Jak sobie radzić z trądzikiem?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też wudyszam i potem odkażam spirytusem salicylowym. Przed ciążą cieszyłam się że w końcu mam ładna cerę. Wydałam parę stów na mezoterapie igłową i byłam zachwycona efektem, a teraz znowu to samo..... Jeszcze faktycznie niewiele można uzywać kosmetyków. Chociaz ja uzywałam żele do twarzy do cery trądzikowej np iwostin puritin. Nie ma żadnych parabenówi innych... i byłam z niego zadowolona.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak myślicie można stosować to http://www.wapteka.pl/produkt_bioliq-dermo-serum-punktowe-na-tradzik-15ml_1132.html ???
Od jakis 2 tygodni tak mnie wysypało, że boję się z domu wyjść. Jak na razie uzywam papki jadwigii i jestem w miarę zadowolona, ale jakiegos powalającego efektu nie ma. Bioliq nie ma nic strasznego w swoim składzie i dlatego nie wiem. Co o tym sądzicie? -
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:jak myślicie można stosować to http://www.wapteka.pl/produkt_bioliq-dermo-serum-punktowe-na-tradzik-15ml_1132.html ???
Od jakis 2 tygodni tak mnie wysypało, że boję się z domu wyjść. Jak na razie uzywam papki jadwigii i jestem w miarę zadowolona, ale jakiegos powalającego efektu nie ma. Bioliq nie ma nic strasznego w swoim składzie i dlatego nie wiem. Co o tym sądzicie? -
nick nieaktualny
-
Polecam mydło siarkowe. Używam od tygodnia i już widzę spore efekty. I co najważniejsze - w ogóle nie wysusza mi skóry. Do kupienia w Rossmanie (tam gdzie zwykłe mydła w kostce) za ok. 6 zł z tego co pamiętam. Używałam wcześniej różne kremy i maści, ale nic nie pomogło tak jak to mydło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewnie zależy od cery. Ja mam generalnie wrazliwą i u mnie od razu był suchy wiór. Natomiast teraz sie jeszcze pogorszyło bo nie dość że mocniej przesusza mi sie skóra to jescze wyskakują mi jakieś opryszcze ( juz myślałam że wsztskiego się pozbyłam przed ciażą....)
-
dziewczyny polecam również mydło siarkowe z rossmana:)
wypróbowałam na swoją trądzikową delikatną skórę i zniknęły mi wszelkie wypryski! tak wysusza skórę ale to właśnie jest działanie przeciwtrądzikowe.
ja zaraz po umyciu wacikiem przemywam się płynem micelarnym z MIXY
i nakładam krem Nivea Q10 i skórę mam rewelacyjną. -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dziewczyny polecam również mydło siarkowe z rossmana:)
wypróbowałam na swoją trądzikową delikatną skórę i zniknęły mi wszelkie wypryski! tak wysusza skórę ale to właśnie jest działanie przeciwtrądzikowe.
ja zaraz po umyciu wacikiem przemywam się płynem micelarnym z MIXY
i nakładam krem Nivea Q10 i skórę mam rewelacyjną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 21:18
-
Przeczytałam wszystkie Wasze rady i biegnę do Rossmana po mydło siarkowe.
A mówi się że kobieta w ciąży pięknieje : )
Pytałam o to gin. i powiedziała, że bardzo częste są problemy ze skórą na początku ciąży, że organizm wyrzuca z siebie toksyny i żeby się nie martwić bo za kilka tygodni na pewno będzie poprawa. -
Ja przed ciążą leczyłam się na trądzik różowaty, teraz niestety nic nie mogę zrobić, ale jak na razie zmiany mi zaczęły blednąć i zasadniczo się poprawia, tylko wyskakuje mi trochę krost. Używam Pharmacerisa i na noc Bioliq, poza tym zamiast toniku używam hydrolatu z róży damasceńskiej.
-
Ja równiez stosuję Bioliq. Jest naprawdę mocno pomocny. Na początku nie do końca byłam przekonana, bo ciągle reklamowali w tv, a ja wychodzę z może dziwnego załozenia, ze coś co się często reklamuje, nie oznacza, ze jest dobre. W kazdym razie w końcu się jednak zdecydowałam i nie załuję! Działa świetnie. Widzę, ze kolezanki Sylwia i Mamuśkaa kupują na waptece, podobnie jak ja Ostatnio nawet mają bloga, poradnikowe teksty. Całkiem fajnie piszą W kazdym razie, polecam Bioliq.