Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak Chociaż Ty 4 dni do przodu No i betę masz piękną!
Wczoraj lekarz przy wypisywaniu skierowania na betę powiedział, że od beta hcg 1500 można już robić pierwsze usg bo przeważnie widać już pęcherzyk ciążowy. A Ty piszesz że dopiero za 2 tyg? Wytrzymasz tyle ? -
nick nieaktualny
-
Mnie nadal ciągną jajniki... ale dzisiaj sobie przypomniałam, ze jestem po 2 cesarkach. I po ostatniej uspokajano mnie co do bólu, że przecięte są jakieś kłębuszki nerwowe, czy coś i to może długo boleć. Więc może przy kolejnej ciąży też bardziej boli... Sama nie wiem, a wizytę mam dopiero 24.02. Może dziś uda mi się do gin zadzwonić.
Dzisiaj robiłam kolejny raz progesteron i estradiol... czekam z niecierpliwością na wyniki..."Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
klara_bella wrote:Battinka- czytam, że miałaś często bóle brzucha. One były takie jak na okres? od kiedy Ci się zaczęły? Podejrzewam ciążę u siebie, ale bardzo boli mnie brzuch. Daj nadziei trochę
Oj kochana brzuch mnie bolał jak na @ do tego miałam mokro co chwila latałam spr.czy juz dostałam @...ale juz te bole ustały:)a zaczął mnie brzuch boleć konkretnie chwile przed @.
Dzis jadę do ginka trzymajcie kciuki.
Tak bardzo się boje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:01
-
Magnolia a teraz się przyznaj ze myślałaś o mnie zeby mi się powiodło?!
Bo się udalo!!! Zobaczyłam piękna fasolkę!!!!
Dr powiedzial ze rozwija się prawidłowo,wielkość jest na 6-7 tydz...ale za wcześnie jeszcze żeby usłyszeć serduszko! ale jyz nawet niepytalam die ile cm ma ile co ile jak bo bylam taka podniecona tym widokiem ze hej!
Ale i tak jestem teraz spokojniejsza... -
Witajcie dziewczyny.Wróciłam do domu ze szpitala.Dziecko rośnie,serce bije a mi notoryczne wymioty minęly i jedynie sporadycznie mam mgłości.Powrócił apetyt.Pozdrawiam WAS wszystkie.Ciesze się że wszystko dobrze z WASZYMI DZIECIĄTKAMI.
BATTINKA, Magnolia3, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Czekamy na ciebie CÓRECZKO