Dlaczego nic jeszcze nie widac?
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zaczynam fiksować, bo kolejną wizytę mam 9 lipca, a nie mam żadnych objawów charakterystycznych. Mam tylko duży brzuch, większy apetyt i nic. Czy któraś z Was przeszła ciążę bez nudności i wymiotów? Mój M. na mnie krzyczy i mówi że szukam dziury w całym i że powinnam się cieszyć ale już nie wiem
-
Ja nudności mam, aczkolwiek o wiele mniejsze niż w pierwszej ciąży. Czytałam za to wypowiedzi dziewcząt, które ich w ogóle nie miały. Niektórzy mają zaparcia, a ja z kolei non stop sraczka chyba z nerwów.
każda ciąża inna. Postaraj się nie martwić (dobrze mówić co nie? -
Hej dziewczyny,
ja na pierwszej wizycie byłam 19.06, według USG 6 tydzień ciąży, ginekolog stwierdziła, że widać bardzo ładny pęcherzyk i "coś" w środku, czego nie jest w stanie jeszcze określić i zmierzyć... kolejna wizyta 3 lipca o 21.00 zwariuje do tego czasu, tak jak wy naczytałam się w internecie i teraz się stresuje... dodatkowo ostatnio w nocy miałam straszny ból pleców w odcinku lędźwiowym, oczywiście pełno informacji o poronieniu itp., ale znalazłam też informację, że przy tyłozgięciu macicy (w moim przypadku jest właśnie to tyłozgięcie) może występować taki ból, wiem, że ciąża to ciągle czekanie, ale... chyba jestem zbyt mało cierpliwamuminka83 lubi tę wiadomość
-
Hikaru wrote:A ja zaczynam fiksować, bo kolejną wizytę mam 9 lipca, a nie mam żadnych objawów charakterystycznych. Mam tylko duży brzuch, większy apetyt i nic. Czy któraś z Was przeszła ciążę bez nudności i wymiotów? Mój M. na mnie krzyczy i mówi że szukam dziury w całym i że powinnam się cieszyć ale już nie wiem
Ja jestem z tych bez wymiotnych do 7 tc trochę mnie mdliło, ale niegroźne to było. Wymiotowałam dwa razy w nocy po zjedzeniu czegoś ciężkiego. Dodam, że ciąża rozwija się prawidłowo -
Witajcie jestem tu nowa I chyba oszaleje dzis bylam u gina to wedlug om 4t6d ciazy a gin nic nie zobaczyl tylko endometrium 18mm powiedzial ze ciaza bedzie ale poki co jest wczesna dodam ze w grudniu mialam us martwa ciaze w 8tc I boje sie teraz bo od paru dni po glowie chodza mi mysli o ciazy pozamacicznej.
november123 lubi tę wiadomość
-
Emily na tak wczesnym etapie raczej niewiele można zobaczyć. Jak się stresujesz to sprawdź sobie przyrost bety ale na kolejne usg wybierz się za 2-3 tygodnie chyba że lekarz zalecił inaczej. Pamiętaj że każda ciąża jest inna więc poprzednie doświadczenia nie muszą mieć żadnego wpływu na Twoją obecną sytuację. Głowa do góry
-