Dziewczyny ile płacicie za wizytę w ciązy :)?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dotychczas 150 zł za wizytę z USG w Gdańsku.
Ale mam na oku innego lekarza, który za to samo kasuje 100 zł. Kusi mnie zmiana nie ze względów finansowych tylko po prostu ten za 100zł niby też jest świetny i pracuje też w szpitalu , w którym mam plan rodzic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie wizyta 100 zł
Na nfz też kiedyś chodziłam, ale mam sporo niemiłych wspomnień. Wtedy się zabezpieczaliśmy i chodziłam po tabletki a przez to mam wrażenie byłam pacjentką drugiej kategorii. Poza tym ciężko było się dostać bo mimo że pani dr przyjmowała do 17 to zawsze ale to zawsze koło 15 już jej nie było a mi średnio pasowało ciągle zwalniać się z pracy żeby iść do gin. Zaczęłam chodzić prywatnie i jestem bardzo zadowolona13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
250zl (konsultacja + USG dopochwowe)
Cena w Warszawie w prywatnej przychodni.
kiedyś chodzilam do ginekologa w moim mieście cena 50- 100 zl.
Ale nie bylam zadowolona z jakości wizyt. Poza tym oczekiwanie minimum 2 tyg na wizytę czasem zapis miesiąc wcześniej - przesada.
wole zapłacić więcej i mieć wizytę z dnia na dzień.
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
nick nieaktualnyJa chodze do Luxmedu. Tutaj nie ma laczonych wizyt w sensie, ze badanie + usg. Choc jak bylam kiedys na usg, to moja Pani dr skorzystala z tego, ze gabinet z fotelem jest jeszcze wolny i szybciutko mnie zbadala, a ja nic nie doplacalam.
Wizyta okolo 85 zl
Usg okolo 90 zl -
nick nieaktualny
-
A ja chodzę na NFZ i raz do tej samej pani dr pojechałam prywatnie 80 zł z usg i nie odczułam różnicy żeby mnie lepiej traktowała bo prywatnie albo gorzej bo na NFZ a prywatnie wypisala mi luteine na 100 (ponad 50 zł )gdzie na NFZ z refundacją kolo 10 zł z mojego punktu widzenia nie ma sensu prywatnie okolice N. Sącza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:59
-
nick nieaktualny
-
Chodzę prywatnie (Warszawa) do tej pory płaciłam 270-280zł (do 10tc), od następnej wizyty z usg genetycznym będę płacić 350zł (tak samo za wizytę z usg połówkowym oraz oceniającym wzrost rozwoju dziecka) pozostałe (dodatkowe) usg z wizytami 300zł...
Drogo, ale lekarz jest rewelacyjny.