X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży

Oceń ten wątek:
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało być żółto bialy.
    A ja mam tego śluzu dużo dużo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 21:23

3i49tgf6plfmlliy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja zanim dowiedziałam się o ciąży miałam bóle miesiączkowe zwykle jak przed okresem z tym że trwało to u mnie tydzień czasu a okresu nie było. Zrobiłam 2 testy i wyszły pozytywnie. Umówiłam się zaraz na wizytę do gin ale usg jeszcze nic nie wykazało. Lekarz powiedział, że jest dobrej myśli bo śluzówkę mam jak w ciąży. Zapytałam przy okazji o te bóle i powiedział, że to jest całkiem normalne we wczesnej ciąży. Kazał mi zbadać betę raz a potem po 2 dniach i wzrost mam prawidłowy. Teraz czekam na usg które będę miała 11 lutego i mam nadzieję że coś zobaczę bo tyle się naczytałam o CP i poronieniach czy pustych pęcherzykach, że trudno mi się na razie tym cieszyć. A bóle brzucha odczuwam teraz tylko wieczorem są dość silne ale nie trwa to dłużej jak minutę i tak prawie codziennie o tej samej porze.

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie panikuj, rano zadzwon do lekarza.Moze te zolte zabarwienie od luteiny.Nie piecze, nie swedzi? Nawet jesli to jakis stan zapalny to do dzidziusia nie dotrze, bo jest chroniony.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka jak ten sluz wyglada? Ma grudki jak setek wiejski?

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenia a Ty sie nie nakrecaj od samego poczatku i nie doszukuj nieprawidlowosci.Pierwsza ciaza, ciesz sie, wsluchuj w swoje cialo i cierpliwie czekaj.Na usg jesli pojdziesz przed skonczonym 6 tyg. to bardzo mozliwe ze zobaczysz sam pecherzyk i to tez jest ok. jesli jest prawidlowej wielkosci.

1usa8u69die0y60t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem...mąż też mówi że mam wyluzowć i myśleć tylko pozytywnie. Byle do usg jak sie okaże że wszystko dobrze się rozwija to bedę już spokojniejsza...ciut heh

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie ma serka normalny śluz bialy i żółty wiecie co może to od torbieli która mam na jajniki?

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka najlepiej zadzwon do lekarza i zapytaj, to napewno nic zlego jesli nie towarzysza temu inne objawy.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    a ja biore folik, magnez i b6 i nospe i duphaston...cała garsc tego bedzie :)

Battinka, jak Ci to przechodzi przex gardlo? ja zmuszam sie, zeby polknac folik, takie mam mdlosci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 08:22

1usa8u69die0y60t.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z racji tego iż wymiotuje od dwuch tygodni notorycznie a bardzo mało jem lekarz zadecydoał że powinnam nawodnić się w szpitalu.po szpitalu odezwe się

Czekamy na ciebie CÓRECZKO
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj sie Stelianka, jestesmy z Toba.

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Magnolia ja nie mam takiego dr
    do którego mogę dzwonić kiedy chce...

Żadnych innych objawów nie mam...

Stelianka trzymamy kciuki szybko wracaj do nas!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 09:27

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale przeciez mowil, ze jakby cos sie dzialo, to masz dac znac, nie masz do nigo nr.na komorke?

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia uwierz to jest taki lekarz ze naprawdę na fachu się zna ale niestety jesli chodzi i kontakt z nim to porażka ...nigdy nie miałam do niego odwagi zadzwonić wolalam na wizytę przyjść.

On jest konkretny na maxa.no naprawde co jak co ale nie będę dzwonić.wole Wam pomarudzić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 10:16

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale ptzeciez on chyba rozumie Twoje obawy, a kiedy masz wizyte?

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, ja do mojego lekarza dzwonilam nawet jak mnie brzuch mocniej bolal, albo do poloznej.

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja mogę tylko pozazdrościć takich lekarzy wszystkie pacjentki powtarzają to jak mantrę tak jak ja ze kontakt z tym lekarzem jest do dupy...
    A wizyta dopiero 23.
    Ja mieszkam w małym mieście a on jest jedynym dobrym ginekologiem co nie znaczy ze jest sympatyczny bo tak nie jest i potrafi na wizycie dać niezła jazdę wiele dziewczyn od niego odeszli tylko i wyłącznie przez charakter

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 12:14

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To faktycznie lipa straszna. No a gdyby dzialo sie cos zagrazajacego, to co wtedy? Pogotowie?

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wtedy pojadę do szpitala tam gdzie w chwili obecnej jest cyrk bo niedawno wyleciał lekarz i dwie lekarki ...taki szpital!

W szpitalu jest ponoc stara ginekolog ktora nie ma dobrej opinii i jakiś nowy młody dr jest tragedia co tu u nas się dzieje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 12:45

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takze lepiej nie chorować

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 27 28 29 30 31 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ