Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
ja o godz 13 dzis wzięłam luteinę dopochwowa 2 tabletki i teraz po wysikaniu wypłynęła ze mnie brązowa substancja.Czytam w sieci i prawdopodobnie jest to od podrażnienia szyjki macicy.............jestem cała w strachu a nie mam tel.kom do mojej doktor.Dziewczyny czy to normalne zachowanie po luteinie? Uważam ze po niej powinny zanikac plamienia anie wznawiać sięCzekamy na ciebie CÓRECZKO
-
Magnolia3 wrote:Ja czuje sie fatalnie w ogole, prawie chodze po scianach, mdlosci i totalny brak sily.A w domu 2 lobuzow, ktorzy co chwila cos ode mnie chca.Czekamy na ciebie CÓRECZKO
-
Fatim wrote:Mnie kluje co jakis czas z lewej strony na wysokosci wzgorka lonowego, do tego mam bole podbrzusza podobne do @ tylko delikatniejsze i takie rozciagle w czasie.
ja wczoraj robilam test i w sumie od wczoraj mam takie bole wieczorami, tylko boli mnie tak samo mocno jak podczas @.
ech mam nadzieje, ze to nic zlego -
Stelianka, ja Tobie tez bardzo wspolczuje.Wymioty sa okrutne.Rano w poprzedniej ciazy zolcia wymiotowalam, tak mnie rwalo, nosem mi szlo.Az w sxpitalu lezalam bo cisnienie z oslabienia mialam prawie nie oznaczalne, bodajze 70 na 30.I to trwalo prawie 5 mcy.