X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dwa krótkie okresy, beta ich, cryptic pregnancy
Odpowiedz

Dwa krótkie okresy, beta ich, cryptic pregnancy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Anna97 Koleżanka

Wysłany: 27 października 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba właśnie takiej wiadomości mi było potrzeba! Dziękuję serdecznie ;)

• Kajula Ekspertka

Wysłany: 27 października 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna97 wrote:
    Cieszę się,że nie odebrałaś tego jako złośliwość :D Powodzenia życzę więcej spokoju i zaufania do lekarzy i wyników badań :D Nie ma co się nie potrzebnie nakręcać :D

34bw3e3kdxys4dma.png
    Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r
  • Oublier Autorytet

Wysłany: 27 października 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna97 wrote:
    Trzeba było od razu pisać, że potrzebujesz kopa w tyłek, to nie bawiłabym się w dyplomację ;)

Kajula, Anna97 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjra4rp1ln.png

v3gtnyn05cn3o4qn.png
  • Kajula Ekspertka

Wysłany: 27 października 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oublier wrote:
    Trzeba było od razu pisać, że potrzebujesz kopa w tyłek, to nie bawiłabym się w dyplomację ;)
    Wy się bawilyscie w dyplomacje ale to nie pomagało to ktoś musiał powiedzieć dostadnie.

Oublier, Anna97 lubią tę wiadomość

34bw3e3kdxys4dma.png
    Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r
  • Anna97 Koleżanka

Wysłany: 30 października 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebowałam i tego i tego, więc dziewczyny dziękuję naprawde. Tylko dziś już 30 A okresu dalej brak

• Anna97 Koleżanka

Wysłany: 30 października 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest ktoś w stanie polecić mi naprawdę dobre usg w Warszawie? Zastanawiam się jeszcze czy powinno być usg dopochwowe czy przez brzuch, żeby sprawdzić czy jestem w ciąży? Byłby to już około 15 tydzien.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ