Dieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam faze na mandarynki Raczej zawsze odzywialam sie zdrowo. Teraz zrezygnowlam z kilku przyjemnosci (jak parmezan, sery plesniowe i tartar). Bardzo lubie szpinak wiec jem go teraz wiecej i buraczki czerwone Dieta rozsadna ale bez paniki
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Przed ciąża bardzo zdrowo się odżywiałam. A teraz jak na złość mam ochotę na białe pieczywo, szynkę, kiełbasę - no i bądź tu człowieku mądry. Jeśli chodzi o płyny, to czuje pragnienie non stop, więc organizm domaga się wody. Z kolei odrzuciło mnie od słodyczy, z czego się bardzo cieszę. Bardzo dobra i zdrowa alternatywą dla łasuchów sa ciasteczka owsiane, naładowane orzechami, niezbyt słodkie, ale pyszne i robione w domu.
-
Ja w czasie ciąży jadłam wszystko na co miałam ochotę, a najwięcej na czekoladę, słodycze. Tak właśnie doprowadziło mnie to do tego, że po urodzeniu mija już rok czasu, a wyglądam nie najlepiej. Cały czas mi doskwiera nadwaga. Ostatnio koleżanka wspominała mi, że jest taka dieta oparta o geny Medistore i ponoć jest najskuteczniejsza. Wszystko dlatego, że są wykonywane badania polegające na zapoznaniu się z materiałem DNA. Z którego można wyczytać wszelkie informacje co do żywienia (to co preferuje nasz organizm i potrzebuje) oraz wielu innych. Czy któraś z was kiedyś stosowała się takiej diety?
-