beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny...
Przed północą chciałam się wykąpać bo wcześniej mi się przysnęło... Niestety zauważyłam delikatne brązowe plamienie... Pojechaliśmy z mężem na IP... Okazało się serduszko już nie bije Nie doczekamy naszego maleństwa We wtorek muszę się zgłosić do lekarza prowadzącego i pewnie będzie mnie czekał szpital... To tak boli, łzy same płyną...
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Kochane! Proszę o odpowiedź! Ostatnia miesiączka 16 sierpnia. Beta robiona 19 września, czyli mniej wiecej 4 dni po spodziewanej miesiaczce (mniej wiecej, bo w sierpniu odstawilam tabletki anty i nie spodziewalam sie okresu w terminie), wynik bety 139. Za malo? Ok? Eeeech, już swiruje
-
Eee no to moja chyba coś za niska. Ale to przeciez wszystko zalezy od dnia zaplodnienia, owulacja mogła być pozniej Bete robilam u lekarza rodzinnego, tylko zeby miec wieksza pewnosc niz po tescie Gdybym byla w Polsce, to tam mam przychodnie pod nosem to zrobilabym jeszcze ze dwa razy, a tak to musze czekac na wizyte u gina
-
Hope_ wrote:Marta tu masz kalkulator bety:
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
WYdaje mi się ze przyrost masz w normie a i normy są szerokie i się mieścisz (przynajmniej wg norm opisanych na necie )
kiedy idziesz na wizytę? -
Cześć dziewczyny...
Nie mam już mojego bobasa pod sercem Dziś wróciłam ze szpitala po łyżeczkowaniu...
Nie cieszyłam się długo ciążą.
Życzę Wam jednak wszystkim spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania...
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019