X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dieta
Odpowiedz

Dieta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam faze na mandarynki :) Raczej zawsze odzywialam sie zdrowo. Teraz zrezygnowlam z kilku przyjemnosci (jak parmezan, sery plesniowe i tartar). Bardzo lubie szpinak wiec jem go teraz wiecej i buraczki czerwone :) Dieta rozsadna ale bez paniki :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• isssi Debiutantka

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciąża bardzo zdrowo się odżywiałam. A teraz jak na złość mam ochotę na białe pieczywo, szynkę, kiełbasę - no i bądź tu człowieku mądry. Jeśli chodzi o płyny, to czuje pragnienie non stop, więc organizm domaga się wody. Z kolei odrzuciło mnie od słodyczy, z czego się bardzo cieszę. Bardzo dobra i zdrowa alternatywą dla łasuchów sa ciasteczka owsiane, naładowane orzechami, niezbyt słodkie, ale pyszne i robione w domu.

6ed2ac46f5.png
  • Lola89 Nowa

Wysłany: 24 września 2018, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w czasie ciąży jadłam wszystko na co miałam ochotę, a najwięcej na czekoladę, słodycze. Tak właśnie doprowadziło mnie to do tego, że po urodzeniu mija już rok czasu, a wyglądam nie najlepiej. Cały czas mi doskwiera nadwaga. Ostatnio koleżanka wspominała mi, że jest taka dieta oparta o geny Medistore i ponoć jest najskuteczniejsza. Wszystko dlatego, że są wykonywane badania polegające na zapoznaniu się z materiałem DNA. Z którego można wyczytać wszelkie informacje co do żywienia (to co preferuje nasz organizm i potrzebuje) oraz wielu innych. Czy któraś z was kiedyś stosowała się takiej diety?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ