Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja zanim dowiedziałam się o ciąży miałam bóle miesiączkowe zwykle jak przed okresem z tym że trwało to u mnie tydzień czasu a okresu nie było. Zrobiłam 2 testy i wyszły pozytywnie. Umówiłam się zaraz na wizytę do gin ale usg jeszcze nic nie wykazało. Lekarz powiedział, że jest dobrej myśli bo śluzówkę mam jak w ciąży. Zapytałam przy okazji o te bóle i powiedział, że to jest całkiem normalne we wczesnej ciąży. Kazał mi zbadać betę raz a potem po 2 dniach i wzrost mam prawidłowy. Teraz czekam na usg które będę miała 11 lutego i mam nadzieję że coś zobaczę bo tyle się naczytałam o CP i poronieniach czy pustych pęcherzykach, że trudno mi się na razie tym cieszyć. A bóle brzucha odczuwam teraz tylko wieczorem są dość silne ale nie trwa to dłużej jak minutę i tak prawie codziennie o tej samej porze.
-
Wenia a Ty sie nie nakrecaj od samego poczatku i nie doszukuj nieprawidlowosci.Pierwsza ciaza, ciesz sie, wsluchuj w swoje cialo i cierpliwie czekaj.Na usg jesli pojdziesz przed skonczonym 6 tyg. to bardzo mozliwe ze zobaczysz sam pecherzyk i to tez jest ok. jesli jest prawidlowej wielkosci.
-
nick nieaktualny
-
Magnolia uwierz to jest taki lekarz ze naprawdę na fachu się zna ale niestety jesli chodzi i kontakt z nim to porażka ...nigdy nie miałam do niego odwagi zadzwonić wolalam na wizytę przyjść.
On jest konkretny na maxa.no naprawde co jak co ale nie będę dzwonić.wole Wam pomarudzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 10:16
-
No to ja mogę tylko pozazdrościć takich lekarzy wszystkie pacjentki powtarzają to jak mantrę tak jak ja ze kontakt z tym lekarzem jest do dupy...
A wizyta dopiero 23.
Ja mieszkam w małym mieście a on jest jedynym dobrym ginekologiem co nie znaczy ze jest sympatyczny bo tak nie jest i potrafi na wizycie dać niezła jazdę wiele dziewczyn od niego odeszli tylko i wyłącznie przez charakterWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 12:14
-
Tak wtedy pojadę do szpitala tam gdzie w chwili obecnej jest cyrk bo niedawno wyleciał lekarz i dwie lekarki ...taki szpital!
W szpitalu jest ponoc stara ginekolog ktora nie ma dobrej opinii i jakiś nowy młody dr jest tragedia co tu u nas się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 12:45