beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolajna wszystko będzie dobrze! Staraj się myśleć pozytywnie to lepiej bedzie dla fasolki. Wiem ze łatwo sie mówi a trudniej zmienić nastawienie bo ja sama sie denerwuje przed wizyta i w poprzedniej ciąży też za każdym razem były nerwy, ale im wiekszy spokój tym lepiej.
-
Dokladnie...Karolajna, spokoj jest najwazniejszy... Stres nic nie da a co ma być to będzie. Glowa do gory i czekaj spokojnie na wizyte
Moja kolej jutro o 13:45... Boje sie ze znowu nic nie bedzie widać.
Martton wiem ze w widelkach sie mieszcze i przyrost mialam ok, ale stes zawsze jest ze za malo, mam nadzieje ze zobaczymy fasoleczki jutro ! trzymaj sie.Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
To znowu ja... Jestem po wizycie. Na USG było widać tylko malutki pęcherzyk 5 mm... Pani gin nie mogła nawet określić wieku ciąży. Nie zgadza sie wiek, ktory sugeruje ostatnia miesiaczka czyli dzis jest 6t 0d, a wedlug USG conajwyzej 5 tydz, ale wartosci Beta HCG sie zgadzaja co do wielkosci zarodka. Nie wiem co myslec. Ide za tydzien...Aniołek... 11 tydzień
Hej dziewczyny, pozwólcie że się przyłącze
Wg ostatniej @ jestem obecnie w 5 tyg i 5 dniu ciąży. wczoraj byłam u lekarza bo stwierdził,że juz powinno być cos widać.. a tu zaledwie 5mm pęcherzyk ciążowy, kazał dzis zrobić Beta HCG wynik 5365,70 mlU/ml
Co o tym sądzicie? To moje pierwsze badanie z krwi wiec nie mam porównania co do przyrostu niestety01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Hej Sylwia. Ja jestem wedlug OM w 6t0d a moj pecherzyk tez mial dzis 5mm a beta dwa dni temu 3400 mlU/ml wiec dzis ma okolo 7000 powiedzmy... Wychodzi na to ze ciaza jest poprostu mlodsza niz sie wydaje. Trzeba czekac, tyle nam zostaloAniołek... 11 tydzień
Dzieki
No niestety po dwóch dniach nie zrobię badania ponownie ponieważ widziałam dziś w lab ze w sobotę nieczynne
Jedynie w środę dopiero tylko nie wiem jak się wtedy do tego odnieść.
Dziewczyny dopinam się zatem pod wasz wózek01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Dziewczyny a przypomnicie mi w ktorych aktualnie jesteście tygodniach ? Nie wiem czy mogą podpiąć się pod wasz wozek bo u mnie w 6tc i 3 dniach przy becie 10924 nie było zarodka... czekam na 27 grudnia
Z niecierpliwością i trzymam kciuki za wstanie fasolki. -
Hej ja jestem 6t0d i byl tylko pecherzy, tez nie bylo zarodka.
Sylwia musisz co drugi dzien doliczyc drugie tyle i wtedy Ci wyjdzie ile ma byc w srode. Powiedzmy ze dzis masz 5000, to w sobote powinno byc 10000, w pn 20000 a w sr 40000. Ja to tak interpretuje. Jesli sie myle to niech mnie ktos poprawiAniołek... 11 tydzień
Hej,
Jestem w 4 tygodniu (29 dc) wczoraj okazało się, że jestem w ciąży. Dziś zrobiłam betę i wynik to ponad tysiąc (1117)....Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
No więc pozostaje czekać do przyszłego tygodnia
Obyśmy doczekały pięknych serduszek !!01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )