Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Wizytę mam jutro... Nie miałam jak przyspieszyć bo moja gin przyjmuje tylko w poniedziałki i czwartki i trzeba sie zapisywać wcześniej... Piersi bolały na dotyk i jak je uwalniałam ze stanika, dziś w nocy je czułam a od rana zupełnie nic Do tego miałam dziwne sny Strasznie się boję
-
Aguś26 wrote:Teraz plecy nie bolą one nasilają się jak za długo siedzę czuję jakby kręgi mi się skurczały i uciskał jeden na drugi albo na jakiś nerw
polecam Viprosal, maść uwierz mi że działa. używam ją już od tygodnia bo też od początku ciąży mam bóle krzyża i pomaga jest bez recepty. -
Agus dlaczego cos ma byc nie tak? Uwierz mi ze ja czuje sie fatalnie, mdlosci mnie mecza.A piersi tez raz bola bardzo a nastepnego dnia wcale.To podobno zaden wyznacznik.Zobaczysz dostaniesz luteine i brzuch odpusci
Tez siedze w pracy i sie mecze, lekarz kazal czesto zmieniac pozycje, rob sobie czeste spacery.A wczoraj krzyz tak mnie scisna ze nie wiedzialam co sie dzieje.Nie doluj sie bez sensu.Z Twoja dzidzia napewno wszystko dobrze. -
Agus dlaczego cos ma byc nie tak? Uwierz mi ze ja czuje sie fatalnie, mdlosci mnie mecza.A piersi tez raz bola bardzo a nastepnego dnia wcale.To podobno zaden wyznacznik.Zobaczysz dostaniesz luteine i brzuch odpusci
Tez siedze w pracy i sie mecze, lekarz kazal czesto zmieniac pozycje, rob sobie czeste spacery.A wczoraj krzyz tak mnie scisna ze nie wiedzialam co sie dzieje.Nie doluj sie bez sensu.Z Twoja dzidzia napewno wszystko dobrze. -
Aguś ja też nie mam apetytu ale musze wmuszać w siebie każdy kęs po czym go zwracam po chwili.Nic mi niesmakuje każda wędlina jest za słona ikażdy obiad nawet .Doktor powiedziała ze jak nie bede jeść to dostane anemii i mam dużo pić płynów niegazowanych i bez chemi.Piesi od trzech dni teraz nie bola mnie wcale jedynie jak dotykam sutki to mam takie mrowienie.Kochana bądz dobrej mysli.Ja też mam nadzieję ze moja ciąza zakonczy się w końcu sukcesemCzekamy na ciebie CÓRECZKO
-
Agus brak apetytu to tez normalny objaw, jedni maja mdlosci, drudzy jedza jak glupi a Ty nie masz apetytu, ja tez go nie mam.W poprzednich ciazach jadlam suche bulki na sile.Blado rozowa wydzielina swiadczyc mogla o zagniezdzaniu zarodka, to nic zlego, ja po badaniu u lek.troche poplamilam.Jesli to bylo jednorazowe to daj sobie spokoj.Jutro piersi znowu beda bolaly, zobaczysz.Czemu na sile wmawiasz sobie ze cos jest nie tak?
-
A wmawiam sobie bo dziś mi się śniło, że byłam na USG i było niby wszystko ok pani dała jakieś wydruki ale idąc do domu patrzę że nie ma tam zdjęcia z USG i dzwonie do niej a ona nawet nie zapytała o nazwisko tylko mówi proszę przyjść na dyzur po zdjęcia i opis, bo tej ciąży u pani już nie ma... No i po tym śnie przestały mnie boleć piersi I jak tu mogę być spokojna
-
Oj wymyslasz dziewczyno, normalna sprawa z tym jedzeniem.Tak to jest byc w ciazy. A sen pewnie byl taki bo ciagle myslisz ze cos bedzie nie tak.Masz najnormalniejsze objawy.Ja tez na sniadanie na sile zjadam suchego parzaka.Nie mysl ciagle ze cos jest zle.Jutro zobaczysz ns Usg swojego babelka.Zacznij lepiej szukac wozka.