X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle krzyża we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Bóle krzyża we wczesnej ciąży

Oceń ten wątek:
  • Hermiona5 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, po latach odgrzebuję wątek. U mnie dziś 4t+3d i od rana uporczywy ból krzyża, okropne samopoczucie i zmęczenie. Do tego miałam też rano różowe plamienie, a popołudniu jasnobrązowe. Jutro idę sprawdzić betę, a na piątek zapisałam się na wizytę do gina. Moje objawy ciążowe póki co to lekki ból piersi i mdłości, które zaczęły się bardzo szybko.
    Boję się, że to jakiś zaśniad groniasty albo początek poronienia. Na pewno napiszę jak to się u mnie skończyło, gdyby ktoś kiedyś szukał informacji.

Edit:
    Ciąża rozwija się prawidłowo (stan na 25.08.2025)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia, 17:39

94’ 👫 94’
    03.2023 córeczka 💖

29.07 ⏸️ 12dpo
    20.08 5mm 🦐
    15.09 4cm ❤️
    30.09 I prenatalne - ryzyka niskie
    25.11 połówkowe 🤞

preg.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ