Bhcg stanęła w miejscu
-
WIADOMOŚĆ
-
elizkaaa wrote:Witam po długiej nieobecności.
Wczoraj odebrałam wyniki bhcg 1230
Od wczoraj biore Clexane 0,2 oraz Zaax
Nie zamierzam powtarzać już bety bo to niepotrzebny stres ,tym razem stawiam na to ze co ma być to będzie.25 listopada mam wizyte więc póki co nie wariuje.
Pozdrawiam
Gratulacje! trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko było dobrze! -
Witam.Godz temu wróciłam od lekarza i nadal jestem w szoku.Po tych wszystkich niepowodzeniach okazało się ze mam pod sercem dwupak.Poki co obie ciąże żywe aczkolwiek jeden płód i pęcherzyk jest dużo mniejszy od drugiego i istnieje zagrożenie ze może się wchłonąć. Zwiększono mi heparyne dodatkowo we wtorek ide do hematologa.Modle się oby wszystko było dobrze. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam.
Asik_kk lubi tę wiadomość
elizka123 -
elizkaaa wrote:Witam.Godz temu wróciłam od lekarza i nadal jestem w szoku.Po tych wszystkich niepowodzeniach okazało się ze mam pod sercem dwupak.Poki co obie ciąże żywe aczkolwiek jeden płód i pęcherzyk jest dużo mniejszy od drugiego i istnieje zagrożenie ze może się wchłonąć. Zwiększono mi heparyne dodatkowo we wtorek ide do hematologa.Modle się oby wszystko było dobrze. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam.
Jejku gratuluje i trzymam kciuki. Mi beta wzrosła dużo za mało (22%) ( czekam na krwawienie .. takze po raz trzeci sie nie udalo .. ;( jakis pech nade mna wisi .. ;(Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
elizkaaa wrote:No ja trzy razy rok po roku strata jesli teraz się to nie utrzymie to psychiatryk pewny
no to tak jak u mnie ..Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
Wcześniej chodziłam do dr.Bednarczyk ale odradzam, cztery straty u niej zero badań jedynie co powiedziała to ze jestem stara o to powód strat.Znajoma położna poleciła mi dr Skrobarczyka. Byłam dzisiaj pierwszy raz wrażenia rewelacyjne miły rzeczowy mega delikatny.Zobaczymy co z tego będzie.elizka123
-