Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tez czesto boli, w dzien zaklowa, w nocy jak na @ tylko juz slabiej i te wiezadla chyba przy gwaltowniejszych ruchach ciagna okropnie.Wczoraj sie wystraszylam bo piersi jakby mniej byly napiete i prawie nie bolaly, ale dzis nadrobily straty...
-
dziewczynyyyy jest fasolka dzis sie pokazala!!!!
ale sie ciesze !
torbielka tez jest ale sie zmniejszyla 1mm ma 14 mm
beta dzis 2030.
kurde nie wierze!
ale brzuch mnie pobolewa dostalam duphaston i za 3 tyg na konrol.Magnolia3, Mo_niczka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Widzisz!!!!!!!!!Widzisz!!!!!!Battinko kochana? GRATULUJE PRZEZ DUZE G.Wiedzialam ze to sie dobrze skonczy.A juz chcial Cie w czwartek klasc na oddzial- burak.Ja tez dzis bylam u lekarza, wszystko jest dobrze.Wprawdzie fasolki nie widac jeszcze dobrze, ale pecherzyk jest taki jak trzeba.Doktor zapisal luteine i nospe kazal brac jak boli.Jeszcze raz gratuluje.
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Cudownie BATTINKA :)też bym chciał w piątek zobaczyć Robaczka w brzuszku. Te bóle podbrzusza doprowadzają mnie do obłędu, boli to się boje, że coś złego się dzieje, przestaje boleć to myślę, że to jeszcze gorzej, podobnie z biustem. Teraz jakby trochę mniej bolał, mogę chodzić bez stanika, ale jak dotknę to brodawki są bardzo wrażliwe i bolą.
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
dziewczyny dziekuje dziekuje wam za wszystko!!!
Ciesze sie i zarazem boje.
no ale cóż począc co ma byc to bedzie
Nie powiem brzuch mnie pobolewa zwlaszcza jajnik prawy ( w koncu jest tam torbiel) no i brzuch mnie pobolewa jak na okres czasami...ale widocznie ma tak byc.
Martwie sie troche tymi bólami a wiecie co dziewczyny mam takie zapytanie intymne... czy wy macie ,,tam,, mokro ?? jakies takie mam wrazenie?
niewiem czy to normalne... -
BATTINKA wrote:Martwie sie troche tymi bólami a wiecie co dziewczyny mam takie zapytanie intymne... czy wy macie ,,tam,, mokro ?? jakies takie mam wrazenie?
niewiem czy to normalne...
Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze u Ciebie i fasolka się pojawiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:42
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Moje dziecko pomiar CRL 2,16MM,GS 11,9MM
Doktor stwierdziłam ze ciąaz jest mniejsza o tydzień.
biore dupfaston luteina dopochwowa,folik,acard,no-spa,magnez b6.Bdania do wykonania to morfologia,mocz,VDR,glukoza ,magnez i 10lutego zwynikami do doktorWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 07:56
agatka196 lubi tę wiadomość
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
BATTINKA wrote:dziewczyny dziekuje dziekuje wam za wszystko!!!
Ciesze sie i zarazem boje.
no ale cóż począc co ma byc to bedzie
Nie powiem brzuch mnie pobolewa zwlaszcza jajnik prawy ( w koncu jest tam torbiel) no i brzuch mnie pobolewa jak na okres czasami...ale widocznie ma tak byc.
Martwie sie troche tymi bólami a wiecie co dziewczyny mam takie zapytanie intymne... czy wy macie ,,tam,, mokro ?? jakies takie mam wrazenie?
niewiem czy to normalne...Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
Stelianka nie przejmuj sie, u mnnie jeszcze zarodka nie widac, teraz wszystko zmienia sie z dnia na dzien.W poprzedniej ciazy w 5 tyg. tez nie bylo widac, moze takie Usg.Pecherzyk jest taki jak trzeba i dr.mowi ze wszystko ok.Wczoraj wzielam pierwsza luteine i dzis brzuch prawie nie bolal.Trzymam kciuki dziewczyny.
-
kochana dzięki za posieszenie.Trzymam na nas wszytskie kciuki.
Magnolia3 wrote:Stelianka nie przejmuj sie, u mnnie jeszcze zarodka nie widac, teraz wszystko zmienia sie z dnia na dzien.W poprzedniej ciazy w 5 tyg. tez nie bylo widac, moze takie Usg.Pecherzyk jest taki jak trzeba i dr.mowi ze wszystko ok.Wczoraj wzielam pierwsza luteine i dzis brzuch prawie nie bolal.Trzymam kciuki dziewczyny.Magnolia3 lubi tę wiadomość
U mnie średnio z niecierpliwością czekam na czwartkowa wizytę. Jak siedzę to bardzo boli mnie w krzyżu czym dłużej siedzę tym czuje bardziej jakby coś naciskał mi na nerw... a niestety pracę mam siedzącą i mało ruchu sama już nie wiem co mam myslec
-
Aguś26 moja doktor powiedziała aby brać przez całą ciążę nospę gdyż działa rozkurczająco i powoduje że macica jest bardzo elastyczna a naciągnięta poprostu boli.nospa jest dobra na pobolewania w dole brzucha, uczucie ciągnięcia, kłucia czy napinania się mięśnia macicy lub bardziej regularna czynność skurczowa macicy.Nie ma skutków ujemnych dla dziecka i matki
Agus nospa rozkurczy tez krzyz, jutro koniecznie bierz zwolnienie troche polez.Na takie bole lekarz powinien dac Ci luteine lub duphaston.Ja mam luteine i naprawde jest lepiej, nie musze juz brac nospy, ale lekarz kazal sobie nie zalowac jakby bolalo.A jak Twoje piersi?