X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży

Oceń ten wątek:
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytę mam jutro... Nie miałam jak przyspieszyć bo moja gin przyjmuje tylko w poniedziałki i czwartki i trzeba sie zapisywać wcześniej... Piersi bolały na dotyk i jak je uwalniałam ze stanika, dziś w nocy je czułam a od rana zupełnie nic :( Do tego miałam dziwne sny :( Strasznie się boję :(

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwolnienie wezmę ale jak coś będzie nie tak to mi te zwolnienie już nic nie da :(

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz plecy nie bolą one nasilają się jak za długo siedzę czuję jakby kręgi mi się skurczały i uciskał jeden na drugi albo na jakiś nerw

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    Teraz plecy nie bolą one nasilają się jak za długo siedzę czuję jakby kręgi mi się skurczały i uciskał jeden na drugi albo na jakiś nerw

polecam Viprosal, maść uwierz mi że działa. używam ją już od tygodnia bo też od początku ciąży mam bóle krzyża i pomaga :) jest bez recepty.

l22nqps6zs1m82ws.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus dlaczego cos ma byc nie tak? Uwierz mi ze ja czuje sie fatalnie, mdlosci mnie mecza.A piersi tez raz bola bardzo a nastepnego dnia wcale.To podobno zaden wyznacznik.Zobaczysz dostaniesz luteine i brzuch odpusci
    Tez siedze w pracy i sie mecze, lekarz kazal czesto zmieniac pozycje, rob sobie czeste spacery.A wczoraj krzyz tak mnie scisna ze nie wiedzialam co sie dzieje.Nie doluj sie bez sensu.Z Twoja dzidzia napewno wszystko dobrze.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus dlaczego cos ma byc nie tak? Uwierz mi ze ja czuje sie fatalnie, mdlosci mnie mecza.A piersi tez raz bola bardzo a nastepnego dnia wcale.To podobno zaden wyznacznik.Zobaczysz dostaniesz luteine i brzuch odpusci
    Tez siedze w pracy i sie mecze, lekarz kazal czesto zmieniac pozycje, rob sobie czeste spacery.A wczoraj krzyz tak mnie scisna ze nie wiedzialam co sie dzieje.Nie doluj sie bez sensu.Z Twoja dzidzia napewno wszystko dobrze.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zwolnienie duzo da.Naprawde czasem wystarczy odpoczac.Dzidzia prawie wsxystkim daje w kosc.

1usa8u69die0y60t.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam żadnych mdłości i do tego brak apetytu na siłę sobie wmuszam kanapki... :/ Boli mnie krzyż jak za długo siedzę i dół brzucha jak za długo stroję do tego ten straszny sen i od razu brak bólu piersi :(((

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja też nie mam apetytu ale musze wmuszać w siebie każdy kęs po czym go zwracam po chwili.Nic mi niesmakuje każda wędlina jest za słona ikażdy obiad nawet .Doktor powiedziała ze jak nie bede jeść to dostane anemii i mam dużo pić płynów niegazowanych i bez chemi.Piesi od trzech dni teraz nie bola mnie wcale jedynie jak dotykam sutki to mam takie mrowienie.Kochana bądz dobrej mysli.Ja też mam nadzieję ze moja ciąza zakonczy się w końcu sukcesem

Czekamy na ciebie CÓRECZKO
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stelianka ty chociaż nie masz apetytu bo wymiotujesz a ja mam zero mdłości a i tak nie chce mi się jeść

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już 2 raz po zrobieniu siku raz w tamtym tygodniu i teraz w śluzie zdarzyła mi sie taka bardzo blado różowa prawie niewidoczna kropka milimetr na milimetr... Myślałam ze to jakiś błąd papieru ale raczej nie... Może wiecie od czego ona mogła być ? :/

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus brak apetytu to tez normalny objaw, jedni maja mdlosci, drudzy jedza jak glupi a Ty nie masz apetytu, ja tez go nie mam.W poprzednich ciazach jadlam suche bulki na sile.Blado rozowa wydzielina swiadczyc mogla o zagniezdzaniu zarodka, to nic zlego, ja po badaniu u lek.troche poplamilam.Jesli to bylo jednorazowe to daj sobie spokoj.Jutro piersi znowu beda bolaly, zobaczysz.Czemu na sile wmawiasz sobie ze cos jest nie tak?

1usa8u69die0y60t.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w 6 tyg i 3 dniu zagnieżdżanie zarodka? To była taka prawie niewidoczna kropka no ale była...

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wmawiam sobie bo dziś mi się śniło, że byłam na USG i było niby wszystko ok pani dała jakieś wydruki ale idąc do domu patrzę że nie ma tam zdjęcia z USG i dzwonie do niej a ona nawet nie zapytała o nazwisko tylko mówi proszę przyjść na dyzur po zdjęcia i opis, bo tej ciąży u pani już nie ma... :( No i po tym śnie przestały mnie boleć piersi :( I jak tu mogę być spokojna :(

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to ja jestem mega głodna obiad i kolacje jej normalnie a przy śniadaniu żołądek mi ściska z głodu ale jak biorę kanapkę to nagle głod znika i nie chce mi się jej jeść...

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wymyslasz dziewczyno, normalna sprawa z tym jedzeniem.Tak to jest byc w ciazy. A sen pewnie byl taki bo ciagle myslisz ze cos bedzie nie tak.Masz najnormalniejsze objawy.Ja tez na sniadanie na sile zjadam suchego parzaka.Nie mysl ciagle ze cos jest zle.Jutro zobaczysz ns Usg swojego babelka.Zacznij lepiej szukac wozka.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciazy zdazaja sie plaminia a u Ciebie to nawet nie bylo plamienie.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez piersi nie bola codziennie.

1usa8u69die0y60t.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale po takim śnie żeby przestały bolec? To dziwne

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos Ty, to tylko zly sen, bo mocno przezywasz.

1usa8u69die0y60t.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ