów jest ok, ale, czy to normalne, że przyrost bety spada?
Miałam pierwszy przyrost 280%, następny 180% a teraz jak wczoraj zrobiłam bete to z 638 po 8 dniach jest 7895, czyli przyrost 88%.
To normalne?
Wizyta za 9 dni dopiero. Napiszcie proszę jeśli, któraś wie. -
Cześć dziewczynki. Mam pytanie z powodu strasznej zgagi zrobiłam dzisiaj bete w 10 dpo 4 dni przed okresem. Wyszła ujemna. . Czy jest nadzieja jeszcze... w poprzedniej ciazy w której poronilam testy wyszły w 5 dniu w czasie plamienia a beta 39 w 7 dopiero.. Cykle 24 dnBrychta
-
Jaki jest dobry przyrost bety ? Bo u mnie mogą być bliźniaki. I beta robiona 30.03 1020 i dziś 2982. Normy : powyżej 1 ciaza. W szpitalu nic więcej nie chcieli powiedzieć odnośnie wyniku. Tylko tyle że lekarz sam sobie interpretuje.
-
guerretenshi wrote:Jaki jest dobry przyrost bety ? Bo u mnie mogą być bliźniaki. I beta robiona 30.03 1020 i dziś 2982. Normy : powyżej 1 ciaza. W szpitalu nic więcej nie chcieli powiedzieć odnośnie wyniku. Tylko tyle że lekarz sam sobie interpretuje.
Ja w pierwszej i drugiej ciąży miałam przyrosty 180% a ciąże pojedyńcze