X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dieta
Odpowiedz

Dieta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam faze na mandarynki :) Raczej zawsze odzywialam sie zdrowo. Teraz zrezygnowlam z kilku przyjemnosci (jak parmezan, sery plesniowe i tartar). Bardzo lubie szpinak wiec jem go teraz wiecej i buraczki czerwone :) Dieta rozsadna ale bez paniki :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• isssi Debiutantka

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciąża bardzo zdrowo się odżywiałam. A teraz jak na złość mam ochotę na białe pieczywo, szynkę, kiełbasę - no i bądź tu człowieku mądry. Jeśli chodzi o płyny, to czuje pragnienie non stop, więc organizm domaga się wody. Z kolei odrzuciło mnie od słodyczy, z czego się bardzo cieszę. Bardzo dobra i zdrowa alternatywą dla łasuchów sa ciasteczka owsiane, naładowane orzechami, niezbyt słodkie, ale pyszne i robione w domu.

6ed2ac46f5.png
  • Lola89 Nowa

Wysłany: 24 września 2018, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w czasie ciąży jadłam wszystko na co miałam ochotę, a najwięcej na czekoladę, słodycze. Tak właśnie doprowadziło mnie to do tego, że po urodzeniu mija już rok czasu, a wyglądam nie najlepiej. Cały czas mi doskwiera nadwaga. Ostatnio koleżanka wspominała mi, że jest taka dieta oparta o geny Medistore i ponoć jest najskuteczniejsza. Wszystko dlatego, że są wykonywane badania polegające na zapoznaniu się z materiałem DNA. Z którego można wyczytać wszelkie informacje co do żywienia (to co preferuje nasz organizm i potrzebuje) oraz wielu innych. Czy któraś z was kiedyś stosowała się takiej diety?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ