beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia narazie trzeba cieszyć sie ze jest OK i czekać na rozwój wydarzeń... mieć nadzieje, że fasolka bedzie zdrowo rosła
Marttom ja też mam delikatne mdłości, ale naprawde delikatne, i niech tak zostanie
Karolajna nie martw sie na zapas. Ważne, że serduszko bije... Jeszcze sie rozkręci.
Sylwia u mnie ok, czekam cierpliwie na dzisiejszą wizytę, która mam nadzieje będzie bardziej pozytywna niż poprzednie. Dam znać czy zobaczyłam dziś coś więcej. O 13 moja godzina 0 :P:P Czekam też na wieści od Ciebie, co było tym razem widać na USG.
Dziewczyny, głowy do góry I trzymajcie kciukiKarolajna8919, Malgonia lubią tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Nie wiem nic, chyba za malutkie bylo bo Pani doktor nic nie mowiła. Mam nadzieje, ze na nastepnej wizycie wszystkiego sie dowiem bylam zdziwiona ze juz biło serduszko, bo to dopiero poczatek 7 tygodnia.Aniołek... 11 tydzień
Bąbel cudownie! Ja ze niecierpliwa jestem umówiłam się wczoraj do pierwszego lepszeo gin u mnie w mieście na jutro żeby podejrzeć czy może już też tętno jest.
Karolajna nie zamartwiaj się! Nie rozumiem jak lekarz może tak powiedzieć ja bym właśnie powiedziała myśl pozytywnie bo założę się ze nie jedno serduszko tak biło a teraz albo już biega albo zaraz się rodzi! -
nick nieaktualnyHej. Jestem tu nowa.dzis pobieralam hcg total (bo nie bylo bety w tym labolatorium) i wynik to 61,80 u/ml jestem 18 dni od stosunku. Jak to widzicie? Czy wynik jest ok? Powtorze badanie za dwie doby. Boje sie bo moja przeszlosc ciazowa nie jest ciekawa
-
Hej Ona. Nie znam sie na takim badaniu... Napewno mialas tam jakies normy jakie sa dla danego laboratorium, albo poszperac w necie. Co najwazniejsze, powtorzyc badanie i zobaczyc czy przyrasta. W 48 godzin powinna wzrosnac dwukrotnie.Aniołek... 11 tydzień
bąbel922 wrote:Hej dziewczyny ,to znowu ja !
Jestem juz po wizycie widzialam fasolke i malutkie serduszko wedlug usg jestem 6t0d, zamiast 7t0d czyli owulka byla tydzien spozniona tak sie ciesze
ale fajnie, ze juz nosisz serduszko:) gratuluje i tez bym chciała je ujrzec dzisiaj na wizycie ale obawiam ze za wczesnie bo to koncowka 5t -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny