Czerwiec 2018 - mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
Jestem nowa w srode robilam bete wyszla 43,91, zaczelam brac dupka dzisiaj ponownie zrobilam bete i wzrosla do 159,77 , mialam tez eizyte u gin jestem w 4 tc. Staralismy sie z mezem od pol roku a to byl pierwszy cykl z dupkiem i udalo sie. Lekarka kazala mi dalej brac dupka 2x1 tab i do tego luteine dopochwowo. Dostalam tez zwolnienie na dwa tygodnie. -
Po ponad roku starań stał się cud! W 30 dniu cyklu pozytywny test choć kreska blada. Dwa dni później beta hcg 109,36!
Termin wg OM to 8 czerwiec 2018;) Czekamy na lekarza - 13 Października. Trzymajcie kciuki!
.......................................................................................
PCOS
IO
Modlitwa, dieta, Metformina 3*500, Ovarin 2*1, Olej z wiesiołka 3*2, Wit D3
W cyklu, w którym miałam mieć HSG ale przez zły wymaz odwołali.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 21:50
Lisiaa -
Dziewczyny, ja sie zastanawiam jak to będzie... Obecnie ważę prawie tyle, co przed pierwszym porodem. W ciąży przytyłam 10kg, podem wrociłam do wagi sprzed i tak przez te 3 lata sobie odpuściłam, że znów ważę sporo. Boje się, że będę słoniem * mam 163 cm wzrostu i wazę teraz 65 kg)córcia - 8.10.2014
? - 10.06.2018
Rok starań, HSG + stymulacja -
Czesc Dziewczyny. Test zrobilam w zeszla środę(+). Na drugi dzień inny test cyfrowy, który wykazał 4-5tc.
To moja 3 ciąża. 2 pozostałe utracone.
Radość przeplata strach... mieszkam zagranica i u mnie nikt bety nie robi ani nie proponuje progesteronu.
Ze względu na wysokie ryzyko skierowali mnie uwaga - na badanie moczu do kliniki położniczej.
Bogu dzięki lecę na 2 dni do Pl na normalna wizytę.
Migrena mnie dzis nokautuje i mecze się bez leków.
Wg aplikacji bbf termin 12.06.18
Czy któraś z Was ma podobnie? Czy byłyście już na jakiś wizyta h ze skanem i czy coś już było widać ?
PozdrawiamEva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
Cześć dziewczyny
dołączam do Was
Testy wczoraj dwa - pozytywne i dziś rano tak samo, rano byłam na badaniu krwi , wyniki będą jutro popołudniu.
Boje się już cieszyć bo staramy się z mężem od stycznia a teraz minął trzeci cykl z CLO Belly wskazał termin porodu na 16 czerwca 2018 ( mąż ma 17 urodziny) - byłby to najpiękniejszy prezent pod słońcem
Brak plamienia, brzuch trochę ciągnie a tak ogólnie to super.AdaEva lubi tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:Cześć dziewczyny
dołączam do Was
Testy wczoraj dwa - pozytywne i dziś rano tak samo, rano byłam na badaniu krwi , wyniki będą jutro popołudniu.
Boje się już cieszyć bo staramy się z mężem od stycznia a teraz minął trzeci cykl z CLO Belly wskazał termin porodu na 16 czerwca 2018 ( mąż ma 17 urodziny) - byłby to najpiękniejszy prezent pod słońcem
Brak plamienia, brzuch trochę ciągnie a tak ogólnie to super.
U mnie wyszedł termin na 12.06- dzień przed urodzinami mojej mamy i przybranego taty)) tez mogą mieć prezent
Eva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
AdaEva wrote:Tez długo czekałam! I mimo potwornej migreny z wymiotami zeszlej nocy, koszmarnej zgagi jestem szczęśliwa.
Dziś poinformowałam w pracy o moim stanie
I będziesz już odpoczywać w domu ? To Cie wymordowało porządnie
Ja dzisiaj odbieram betę mam nadzieje że wszystko bd ok a w czwartek pójdę do lekarza (nie wiem czy mam odstawić bromergon) . Serduszko jeszcze bić nie bd ale wolę iść i się upewnić.
-
cześć dziewczyny. Nieśmiało zgłaszam się, że test ciażowy pokazał dwie kreski. Termn miałabym 26 czerwca. Dzisiaj zrobiłam betę i jeśli bedzie ok to wpisuję do Was
Mam nadzieje, ze tym razem będzie dobrze...
ps. czmeu utworzone są dwa wątki czerwcowe?ptaszek1 lubi tę wiadomość
-
Sarrrra wrote:cześć dziewczyny. Nieśmiało zgłaszam się, że test ciażowy pokazał dwie kreski. Termn miałabym 26 czerwca. Dzisiaj zrobiłam betę i jeśli bedzie ok to wpisuję do Was
Mam nadzieje, ze tym razem będzie dobrze...
ps. czmeu utworzone są dwa wątki czerwcowe?
Gratulacje i trzymam kciuki aby wszystko było w porządku !
-
Niestety mieszkam w UK a tu nie ma zwolnień Lekarskich na ciąże i muszę pracować.
Właśnie mam znów migrenę i z pracy mnie przywieźli do domu. Czuje się przekoszmarnie, Non stop rycze a moja buzia wyglada jak u nastolatki wysypana wulkanami!
Mam nadzieje ze Wy lepiej znosicie te pierwsze chwileEva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
pełnanadziei:} wrote:I będziesz już odpoczywać w domu ? To Cie wymordowało porządnie
Ja dzisiaj odbieram betę mam nadzieje że wszystko bd ok a w czwartek pójdę do lekarza (nie wiem czy mam odstawić bromergon) . Serduszko jeszcze bić nie bd ale wolę iść i się upewnić.
Ja coprawda bromergonu nie brałam, tylko Dostinex zamiast i kazali mi łykać do 12tc...
Sprawdź z lekarzem najlepiej...Eva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
Hej hej ja nateszcoe w 16cyklu starań zobaczylam w sobote dwie kreski!!!! Wcześniej 7 cykli z clo i dupkiem 21 wrzesnia laparo i udalo sie!!! Było warto czekać... Więc mam nadzieję że zostaniemy z Wami do konca. Termin 20 czerwcaTermin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
Witam przyszłe czerwcowe mamusie:)
Obecnie jestem w 7 tygodniu ciąży, termin na 8 czerwca 2018 r.
Udało nam się z mężem za 1 razem
Choruję na niedoczynność tarczycy, biorę euthyrox 100, duphaston a obecnie leczę infekcje bakteryjną pochwy globulkami z zinnatem:(
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i dzidzia będzie zdrowa. Najbliższa wizyta 31.10. -
nick nieaktualnywitajcie..nie wiem czy zagrzeje na długo mniejsce
jestem po 2 ciazach biochemicznych pod rzad..tylko tam beta nie przekraczała 62.
Myślałam,że ten cykl bedzie stracony..zrobiłam bete na 6 dni przed @ (musiałam bo miałam miec usuwany ząb chirurgicznie) wynik 1.2 pare dni po test-negatywny..az tu nagle w dniu @ wieczorem dwie kreski..strach ogromny. Beta dzien po @ 101 po 48 h 299..
Zobaczymy jak to bedzie oby sie udało..termin 23 czerwca. pozdrwiam