X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle krzyża we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Bóle krzyża we wczesnej ciąży

Oceń ten wątek:
  • Hermiona5 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, po latach odgrzebuję wątek. U mnie dziś 4t+3d i od rana uporczywy ból krzyża, okropne samopoczucie i zmęczenie. Do tego miałam też rano różowe plamienie, a popołudniu jasnobrązowe. Jutro idę sprawdzić betę, a na piątek zapisałam się na wizytę do gina. Moje objawy ciążowe póki co to lekki ból piersi i mdłości, które zaczęły się bardzo szybko.
    Boję się, że to jakiś zaśniad groniasty albo początek poronienia. Na pewno napiszę jak to się u mnie skończyło, gdyby ktoś kiedyś szukał informacji.

Edit:
    Ciąża rozwija się prawidłowo (stan na 25.08.2025)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia, 17:39

94’ 👫 94’
    03.2023 córeczka 💖

29.07 ⏸️ 12dpo
    20.08 5mm 🦐
    15.09 4cm ❤️
    30.09 I prenatalne - ryzyka niskie
    25.11 połówkowe - potwierdzona dziewczynka 💖
    23.12 kolejna wizyta

preg.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ