Czerwiec 2018 - mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej po wizyciw u gina dostalam luteine 2x1 dopochwowo i zaczal sie dla mnie dramat. Mało ze uplawy jak z wodospadu-rozumiem resztki rozpyszczanych tabletek to jeszcze ogromne pieczenie. Wizyte mam dopiero w środę.boje sie o te moje 4mm szczescia... Moze któraś z Was tez tak miała?Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
Hej. To i ja się dołączam. Tydzień temu zobaczyłam ||. Do lekarza się nie śpieszę, wizytę mam na 6.11 wiec będzie to jakiś 7-8 tydzień ;p
Z ciekawostek jestem mamą 4 miesięcznej księżniczki
Termin według mojej wiedzy powinien wypaść jak u Truskaweczki, ale pewnie Gin poda 4 dni wcześniejszy.
Kiedy powiadomicie rodzinkę?w_oczekiwaniu_na_cud lubi tę wiadomość
-
Komcia wrote:Hej. To i ja się dołączam. Tydzień temu zobaczyłam ||. Do lekarza się nie śpieszę, wizytę mam na 6.11 wiec będzie to jakiś 7-8 tydzień ;p
Termin według mojej wiedzy powinien wypaść jak u Truskaweczki, ale pewnie Gin poda 4 dni wcześniejszy.
Kiedy powiadomicie rodzinkę?
Kochana to cudowne Dopiero co urodziłaś i znów w ciazy. To się nazywa szczęście Planowaliście kolejne maleństwo? -
w_oczekiwaniu_na_cud wrote:Kochana to cudowne Dopiero co urodziłaś i znów w ciazy. To się nazywa szczęście Planowaliście kolejne maleństwo?
A Ty pierwsze?
-
Komcia wrote:Hej. To i ja się dołączam. Tydzień temu zobaczyłam ||. Do lekarza się nie śpieszę, wizytę mam na 6.11 wiec będzie to jakiś 7-8 tydzień ;p
Kiedy powiadomicie rodzinkę?
ja myślę, że jak skończę I trymestr po badaniach prenatalnych i jak wszystko będzie ok to się pochwalę (jesteśmy już po 2 stratach), super że tak szybko Wam się udało, również chcielibyśmy jedno po drugimKomcia lubi tę wiadomość
Chwilo trwaj.
-
Termin na 18 czerwca bylam na usg widziałam zarodek i bijące serduszko ale za wcześnie by je słyszeć ehh nie mogę się doczekać kolejnego usg już będę słyszeć jak bije pozdrawiam„Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę
Jestem przy Tobie od pierwszego grama
Tyś moje dziecko... a ja...Twoja mama” -
Witam !również do was dołączam po długiej walce (5 lat starań )18-go test pozytywny beta 71,2 ,20-go beta 217. Wizyta u ginekologa juz była aby potwierdzić ciążę kolejna wizyta 4 listopada mam nadzieje ze wszystko będzie ok tym bardziej ze ja nerwowa jestem. Mam nadzieje ze usłyszę serduszkoNadzieja
-
Hej, dziewczęta, witam sie z Wami, po dzisiejszym szoku. Wszystkie się cieszycie i to jest suuper, gratuluję domrych wiadomości. Ja dziś rano przezyłam szok widząc dwie kreski. Jeszcze pół roku temu skakalabym ze szczęścia. A teraz... zaczęłam pracę od października a tu taka niespodzianka.Jak się otrząsnę z szoku to pewnie będę się cieszyć
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
KasiaKa wrote:Hej, dziewczęta, witam sie z Wami, po dzisiejszym szoku. Wszystkie się cieszycie i to jest suuper, gratuluję domrych wiadomości. Ja dziś rano przezyłam szok widząc dwie kreski. Jeszcze pół roku temu skakalabym ze szczęścia. A teraz... zaczęłam pracę od października a tu taka niespodzianka.Jak się otrząsnę z szoku to pewnie będę się cieszyć
Kochana to Gratulacje !! ja też przeżyłam szok bo cykl ten nic nie zwiastował ze się uda byłam przeziębiona katar gardło mnie bolało opryszczka i takie zaskoczenie -
hej dziewczyny. u mnie dzis powinien być wg Om 7+3 a jest tylko pecherzyk i coś w nim (zarodek/ pecherzyk zoltkowy). wiem kiedy miałam owulacje, bo robię testy.miałam 16d c. starania były tylko dwa dni przed owu. możliwe to?
wg usg, pęcherzyk ma coś około 18mm co daje 6+2 ale przy 6+2 powinien być zarodek z sercem a nawet zarodek nie byl mierzony. -
nick nieaktualny