Dziewczyny ile płacicie za wizytę w ciązy :)?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katowice - 300 zl. Nie uwazam by bylo to ekstremalnie drogo jak za fachowa opieke, za kazdym razem 30-40 min. wizyty, odpowiedz na kazde moje pytanie, mierzenie dzidziusia od A do Z za kazdym USG oraz dyzur smsowo-telefoniczny pod prywatnym numerem, gdyby sie cos dzialo.
-
badanie (wizyta+usg) u gin. Rz. z Sulechowa k. Zielonej Góry kosztowała mnie 240zł! Przez tel. informują o 180zł (wizyta+usg w ciąży), później gin. zasłaniał się tym, że zajęliśmy mu 25min a nie 15min zadając pytania! Żenada.
Nikt nie poinformował nas, że pan dr. bierze kasę nie za wizytę, a za minuty spędzone w gabinecie! Może warto kolejnym razem wziąć ze sobą stoper?
Więcej tam nie pójdę, nikomu nie polecam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 16:12
-
Kasiula02 wrote:badanie (wizyta+usg) u gin. Rz. z Sulechowa k. Zielonej Góry kosztowała mnie 240zł! Przez tel. informują o 180zł (wizyta+usg w ciąży), później gin. zasłaniał się tym, że zajęliśmy mu 25min a nie 15min zadając pytania! Żenada.
Nikt nie poinformował nas, że pan dr. bierze kasę nie za wizytę, a za minuty spędzone w gabinecie! Może warto kolejnym razem wziąć ze sobą stoper?
Więcej tam nie pójdę, nikomu nie polecam.
O jaaaaacie