beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
NatiB wrote:A ja podżeram w nocy... Nic tak dobrze nie smakuje w dzien jak w nocy
Dalile wrote:Skowronki życzą nocnym markom słodkiego snu2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyCzes dziewczyny w poniedzialek moja beta wynosila 1160 a dzis w sobote juz 12350 usg dopiero mam za tydzien wiec nawet nie wiem ktory to tydzien. Wedlug ostatniej miesiaczki zaczelam 6 tydzien . Czy w 6 tyg mialyscie podobnie? Widze ze przyrost jest ok wiec jestem spokojna jak narazie jak bylo u was?
-
Mynah wrote:Czes dziewczyny w poniedzialek moja beta wynosila 1160 a dzis w sobote juz 12350 usg dopiero mam za tydzien wiec nawet nie wiem ktory to tydzien. Wedlug ostatniej miesiaczki zaczelam 6 tydzien . Czy w 6 tyg mialyscie podobnie? Widze ze przyrost jest ok wiec jestem spokojna jak narazie jak bylo u was?
Maly pewnie bedzie mlodszy, bynajmniej tak mi sie wydaje. Ja np po becie wiedzialam, ze dzidzia bedzie okolo tyhodnia mlodsza. Z @ wychodzilo mi 7 tyg A z bety 5t6dn:) i tak tez okazalo sie na usg;))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 17:04
2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualny
-
Patutka wrote:Prsyrost jest okej Ale wg bety to bedzie Jakos 5t4dn wydaje mi sie, gdyz ja np mialam w 5t6dn 19000 bety.
Maly pewnie bedzie mlodszy, bynajmniej tak mi sie wydaje. Ja np po becie wiedzialam, ze dzidzia bedzie okolo tyhodnia mlodsza. Z @ wychodzilo mi 7 tyg A z bety 5t6dn:) i tak tez okazalo sie na usg;))))
Nie mozna porównywać jednej bety do drugiej... Ja miałam w 5t 6d 10000 a na usg ciąża idealnie tyle ile wynika z długości od owulacji.
Ważne ze przyrost dobry gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 18:09
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Mynah wrote:Palutka dzieki za info za tydzien w poniedzialek isg i nie moge sie doczekac . Moze bedzie juz serduszko widac
Daj znac, koniecznie!Mynah lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Ale ja nie Jestem niemila. Jestem normalna, nie wypowiadajmy sie, jak kogos nie znamy.
Nie ocenilam co do dnia tylko napisalam okolo. I ze tak mi sie wydaje, chcialam pomoc, A nie wprowadzic w blad. A patrzac na ogolne normy to wychodzi mniej wiecej tak. Robisz dziewczyno jakies dziwne akcje tu... Nikt nie jest niemily ani nic innego sie nie dzieje, A takimi sugestiami co piszesz to robi sie niemilo.2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualnyDziewczyny dzieki za informacje! Nie ma co sie spierac! ciekawa bylam jedynie przyrostu bety kazdej z was a domyslam sie kazda ma inaczej w jakims stopni i w kazdym jednym dniu:) wczoraj jak robilam bete byl to moj patrzac od ostatniej miesiaczki 5 tydzien i 1 dzien czyli poczateczek 6-go . 12-go czyli za tydzien w sobote robie raz jeszxze bete a w poniedzialek lekarz i usg! Nie moge sie doczekac ))