beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:a Pani doktora na 1 badaniu powiedziała że już chyba widać akcje serca i w karcie ciąży mam wpisane tętno-obecne
oszaleje kiedyś...może Twoja dr ma lepszy sprzęt niż na izbie przyjęć, to w sumie bardzo prawdopodobne
nie szalej nie szalej, oszalejesz jak się bąbel urodzi
-
to moja pierwsza ciąża stad te wszystkie obawy... zostaje mi czekać do wizyty 20 u mojej Pani doktor...
6 czerwca było 5+0 wg OM a 6+0 wg USG - wizyta u mojej Pani doktor
9 czerwca na izbie przyjęć był 5+3 wg OM a wg USG nie powiedziałinka1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:to moja pierwsza ciąża stad te wszystkie obawy... zostaje mi czekać do wizyty 20 u mojej Pani doktor...
6 czerwca było 5+0 wg OM a 6+0 wg USG - wizyta u mojej Pani doktor
9 czerwca na izbie przyjęć był 5+3 wg OM a wg USG nie powiedziałaaa i też jestem ruda
chill
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Ruda lacze sie z toba, tez wczoraj bylam w szpitalu bo jak pisalam plamienie wrocily dokladnie tak jak u Ciebie, lekko brazowe.
Szpitalu öd 18-23 tyle czekania.
Beta 38004
Z moich 2 babli widac bylo tylko jednego. Ale jest na wlasciwym miejscu.
Nie byl pusty cos tam w srodku bylo ale sprzet byl tak stary ze ciezko bylo doktorce okreslic czy to serduszko czy jeszcze nie.
Ale jutro mam Termin w mojej klinice wiec wszystko bedziesz jasne.
Te plamienia to stara krew nie wiedzialam lekarka skad. Ale jutro sie dowiem.
Jesten szczesliwa
Mam sie oszczedzac i nic nie nosic.
Ruda ty tez!
Nie przejmuj sie bedzie dobrze -
ruda90 wrote:dziewczyny a co to znaczy : widoczny pęcherzyk ciążowy z echem zarodka bez widocznej akcji serca ?
ma czas jeszcze pokazać sie w pełnej okazałości. Obecnie jestem w 12 tc, ale jeszcze nie słyszałam bicia serca mojego dzieciątka, lekarka mi je tylko pokazała, ładnie pulsowało.
moze na początku sprawdza sie tylko czy jest tętno? Wie moze cos na ten temat ktoras z Was?
-
ruda90 wrote:Slonko92 ja jestem w tych tematach zielona więc nie pomogę...
Musisz byc teraz spokojna, na niektóre sytuacje po prostu nie mamy wpływu, a pozytywne myślenie naprawde moze pomoc i Tobie i Twojemu maleństwu! -
agniesja wrote:Weź mi nawet nic nie mów o zapachach
Mnie mdłości męczą całymi dniami
Najgorzej jest rano, kiedy jestem na czczo.
-
Dziewczyny ja was nie pocieszę na te ciążowe mdłości w 1 ciąży do dnia porodu wymiotowałam, mdliło mnie ciągle a funkcjonować dopiero mogłam po godzinie 10:00 jak zwróciłam wszystko co jest możliwe zbawieniem była cola wiem, że w ciąży takie paskudztwo ale nie piłam całej butelki tylko pół szklanki czy łyczek.
2 godziny przed porodem również21.06.2016 Córeczka
14.05.2018 Aniołek (6tc)
8.07.2018 ostatnia miesiączka ( ciąża) -
Dziewczyny mnie mdlosci tez dopadly, lekkie ale SA na poczatku myslalam ze cos zlego zjadlam a teraz czje sie po prostu do niczego prawie caly dzien dzis.
Mam cos takiego, ze jesten glodna, ale jak patrze w lodowke to nic z tego nie chce co mamy.
jest malo rzecz na ktore mam ochote.. A czasem jak zaczne jesc to mnie odrzuca.. Mimi ze glodnq jestem, eh oby to przeszlo.
Na zapachy tez jestem uczulona i na odglosy Matko najgorzej jest w metrze lub na ulicy...
Teraz mi tak niedobrze...
Cola, mowisz ze Cola na mdlosci pomaga?
Teraz tak mysle ze jak po narkozie bylo mi niedobrze to pani anesezjolog powiedzial a ze cukier jest najlepszym rozwiazaniem... Ale ile slodyczy mozna jesc. HahaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 19:29