X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle krzyża we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Bóle krzyża we wczesnej ciąży

Oceń ten wątek:
  • Hermiona5 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, po latach odgrzebuję wątek. U mnie dziś 4t+3d i od rana uporczywy ból krzyża, okropne samopoczucie i zmęczenie. Do tego miałam też rano różowe plamienie, a popołudniu jasnobrązowe. Jutro idę sprawdzić betę, a na piątek zapisałam się na wizytę do gina. Moje objawy ciążowe póki co to lekki ból piersi i mdłości, które zaczęły się bardzo szybko.
    Boję się, że to jakiś zaśniad groniasty albo początek poronienia. Na pewno napiszę jak to się u mnie skończyło, gdyby ktoś kiedyś szukał informacji.

Edit:
    Ciąża rozwija się prawidłowo (stan na 25.08.2025)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia, 17:39

94’ 👫 94’
    03.2023 córeczka 💖

29.07 ⏸️ 12dpo
    20.08 5mm 🦐
    15.09 4cm ❤️
    30.09 I prenatalne - ryzyka niskie
    29.10 - kolejna wizyta

preg.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ