Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się dzis czuje dobrze....żebym tak codziennie się czuła to by bylo dobrze.jutro wreszcie do pracy to dni będą szybciej lecieć
A i jutro spróbuję dodzwonić się do innego ginka 40 km ode mnie...zobaczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 16:32
-
nick nieaktualnyMagnolia3 wrote:A mi niedobrze ciagle i nie mam sily.Meczy mnie to bardzo.
Na szczęście bóle w podbrzuszu już też się u mnie pojawiają sporadycznie.
Battinka widzę, że wszystko u Ciebie już w porządku?I ta ciąża pozamaciczna tak jak większość tu dziewczyn Ci pisała była na szczęście bujdą? -
Koalka wrote:To witaj w klubie Wczoraj chyba 3/4 dnia przespałam, nie miałam siły na nic, ogólne samopoczucie beznadziejne, aż zła na siebie byłam, że leże i nic w domu nie zrobione.W dodatku mam mdłości i straszny wstręt do jedzenia, niby czuję głód, ale jak zrobię jedzenie to mnie odpycha i to od produktów, które wcześniej lubiłam...
Na szczęście bóle w podbrzuszu już też się u mnie pojawiają sporadycznie.
Battinka widzę, że wszystko u Ciebie już w porządku?I ta ciąża pozamaciczna tak jak większość tu dziewczyn Ci pisała była na szczęście bujdą? -
A ja jestem 19 dni po owu i na początku 5 tyg beta 2 dni temu 1488 wiec dosc wysoka chyba i mam bóle w dole brzucha takie jak przed @ teraz i tak są dużo słabsze a jeszcze do poniedziałku były tak mocne skurcze prawej strony brzucha trwające kilka sek że az mnie skręcało ale ba szczęście przeszły i został taki tępy ból.. byłam u lekarza ale powiedziała, że jak nie ma krwawienia to nie ma sie co martwić i kazała przyjść za 2 tygodnie. Mdłoßci jeszcze nie mam )