Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Stelianka my tez się cieszymy ze i u ciebie a szczególnie u fasolki wszystko w porządku!bo tak miało byc:)
Tak w ogóle męczą mnie mega mdłości mega.dziś się zwolniłam z pracy....masakra:(
Może po duphastonie? Całymi dniami leze i nie mogę miejsca znaleźć ...moje poprzednie ciążę byly naprawde inne.teraz się nie nadaje do życia
Będę u ginka 23 to mu powiem czy cos jest na te mega mdłości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:10
-
Torecan czopki brałam 2 razy na dobę przez 5 dni ale pomogło.Mam mdłości i wymioty raz na dobę.Przez trzy tygodnie wymioty byly dosłownie co godzine po kązdym kęsie czy wypiciu czegokolwiek.Odwodniłam się i schudłam 5kilo w ciągu trzech tygodni.Szpital postawił mnie na nogi i powróciłam do funkcjonowania w domu.
Magnolia3 lubi tę wiadomość
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
Ojoj Magnolia jak to?kochana wracaj szybko do nas i zdrowiej.Trzymamy kciuki żebyś się nie męczyła...moze i tobie dadza jakis lek skuteczny jak dla Stelianki.
Ale fajnie ze z fasolką jest dobrze:))
Ale te mdłości potrafią nieźle narozrabiać...
Buziaki i się odzywaj!Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
Magnolia trzymaj się.Wszystko będzie dobrze.Kroplówki pomogą ci.Ja w sobotę i wczoraj miałąm przez cały czaas znowu wymioty i dzis też .Jeśli nie przejdą ponowmnie idę do szpitala w piatek tak zdecydował lekarz.Nie mam apetytu nie czuje wcale głodu a wymiotuje nonstop......... wszystko jesttak jak przed pójściem do szpitala.Czekamy na ciebie CÓRECZKO
-
Dziewczyny jestem w tym szpitalu, dostalam kroplowki, czopki, zastrzyki i wszystko bylo by pieknie, gdyby nie to ze mialam dzis krwawienie.Nie mam pojecia co to bylo, nigdy nawet nie plamilam.Zastyglam ze strachu.Jednorazowe to bylo, ale boje sie ze wroci.I wciax jak gwaltowniej sie rusze to mnie narywa jakby miesnie mialy peknac. Stelianka a moze w domu mecza Cie jakies zapachy, co? Ja w domu nie moge wutrzymac bo mi wszystko smierdzi.Nawet maz i dzieci, bo kielbase jedza i nie moge ich zniesc.
-
Magnolia mi rowniez wszystko śmierdzi nawet antyperspirant ULUBIONY.Krwawienie jest czasami przy malutkim krwiaku,ktory odpadł od endometrium.Zgłaszaj wszystko na bierzącodo pielegniarek bo one raportuja.Niech lekarz zdiagnozuje na USG wyciek krwi.Czekamy na ciebie CÓRECZKO
-
BATTINKA wrote:Stelianka my tez się cieszymy ze i u ciebie a szczególnie u fasolki wszystko w porządku!bo tak miało byc:)
Tak w ogóle męczą mnie mega mdłości mega.dziś się zwolniłam z pracy....masakra:(
Może po duphastonie? Całymi dniami leze i nie mogę miejsca znaleźć ...moje poprzednie ciążę byly naprawde inne.teraz się nie nadaje do życia
Będę u ginka 23 to mu powiem czy cos jest na te mega mdłości.
też biorę dupka, ale nie mam mdłości po nim, tylko ból głowy. Ale przecież każdy organizm reaguje inaczej. Ile bierzesz tabletek?? -
Teraz biore żadko w tym tygodniu brałam 3 razy bo bardzo wymiotowałam przez 2 dni.Mam nonstop mdłosci ale wymioty raz dziennie.Mało jem bo nie mam apetytu.pije kompot truskawkowy bo tylko on mi smakuje i coca cola-ale mało.Czekamy na ciebie CÓRECZKO