X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży

Oceń ten wątek:
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stelianka zasuwaj do jakiegos prywatnego lekarza. Moze to tylko zagniezdzanie albo czas kiedy powinna byc @, ale ja bym nie bagatelizowala.

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia3 wrote:
    Battinko, brakuje mi slow, jest jeszcze jakas szansa?

Magnolia kochana niewiem naprawde juz nic niewiem czy jest szansa na cokolwiek w Pn.będę robic betę i wizytę bede mieć z USG wiec wtedy sie okaże to będzie bodajże 5tc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:17

3i49tgf6plfmlliy.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia3 wrote:
    Stelianka zasuwaj do jakiegos prywatnego lekarza. Moze to tylko zagniezdzanie albo czas kiedy powinna byc @, ale ja bym nie bagatelizowala.

Lekarz w poniedziałek wyliczył, że jestem w 5 tygodniu w ciązy.Delikatnie ćmi mnie brzuch do tego

Czekamy na ciebie CÓRECZKO
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Batinka mniej nadzieję do końca

BATTINKA lubi tę wiadomość

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stelianka nie wiem kochana czy może czytałaś w Internecie są artykuły w który piszą iż lepiej żeby bylo plamienie brązowe niż czysta krew.
    Także kochana badz dobrej myśli...

ja juz nie jestem ale to dlatego ze jestem juz taka i tyle.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy zagniezdzaniu wydzielina powinna byc jasno rozowa, ale przeciez to moze przez hormony, organizm powiniem teraz miesiaczkowac.

1usa8u69die0y60t.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naczytałam się się aż zawiele bo jak powiedział mój doktor że nie ma co panikować ale jak nie przejmować się skoro jestem po 8 poronieniach i pragnę dziecka

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze.Stelianka, mialas porobione wszelkie badania, znasz przyczyne?

1usa8u69die0y60t.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 lata byłam w clinic dębski stałą pacjentką ale nie znależli przyczyny poronien............każdy specjalista rozkłada ręce bo wyniki badań bez zastrzeżen .Od 2002roku czkam na dziecko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:49

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tarczyca i nerki i hormony w poszczrgolnych fazach i chor.zakazne, wszystko ok?

1usa8u69die0y60t.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko jest dobrze w/g badań.Lekarze nie wiedzą co jest.Ciąza utzymuje się maksymalnie do 8 tyg.

• stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale moim zdaniem gdzieś cos jest nie tak.W każdej ciązy zawsze krawię az do poronienia. Zastrzyki codziennie i non stop w szpitalu aż do ustania bicia serduszka. Mam zawsze łyżeczkowanie bo artroteki nie działają na mój organizm.

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To przezylas dziewczyno! Progesteron masz badany od povzatku? Juz poeinnas miec zbadany od povxatku.

1usa8u69die0y60t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stelianka a nie bierzesz luteiny?bo po luteinie te brązowe plamienia powinny od razu ustąpić.
    A we wcześniejszych ciążach kiedy poroniłaś też plamiłaś?

stelianka lubi tę wiadomość

• stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarze a byłam u dwuch( nie wspominam o trzecim ze szpitala) nic mi nie przepisali na podtrzymanie ciązy a jedynie mam zażywać folik i nospe w razie bólu.Dzisiejszy lekarz nie chciał podważac kompetencji Majrzaka z Płońka i polecil cierpliwie czekać na rozwój sytuacji.Sama nie wiem co mam robić a brzuch mnie ciągnie jak diabli. Majchrzak uznał ze nie widzi szans na donoszenie ciązy i nie wypisze recepty bo szkoda wydawać na leki....Dziękuje Bogu że nie mam krwawien ja zwykle i ufam że tym razem nam uda się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 17:35

• stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    stelianka a nie bierzesz luteiny?bo po luteinie te brązowe plamienia powinny od razu ustąpić.
    A we wcześniejszych ciążach kiedy poroniłaś też plamiłaś?
    Od samego początku miłaam krwawienia na przemian brązowe i czerwoene ze skrzepami czasami az do utraty bicia serca.

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chorzy Ci lekarze, litosci poprostu!!!! Ja w 3 tyg.dostalam dufaston bo bolal mnie brzuch.A z plamieniem to odrazu klada na oddzial i codziennie robia usg.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za lekarze???Powinni od razu progesteron badac, on jest odpowiedzialny za utrzymanie ciazy.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po tylu poronieniach moze powinnas sie polozyc do kliniki specjalistycznej, tam co badania robilas i obserwowac sytuacje.

1usa8u69die0y60t.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj podczas wstawania z łóżka, dodam że robiłam to po mału niegwałtownie zabolało mnie w brzuchu po prawej stronie w okolicy pępka tak jakby jakiś mięsień się naderwał... Bolało tak z pół godziny ani nie szło się dotknąć ani kaszlnąć. Po półgodzinnym poleżeniu i nospie przeszło. Wiecie może co to mogło być?

stelianka lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ