beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny powiedzcie mi czy martwić się czy nie. Mój lekarz poza zasięgiem a ja odebrałam wyniki.
Wynik z 5-06-2018 beta hcg 14.390 progesteron 16,52
Wynik z dziś, czyli 07-06-2018 beta hcg 23.878, progesteron 15,29
Martwi mnie że beta się nie podwoiła, a progesteron spada, wszczynać alarm i gdzieś jechać? -
Inka progesteronu biore 3x dziennie po dwie tabletki dopochwowo a dziewczyny mi juz pisaly ze moglbybyc lepiej z tym wynikiem.
W 11dpt mialam 13,2
A w 13dpt bylo 15,9
A te bole to faktycznie mocne u Ciebie ja czasami tez sie w nocy budze przez te bole ale nie SA OBE tak Silne jak przy moich miesiaczkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 19:00
-
dziewczyny kolejne 2 tygodnie niepewności, dziś byłam na cytologii i wymazie z pochwy...i na tym patyczku co pobierana jest cytologia widziałam krew, pytając położną o to powiedziała że jest tam "skrzepik" i że to pewnie z niego....boję się
dodam że w środę byłam u ginekologa i powiedziała że wszystko jest ok...
-
Ruda nie denerwuj sie na zapas, skoro pllozna to zbagazelizowala i powiedzial a ze to nic zlego to pewnie tak jest.
Ale rozumiem ze sie martwisz. Na twoim miejscu jesli nie mozesz wytrzymac to jest do szpitala na izbe przyjsc Wieczorem i powiedz ze krwawisz i sie wystraszylas..
Oni to sprawdza i wyjasnia -
nick nieaktualnyAleksa87 wrote:Inka progesteronu biore 3x dziennie po dwie tabletki dopochwowo a dziewczyny mi juz pisaly ze moglbybyc lepiej z tym wynikiem.
W 11dpt mialam 13,2
A w 13dpt bylo 15,9
A te bole to faktycznie mocne u Ciebie ja czasami tez sie w nocy budze przez te bole ale nie SA OBE tak Silne jak przy moich miesiaczkach.Aleksa87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inka wow super Progesteron mysle ze nie musisz sie martwic. A jaka beta?
U mnie dzis po poludniu pojawilo sie plamienie lekko brazowawe....
Wlasnie wracam z pracy i zaraz jefziemy do szpitala. Troche sie boje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksa87 wrote:Inka wow super Progesteron mysle ze nie musisz sie martwic. A jaka beta?
U mnie dzis po poludniu pojawilo sie plamienie lekko brazowawe....
Wlasnie wracam z pracy i zaraz jefziemy do szpitala. Troche sie boje
Beta 2178
Dawaj znać koniecznie, ale ponoć to się zdarza i jest całkiem normalne, o ile to ejst plamienie a nie coś "mocniejszego". Mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 21:50