beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bąbel922 wrote:Malgonia narazie trzeba cieszyć sie ze jest OK i czekać na rozwój wydarzeń... mieć nadzieje, że fasolka bedzie zdrowo rosła
Marttom ja też mam delikatne mdłości, ale naprawde delikatne, i niech tak zostanie
Karolajna nie martw sie na zapas. Ważne, że serduszko bije... Jeszcze sie rozkręci.
Sylwia u mnie ok, czekam cierpliwie na dzisiejszą wizytę, która mam nadzieje będzie bardziej pozytywna niż poprzednie. Dam znać czy zobaczyłam dziś coś więcej. O 13 moja godzina 0 :P:P Czekam też na wieści od Ciebie, co było tym razem widać na USG.
Dziewczyny, głowy do góry I trzymajcie kciuki
życzę wam dziewczyny wszystkim spokojnego przebiegu ciąży i doczekania zdrowych maluszków.01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Witam. Dziewczyny proszę o pomoc i słowa otuchy . Jestem po dwoch poronieniach. Test pozytywny , beta : 27.12 94,5 , 29.12 212, a dzisiaj tj 2.01 344 , jak mam to rozumieć chyba mały przyrost ten drugi . Strasznie się boje roczarowania . Miałam monitorong cyklu , stymulacje owulacji , owulacja miała miejsce ok 8 grudnia . Wizyta juz e czwartek ale się strasznie boje . Ktoś miał taki niski przyrost ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 19:03
AniaRad -
Witaj Ania... No wydaje mi sie ze niski ten drugi przyrost.. Ale nie ma po gdybać, tylko czekać co lekarz powie... Nic wiecej Ci nie moge poradzić, ja nie miałam takiej sytuacji, moze ktoś inny sie wypowieAniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
bąbel922 wrote:Gosia a jak Twoja wczorajsza wizyta ? Nic sie nie chwalisz
serduszka jeszcze nie było widać a małą fasoleczke - 1 cm
Chyba miałam lekko opóźniona owu, bo ciąża jest o kilka dni młodsza niż myślałam ale najważniejsze, ze w nowy rok weszłam dużo spokojniejsza, no i przynajmniej wiem, ze to ciąża pojedyncza, bo po stymulacji jajników tabletkami róznie mogło byc;)
Następna wizyta za 2 tyg i wtedy mam nadzieję zobaczyć juz i usłyszec -
Hej dziewczyny po moich obliczeniach dziś 5 tydzień ciąży . Powiecie mi czy mam wporzadku betę ?
29.12 beta - 427,5
02.01 beta 1678 mlU/ml
Dziś pierwsza wizyta lekarska nie mogę się doczekać !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 10:20
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Hej jestem już po pierwszej wizycie
Ciąża Potwierdzona , wewnątrz maciczna , ładnie umiejscowiona ,fasolka dobrze rozwijająca się za 12 dni wizyta i serduszko + wszystkie zbędne formalności jupiii )Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 18:02
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
dziewczyny a jak często robocie teraz bete? Robiłyście tylko na początku ciąży, przed pierwszą wizytą żeby sporawdzac samodzielnie czy wszystko ok, czy miedzy wizytami tez? Ja miedzy pierwszą a druga wizytą mam prawie 3 tyg przerwy (jeszcze zostało 11 dni) i zastanawiam sie czy nie zrobic w tym czasie badania zeby skonrolowac czy wszystko ok. Boli mnie brzuch od kilku dni w podbrzuszu i chociaz wiem ze tak sie zdarza to jednak zaczynam się martwic i szukam jakiegos sposobu na konrole czy wszystko ok. Jak myslicie, ma to sens?
-
Gosia... Ja osobiście nie robię teraz Bety pomiędzy wizytami... Mam prawie miesiąc różnicy od ostatniej do następnej. Myślę, że teraz to i tak nic nie zmieni czy zrobię tą Bete czy nie, zostało cierpliwie czekać i dbać o siebie Idąc tym tokiem, musiała bym całą ciążę robić,a myślę, że najważniejsze jest na początku sprawdzić czy jest dobry przyrost i jak później lekarz nie zleci zrobić to myślę, że nie ma sencuAniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie.