beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
M_ia wrote:Cześć dziewczyny powiedzcie mi czy to dobry przyrost?
Beta HCG
14.03(11 dpo) 32.52
16.03(13 dpo) 117.200
20.03(17 dpo) 1057.00
Zuza91 -jak tam u Ciebie jak się czujesz?pytam bo mamy ten sam etap:) dodałas się może do listopadówek?
-
M_ia wrote:Cześć dziewczyny powiedzcie mi czy to dobry przyrost?
Beta HCG
14.03(11 dpo) 32.52
16.03(13 dpo) 117.200
20.03(17 dpo) 1057.00
Zuza91 -jak tam u Ciebie jak się czujesz?pytam bo mamy ten sam etap:) dodałas się może do listopadówek?
M_ia teraz lepiej, ale czułam się przez kilka dni tak, jakby mnie czołg przejechał. Ciągle senna, zmęczona, a w nocy z kolei nie mogłam zasnąć. Wahania nastrojów, płacz i sikanie co chwilę, do tego piersi zrobiły mi się takie ciężkie, że bolą, gdy chodzę Huśtawki nastrojów już mi przeszły w sumie i nie jestem aż tak zmęczona, ale ciężkie piersi zostały i jeszcze pewnie długo takie będą
A jak Ty się czujesz? Nie dodałam się do listopadówek Muszę poszukać tego wątku na forum. -
Zuza91 wrote:M_ia teraz lepiej, ale czułam się przez kilka dni tak, jakby mnie czołg przejechał. Ciągle senna, zmęczona, a w nocy z kolei nie mogłam zasnąć. Wahania nastrojów, płacz i sikanie co chwilę, do tego piersi zrobiły mi się takie ciężkie, że bolą, gdy chodzę Huśtawki nastrojów już mi przeszły w sumie i nie jestem aż tak zmęczona, ale ciężkie piersi zostały i jeszcze pewnie długo takie będą
A jak Ty się czujesz? Nie dodałam się do listopadówek Muszę poszukać tego wątku na forum. -
nick nieaktualnyM_ia wrote:A chyba tak samo jak Ty tylko do tego mam potworny ból brzucha calyyyyy czas. A jeszcze dziś dodatkowy stres bo jadę do szpitala po wyniki histpat po mojej laparoskopii i boję się co będzie ...
-
Zuza91 wrote:Daj znać, jak te wyniki! Trzymam kciuki
-
Moje Drogie pytanie mam
w sobotę (29 dzień od pierwszego dni ostatniej miesiączki) robiłam bete i wyszedł wynik 551,2 U/l, dziś w 31 dniu robiłam bete ponownie w innym laboratorium i wynik był podany w innych jednostkach. Wyszedł 1333 mlU/ml. jak to interpretować?? Czy przyrost jest dobry?? -
kasiakelo wrote:Moje Drogie pytanie mam
w sobotę (29 dzień od pierwszego dni ostatniej miesiączki) robiłam bete i wyszedł wynik 551,2 U/l, dziś w 31 dniu robiłam bete ponownie w innym laboratorium i wynik był podany w innych jednostkach. Wyszedł 1333 mlU/ml. jak to interpretować?? Czy przyrost jest dobry??
Niestety nie da się tego porównać, chyba że znasz przelicznik tych jednostek i wiesz, jak je ujednolicić. Betę się powinno robić zasadniczo w tym samym laboratorium - na tym samym sprzęcie do badań. -
Hej dziewczyny, wizyte u gin mam dopiero za ponad tydzień, jednak martwię się czy wszystko ok( na podstawie tego że ciągle czuję ten ból brzucha), ostatnią betę robiłam 8 dni temu- jest sens nową porównywać do poprzedniej czy lepiej jesli już to zrobić dwie w odstępie 48h i dopiero je porównać?
-
M_ia wrote:Hej dziewczyny, wizyte u gin mam dopiero za ponad tydzień, jednak martwię się czy wszystko ok( na podstawie tego że ciągle czuję ten ból brzucha), ostatnią betę robiłam 8 dni temu- jest sens nową porównywać do poprzedniej czy lepiej jesli już to zrobić dwie w odstępie 48h i dopiero je porównać?
jak z ciaza bedzia mialo byc ok to bedzie mysl pozytywnie!
-
nitta32 wrote:moje wyniki beta hcg 12dpo=37.7 a 14dpo =113,7. Przyrost 207procent. To nie za duzo? obliczalam w kalkulatorze i niby srednia srednia;-).
-
Moje Drogie pytanko mam
Moje wyniki bety
25 marca 551 (około 18dpo)
27 marca 1333 (około 20dpo)
31 marca 4397 (około 24dpo)
Dodam że om miałam 25 lutego, cykl monitorowany owulacja 7-8 marca. Pomóżcie czy dobrze przyrasta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 17:58
-
Dziewczyny czy myślicie że beta w 6t2d jest dobra oto wynik : 33398,0 mIu/ml27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny czy myślicie że beta w 6t2d jest dobra oto wynik : 33398,0 mIu/ml
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie chciałam prosić o porade w poniedziałek 3go miałam bête 248 w środe wzrosła do 596 czyli o 136% a dzisiaj 7go wyniosła 1130 czyli wzrost okolo 87% czy którejś z Was tak sie zdażyło ze wzorst był inny tzn nie zawsze taki sam procent ?
-
Happy mummy to be wrote:Witam Was wszystkie chciałam prosić o porade w poniedziałek 3go miałam bête 248 w środe wzrosła do 596 czyli o 136% a dzisiaj 7go wyniosła 1130 czyli wzrost okolo 87% czy którejś z Was tak sie zdażyło ze wzorst był inny tzn nie zawsze taki sam procent ?
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Hej. Jestem nową zafaskolowaną.
Zrobiłam betę w 15 dniu po owulacji i wyszła 78,43 mIU/ml. Według norm w labo trochę niskie natomiast według norm w książce i w necie jest ok. Jestem w 4 tygodniu i 5 dniu ciąży. Betę robiłam 2 dni temu. Co wy na to?