X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży

Oceń ten wątek:
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stelianka zasuwaj do jakiegos prywatnego lekarza. Moze to tylko zagniezdzanie albo czas kiedy powinna byc @, ale ja bym nie bagatelizowala.

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia3 wrote:
    Battinko, brakuje mi slow, jest jeszcze jakas szansa?

Magnolia kochana niewiem naprawde juz nic niewiem czy jest szansa na cokolwiek w Pn.będę robic betę i wizytę bede mieć z USG wiec wtedy sie okaże to będzie bodajże 5tc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:17

3i49tgf6plfmlliy.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia3 wrote:
    Stelianka zasuwaj do jakiegos prywatnego lekarza. Moze to tylko zagniezdzanie albo czas kiedy powinna byc @, ale ja bym nie bagatelizowala.

Lekarz w poniedziałek wyliczył, że jestem w 5 tygodniu w ciązy.Delikatnie ćmi mnie brzuch do tego

Czekamy na ciebie CÓRECZKO
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Batinka mniej nadzieję do końca

BATTINKA lubi tę wiadomość

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stelianka nie wiem kochana czy może czytałaś w Internecie są artykuły w który piszą iż lepiej żeby bylo plamienie brązowe niż czysta krew.
    Także kochana badz dobrej myśli...

ja juz nie jestem ale to dlatego ze jestem juz taka i tyle.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy zagniezdzaniu wydzielina powinna byc jasno rozowa, ale przeciez to moze przez hormony, organizm powiniem teraz miesiaczkowac.

1usa8u69die0y60t.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naczytałam się się aż zawiele bo jak powiedział mój doktor że nie ma co panikować ale jak nie przejmować się skoro jestem po 8 poronieniach i pragnę dziecka

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze.Stelianka, mialas porobione wszelkie badania, znasz przyczyne?

1usa8u69die0y60t.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 lata byłam w clinic dębski stałą pacjentką ale nie znależli przyczyny poronien............każdy specjalista rozkłada ręce bo wyniki badań bez zastrzeżen .Od 2002roku czkam na dziecko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:49

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tarczyca i nerki i hormony w poszczrgolnych fazach i chor.zakazne, wszystko ok?

1usa8u69die0y60t.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko jest dobrze w/g badań.Lekarze nie wiedzą co jest.Ciąza utzymuje się maksymalnie do 8 tyg.

• stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale moim zdaniem gdzieś cos jest nie tak.W każdej ciązy zawsze krawię az do poronienia. Zastrzyki codziennie i non stop w szpitalu aż do ustania bicia serduszka. Mam zawsze łyżeczkowanie bo artroteki nie działają na mój organizm.

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To przezylas dziewczyno! Progesteron masz badany od povzatku? Juz poeinnas miec zbadany od povxatku.

1usa8u69die0y60t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stelianka a nie bierzesz luteiny?bo po luteinie te brązowe plamienia powinny od razu ustąpić.
    A we wcześniejszych ciążach kiedy poroniłaś też plamiłaś?

stelianka lubi tę wiadomość

• stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarze a byłam u dwuch( nie wspominam o trzecim ze szpitala) nic mi nie przepisali na podtrzymanie ciązy a jedynie mam zażywać folik i nospe w razie bólu.Dzisiejszy lekarz nie chciał podważac kompetencji Majrzaka z Płońka i polecil cierpliwie czekać na rozwój sytuacji.Sama nie wiem co mam robić a brzuch mnie ciągnie jak diabli. Majchrzak uznał ze nie widzi szans na donoszenie ciązy i nie wypisze recepty bo szkoda wydawać na leki....Dziękuje Bogu że nie mam krwawien ja zwykle i ufam że tym razem nam uda się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 17:35

• stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    stelianka a nie bierzesz luteiny?bo po luteinie te brązowe plamienia powinny od razu ustąpić.
    A we wcześniejszych ciążach kiedy poroniłaś też plamiłaś?
    Od samego początku miłaam krwawienia na przemian brązowe i czerwoene ze skrzepami czasami az do utraty bicia serca.

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chorzy Ci lekarze, litosci poprostu!!!! Ja w 3 tyg.dostalam dufaston bo bolal mnie brzuch.A z plamieniem to odrazu klada na oddzial i codziennie robia usg.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za lekarze???Powinni od razu progesteron badac, on jest odpowiedzialny za utrzymanie ciazy.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po tylu poronieniach moze powinnas sie polozyc do kliniki specjalistycznej, tam co badania robilas i obserwowac sytuacje.

1usa8u69die0y60t.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj podczas wstawania z łóżka, dodam że robiłam to po mału niegwałtownie zabolało mnie w brzuchu po prawej stronie w okolicy pępka tak jakby jakiś mięsień się naderwał... Bolało tak z pół godziny ani nie szło się dotknąć ani kaszlnąć. Po półgodzinnym poleżeniu i nospie przeszło. Wiecie może co to mogło być?

stelianka lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ