X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży

Oceń ten wątek:
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez czesto boli, w dzien zaklowa, w nocy jak na @ tylko juz slabiej i te wiezadla chyba przy gwaltowniejszych ruchach ciagna okropnie.Wczoraj sie wystraszylam bo piersi jakby mniej byly napiete i prawie nie bolaly, ale dzis nadrobily straty...

1usa8u69die0y60t.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od wczorajszego wieczora mam silne wymioty.Kazdy wypity łyk płynu zwracam.Nie mam siły.Plamienia i bóle podbrzusza ustały.Wiztyta o 16 dzis w Ciechanowie

Czekamy na ciebie CÓRECZKO
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki i modle sie za Was dziewczyny, zeby wszystko bylo dobrze.Ja tez ide dzis do lekarza, w sumie to wczesnie, ale moze lepiej za wczesnie niz cos przegapic.

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynyyyy jest fasolka dzis sie pokazala!!!!

ale sie ciesze !

torbielka tez jest ale sie zmniejszyla 1mm ma 14 mm

beta dzis 2030.

kurde nie wierze!

ale brzuch mnie pobolewa dostalam duphaston i za 3 tyg na konrol.

Magnolia3, Mo_niczka, paula1 lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz!!!!!!!!!Widzisz!!!!!!Battinko kochana? GRATULUJE PRZEZ DUZE G.Wiedzialam ze to sie dobrze skonczy.A juz chcial Cie w czwartek klasc na oddzial- burak.Ja tez dzis bylam u lekarza, wszystko jest dobrze.Wprawdzie fasolki nie widac jeszcze dobrze, ale pecherzyk jest taki jak trzeba.Doktor zapisal luteine i nospe kazal brac jak boli.Jeszcze raz gratuluje.

BATTINKA lubi tę wiadomość

1usa8u69die0y60t.png
  • Mo_niczka Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie BATTINKA :)też bym chciał w piątek zobaczyć Robaczka w brzuszku. Te bóle podbrzusza doprowadzają mnie do obłędu, boli to się boje, że coś złego się dzieje, przestaje boleć to myślę, że to jeszcze gorzej, podobnie z biustem. Teraz jakby trochę mniej bolał, mogę chodzić bez stanika, ale jak dotknę to brodawki są bardzo wrażliwe i bolą.

BATTINKA lubi tę wiadomość

km5st5odhm9cjfa0.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dziekuje dziekuje wam za wszystko!!!

Ciesze sie i zarazem boje.

no ale cóż począc co ma byc to bedzie

Nie powiem brzuch mnie pobolewa zwlaszcza jajnik prawy ( w koncu jest tam torbiel) no i brzuch mnie pobolewa jak na okres czasami...ale widocznie ma tak byc.
    Martwie sie troche tymi bólami a wiecie co dziewczyny mam takie zapytanie intymne... czy wy macie ,,tam,, mokro ?? jakies takie mam wrazenie?
    niewiem czy to normalne...

3i49tgf6plfmlliy.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Martwie sie troche tymi bólami a wiecie co dziewczyny mam takie zapytanie intymne... czy wy macie ,,tam,, mokro ?? jakies takie mam wrazenie?
    Battinka ja też mam "tam" mokro, takie mam wrażenie, moja kumpela jest w 3 m-cu i mówi, że to normalne :)
    Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze u Ciebie i fasolka się pojawiła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:42

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko pomiar CRL 2,16MM,GS 11,9MM
    Doktor stwierdziłam ze ciąaz jest mniejsza o tydzień.
    biore dupfaston luteina dopochwowa,folik,acard,no-spa,magnez b6.Bdania do wykonania to morfologia,mocz,VDR,glukoza ,magnez i 10lutego zwynikami do doktor

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 07:56

agatka196 lubi tę wiadomość

• stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    dziewczyny dziekuje dziekuje wam za wszystko!!!

Ciesze sie i zarazem boje.

no ale cóż począc co ma byc to bedzie

Nie powiem brzuch mnie pobolewa zwlaszcza jajnik prawy ( w koncu jest tam torbiel) no i brzuch mnie pobolewa jak na okres czasami...ale widocznie ma tak byc.
    gratuluje

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stelianka nie przejmuj sie, u mnnie jeszcze zarodka nie widac, teraz wszystko zmienia sie z dnia na dzien.W poprzedniej ciazy w 5 tyg. tez nie bylo widac, moze takie Usg.Pecherzyk jest taki jak trzeba i dr.mowi ze wszystko ok.Wczoraj wzielam pierwsza luteine i dzis brzuch prawie nie bolal.Trzymam kciuki dziewczyny.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem co u Agus, cos sie nie odzywa.

1usa8u69die0y60t.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana dzięki za posieszenie.Trzymam na nas wszytskie kciuki.
    Magnolia3 wrote:
    Stelianka nie przejmuj sie, u mnnie jeszcze zarodka nie widac, teraz wszystko zmienia sie z dnia na dzien.W poprzedniej ciazy w 5 tyg. tez nie bylo widac, moze takie Usg.Pecherzyk jest taki jak trzeba i dr.mowi ze wszystko ok.Wczoraj wzielam pierwsza luteine i dzis brzuch prawie nie bolal.Trzymam kciuki dziewczyny.

Magnolia3 lubi tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stelianka super wieści. :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stelianka ciesze sie ze jest wszystko ok!!! i tak ma być ;))

Powiem wam ze jak biore ten duphaston to nie boli mnie brzuch...oprócz oczywiscie jajnika ale juz nie tak mocno! bóle sie zmniejszyly ;)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie średnio z niecierpliwością czekam na czwartkowa wizytę. Jak siedzę to bardzo boli mnie w krzyżu czym dłużej siedzę tym czuje bardziej jakby coś naciskał mi na nerw... a niestety pracę mam siedzącą i mało ruchu sama już nie wiem co mam myslec

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 moja doktor powiedziała aby brać przez całą ciążę nospę gdyż działa rozkurczająco i powoduje że macica jest bardzo elastyczna a naciągnięta poprostu boli.nospa jest dobra na pobolewania w dole brzucha, uczucie ciągnięcia, kłucia czy napinania się mięśnia macicy lub bardziej regularna czynność skurczowa macicy.Nie ma skutków ujemnych dla dziecka i matki

• Aguś26 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tylko ze mnie teraz boli krzyż jamniki już jakby mniej

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajniki*

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus nospa rozkurczy tez krzyz, jutro koniecznie bierz zwolnienie troche polez.Na takie bole lekarz powinien dac Ci luteine lub duphaston.Ja mam luteine i naprawde jest lepiej, nie musze juz brac nospy, ale lekarz kazal sobie nie zalowac jakby bolalo.A jak Twoje piersi?

1usa8u69die0y60t.png
‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ