beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny 12 dpt 1222,26 15 dpt 3501,9 19 dpt 12928,9 co sądzicie na usg kiedy krwawiłam w 15 dpt był jeden pęcherzyk ciążowyWalka 2018! Pcos , Ana1 graniczne , niedoczynnosc
Leki : eutyrox 100, encorton 10 mg , neoparin , systen 50
2020-1IUI 😑
2020.06 punkcją -4blastki
2020.08 transfer 5AA beta zero
2020.11 transfer 5 AA beta zero
2021 immunolog
2021 histeroskopia - stany zapalne
2021.09 transfer 4AA beta zero
2022.02 transfer 4 CB na atosiban
12dpt 1222,26🙏🏻
15 dpt 3502,36🙏🏻
19 dpt 12928,9🙏🏻
22 dpt 27147,8🙏🏻
26 dpt mamy serduszko ❤️ -
Lusia78 wrote:Witajcie jestem tu nowa chciałam się komuś wyżalić 😔 mam już dwoje dzieci ale mimo 43 lat zapragnęliśmy z mężem starać się o kolejne dziecko w tamtym roku . 8 marca 2021 poroniłam w 7 tygodniu ciąży później 25 listopada poroniłam ponownie kolejna ciąże w 4 tygodniu😔 w tym roku zaszłam ponownie 20 stycznia miałam ostatnia miesiączkę wszystko było Ok „czułam” to moje maleństwo mimo 4 tygodni a teraz od dwuch dni wszystko ucichło 😔 robiłam dziś betę 556 czyli podejrzewam ze ciąża się zatrzymała 😭 czy myślicie ze już powinnam dać sobie spokój? Ze już za pozno?
A dlaczego uważasz ze beta jest zła uważasz ze to za niski wynik?
Może miałaś później owulację. Nie mart się poczekaj spokojnie zrób betę za dwa dni i wtedy zobaczysz czy przyrasta.
U mnie też dziwna sprawa okres miałam 13.01
14.02 beta 20.13
17.02 beta 58.66
Jutro pójdę znowu na betę i zobaczę jaki będzie wynik. -
Nie wiem czy z tych nerwów z tego strachu zaczęło mnie piec podbrzusze dokładnie tak samo jak w poprzednich poronieniach 😔na wyniku mam napisane normy i moja nie mieści się wypada na 2-3 tydzień a to już powinien być 4 tydzień i 5 dzień poczekam jeśli nie wystąpi krwawieni pójdę zrobić jeszcze za dwa dni betę ale boje się strasznie
-
nick nieaktualnyLusia78 wrote:Nie wiem czy z tych nerwów z tego strachu zaczęło mnie piec podbrzusze dokładnie tak samo jak w poprzednich poronieniach 😔na wyniku mam napisane normy i moja nie mieści się wypada na 2-3 tydzień a to już powinien być 4 tydzień i 5 dzień poczekam jeśli nie wystąpi krwawieni pójdę zrobić jeszcze za dwa dni betę ale boje się strasznie
Cześć, zrób betę tak żeby był widoczny przyrost po ok 48h i przy okazji poziom progesteronu. Czy ciąża obstawiona progesteronem? Nospe możesz brać. Czy żadnych leków?
Daj znać.
Powodzenia -
nick nieaktualny
-
Lusia78 wrote:Nie mam żadnych leków niestety mieszkam we Włoszech i tu do ginekologa w ciąży idzie się dopiero po 9 tygodniu zrobiłam głupotę ze nie poszłam prywatnie 😭 chory kraj i głupia ja😔
Wczoraj wróciłam z Włoch 😀
Byliśmy 4 dni 😀
Mnie też piecze i dziwnie boli brzuch.
Zrobisz betę będziesz miała czarno na białym i się nie martw nie czytaj w necie bo się bardziej będziesz stresowała.
Też tak mam wiem co czujesz 😘 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś u gin oczywiście zadzwoniłam zapłakana to kazał przyjechać 🤷♀️ Widać tylko puste jajo płodowe dziś według ostatniej miesiączki 6 tydzień ja bym obstawiała 5 +4 ale myśle ze byłoby już coś widać 😔 i jeszcze ten mały przyrost .Oczywiście lekarz nie kazał się martwić i mam wrócić za tydzień ale ja czuje ze jest cos nie tak 😭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2022, 20:39
-
nick nieaktualnyLusia78 wrote:Byłam dziś u gin oczywiście zadzwoniłam zapłakana to kazał przyjechać 🤷♀️ Widać tylko puste jajo płodowe dziś według ostatniej miesiączki 6 tydzień ja bym obstawiała 5 +4 ale myśle ze byłoby już coś widać 😔 i jeszcze ten mały przyrost .Oczywiście lekarz nie kazał się martwić i mam wrócić za tydzień ale ja czuje ze jest cos nie tak 😭
Najgorsze to czekanie, znam to.
Masz info jakiej wielkości pęcherzyk?
Ten tydzień -
nick nieaktualnyLusia78 wrote:Wybaczcie ze jestem taka marudna raz nie mam nadzieji raz mam 😭 ale już nie wie co myśleć 😔
To co czujesz jest zupełnie Normlane.
Inaczej się nie da. To są wielkie emocje. Trudno coś stwierdzić bo czasami dzieją się różne rzeczy. Każda z nas ma też inne doświadczenia. Ja bym Powoedziala że niestety ale prawdopodobnie puste. Ale tak naprawdę okaże się na usg jak jest. Trzymaj się. Dasz radę :*