I wizyta u ginekologa
-
WIADOMOŚĆ
-
Chodzi mi o to, że jeśli coś tam jest to chcę odłożyć lot, który mam 3 września. Więc za nim uda mi się wszystko załatwić to potrzebuję czasu. Niecierpliwość w dużej mierze też. Nutella widzę, że jesteś po różowej radosnej stronie życia gratulacje!!! Ale fajnie. Widziałaś już coś?
-
aneczka1983 wrote:Inga bo ja czytałam, że przy bramkach stosuje się promienie rentgenowskie plus elektronika i zmiana ciśnienia. Dlatego się odradza. Mam duże obawy...
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Mimo, że jestem bardzo niecierpliwa to do ginekologa idę pierwszy raz w 8 tyg (7 tydz 4 dzień). Wolę poczekać niż usłyszeć właśnie, że jeszcze nic nie widać, że nie ma serduszka. Szczerze takie informacje nie mówią nic bo nie wiadomo czy w ogóle serce się pojawi. -
Hej dziewczyny byłam wczoraj u gin miałam robione pierwsze USG, i widziałam kochane maleństwo z bijącym już serduszkiem , ciąża przebiega prawidłowo, wyniki badań mam w najlepszym porządku, kolejna wizyta za 4 tyg, i kolejne badania...ale się ciesze jupi:)
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Baśka29 wrote:Hej dziewczyny byłam wczoraj u gin miałam robione pierwsze USG, i widziałam kochane maleństwo z bijącym już serduszkiem , ciąża przebiega prawidłowo, wyniki badań mam w najlepszym porządku, kolejna wizyta za 4 tyg, i kolejne badania...ale się ciesze jupi:)
Baśka29, świetna wiadomość! Ja mam drugą wizytę za tydzień we wtorek 13.09 i liczę, że też już zobaczę maleństwo z serduszkiem, w końcu będzie to już 9tc!
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
nick nieaktualnymilka123 wrote:Hej dziewczyny,
Mimo, że jestem bardzo niecierpliwa to do ginekologa idę pierwszy raz w 8 tyg (7 tydz 4 dzień). Wolę poczekać niż usłyszeć właśnie, że jeszcze nic nie widać, że nie ma serduszka. Szczerze takie informacje nie mówią nic bo nie wiadomo czy w ogóle serce się pojawi.
U mnie serce było widać w 5tc, ale to zależy od aparatury, rozwoju zarodka itd. Podziwiam za cierpliwość. Ja ledwo się doczekałam żeby iść na pierwszą wizytę. -
Hej! Według moich obliczeń dzisiaj zaczęłam 6 tydzień, wizyta na 28 września, czyli w 6tc+1, aaaaabstrakcja jakaś, kosmos totalny Jutro wyniki bety, bo póki co dwa testy potwierdziły. Dziewczyny, jest moc, nie ma objawów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 14:45
-
Hej dziewczyny! Moge sie przywitac po tej stronie
W poniedzialek mialam pierwszy pozytywny test w 12dpo. Dzis juz 3 dzien spoznienia @, kreska testowa zdecydownaie pociemniala. Wizyte u lekarza mam za tydzien w czwartek, czyli 4+5 , ale wg mnie to bedzie 5+0, bo mialam krotki cykl i szybka owu. Serduszka raczej jeszcze nie bedzie, ale chce isc szybciej, zeby ruszyc z badaniami, bo mieszkam za granica, a ciaze chce prowadzic w PL. Akurat udalo sie zajsc podczas urlopu w PL, wiec odpuszczam jutrzejszy lot na Malte i zostaje, az wszystko sprawdze. Mam nadzieje jeszcze uslyszec serduszko przed wylotem Maz moze do mnie przyleciec w drugim tygodniu pazdziernika i mam nadzieje, ze bedzie juz serduszko bijace i bedziemy mogli poinformowac najblizszych.