beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
5 tydzień i 1 dzień (6tydzień) - 37 dzień od ostatniej miesiączki. A kiedy powinnam była dostać - nie wiem, bo mam nieregularne cykle, ale mierzę temperaturę i według testów owu oraz temp powinnam była dostać 10 dni temu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 17:09
-
Wiesz, sa dwie opcje. Jak beta zejdzie troche nizej to dostaniesz 'okresu' albo potrzeba bedzie lekarza i tabletek. Zapisz sie najlepiej za okolo tydzien, wtedy powinno byc w ta lub w ta. Ja dostalam wtedy krwawienia w 35dc.. Ale lepiej sie Zapisz do lekarza i jak czujesz sie gotowa, to mozesz sie brac do roboty, tylko z luzem:) bez spin.
I mam nadzieje, ze niedlugo do nas wrocisz:*2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
oczekujaca88 wrote:Ten cykl był inny niż wszystkie - bardzo szybko miałam owulację. Zazwyczaj mam koło 16-19 dnia cyklu, teraz ok. 12 dnia.
Tylko ja nie robilam na testow owulacyjnych2016 🩷
2020 🩵
Oczywiscie, ze bedzie dobrze. Musi byc, nie poddawaj sie, to najwazniejsze.
Tylko nie dluzej niz tydzien, bo moze wdac sie infekcja....
Jak chcialabys pogadac, smialo pisz na priv, mozesz sie wygadac i wymienic zdanie.
2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny:) wczoraj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy , moja beta w 32 dzien 1150 . Od razu luteine mam brac 2 razy dziennie po 2 tab. Pytanie do dziewczyn ktore niestety stracily ciaze w pierwszy trymestrze : czy po swierdzeniu ze jestescie w ciazy bralyscie luteine lub duphaston?
Trzymam za wszystkie kciuki aby cala ciaza byla bezpieczna i szczesliwego rozwiazania!!)
Oczekujaca! Trzymam kciuki! -
Luteina Tam naprawde w trymestrze malo daje, bo wiekszosc strat ciaz to wady genetyczne, A nie niedobory hormonalne...
Luteina lagodzi macice i utrzymuje Ci orogesteron. Ale nie zapewni Ci tego, ze z dzieckiem bedzie wszystko w porzadku.
Ja dostalam luteine 2x1 z powodow boli brzucha Ale od razu bylo powiedziane, ze luteina nie jest Bogiem, cudu nie zrobi....
Ja No nie dostalam luteiny z powodu straty. Badz dobrej mysli:) Musi byc dobrzeMynah lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Oczekująca mam podobnie, w sobotę beta 130 i ogromna radość a w pon tylko 143... lekarz powiedział, że na 95% dojdzie do poronienia i że nie da mi luteiny bo ona zatrzymuje krwawienie i wtedy być może będzie potrzebny zabieg a tak samoistnie się poroni
To wyczekiwanie jest najgorsze.
Jutro mam powtórzyć betę.
Wspieram!
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
nick nieaktualny
-
Oczekująca, moim zdaniem nie powinnaś teraz brać progesteronu bo ta macica nie bedzie w stanie dobrze się oczyscic. Skonsultuj to jak najszybciej z jakims lekarzem
Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić