beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula1991, Patutka- dziękuję za pomoc, uspokoiłam się już. Jutro lecę na drugą betę
oczekujaca88- na razie zachowaj spokój(wiem, łatwo mówić...). Zrobisz jutro kolejną betę i może przyrost już będzie prawidłowy. Przewertowałam trochę internet, szukając podobnych przypadków, niektórym dziewczynom dopiero właśnie przy trzecim badaniu beta ruszała wzwyż i wszystko było ok. Głowa do góry, trzymam kciuki. -
No właśnie wiem, że za mały Jutro idę zrobić powtórkę. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i nadal kreska jest No i dzisiaj zaczęły na nowo boleć piersi..są tak tkliwe i bolące, jak przed terminem @. A @ powinnam była dostać tydzień temu.. Czy to zmienia postać rzeczy?
-
oczekujaca88 wrote:No właśnie wiem, że za mały Jutro idę zrobić powtórkę. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i nadal kreska jest No i dzisiaj zaczęły na nowo boleć piersi..są tak tkliwe i bolące, jak przed terminem @. A @ powinnam była dostać tydzień temu.. Czy to zmienia postać rzeczy?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Oczekująca, 0.2 to nie jest jakaś straszna różnica. Takie wahania się zdarzają. Wiem jak to jest wierzyć przez dzień, dwa i potem tracić tę nadzieję. Jednak na każdego w końcu przychodzi czas i pora. Dlatego nie trać wiary!
Ja na twoim miejscu zrobiłabym tą betę, bo lubię mieć czarno na białym na czym stoję. Jeśli okaże się, że wszystko ok będziesz najszczęśliwszą dziewczyną na świecie!
Jeśli nie, to też głowa do góry, cycki do przodu próbujemy dalej! Nie ma rzeczy niemożliwych.oczekujaca88 lubi tę wiadomość
-
Dalile, zrobiłam rano betę - jutro po 11 wyniki. Dam znać. Dzięki :* "cycki do przodu" to hit Od razu się lepiej na duszy robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:21
Emma1985 lubi tę wiadomość
-
oczekujaca88 wrote:Dziewczyny nie mam złudzeń... dzisiaj temperatura poszła w dół o 0,2 Do tej pory była na poziomie 36,80-36,87, a dzisiaj rano 36,602016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dziewczyny wiem, że w w przypadku bety najważniejszy jest jej przyrost, ale bardzo się denerwuję, bo mam niską wartość, a na drugie oznaczenie idę jutro. Może, któraś z Was miała podobną sytuację i jest w stanie mnie podnieść na duchu? Mam długie cykle - 34-35dni. Owulacja nastąpiła prawdopodobnie 22dc, a beta z 18dpo wynosiła 105. Podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę, bo nie wiem co mam myśleć...Kicia92