Jasny brazowy śluz :( czy mial ktoś tak???
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka spokojnie, ja trafiłam do szpitala w 6.0 tyg w ogromnym krwawieniem (wyglądało tak jak miesiączka, z reszta opisywałam dokładnie w innym wątku) Miałam krwiaka i odwarstwienie wielkości pęcherzyka ciążowego. Pierwsze USG - widoczny tylko splaszczony pecherzyk ciążowy bez pola plodowego i poronienie zagrażające. Kolejne USG przez innego lekarza to juz byl 6.1 dzien - to samo, Brak w ogole pola płodowego i bardzo malusieńcie szanse że ciąża się utrzyma. I co? Tydzien poleżalam i na usg był już zarodek i serduszko. Także kochana jak u Ciebie dopiero 5 tydzien 6 dzien to na razie nie martw sie i głowa do gory!!
-
Hej dziewczyny mam 3 dzieci i jestem obecnie w 13tc na początku plamienia do 6-7 tyg teraz wszystko gra czuje ruchy mieszkam w UK pierwsze USG jutro . z córka w ciąży jak byłam lekarz jajo płodowe stwierdzić dopiero w 7 tyg test wychodził a w macicy nie było widać zarodka po 7 tyg pojawił się i już bez stresu aż do rozwiązania to było jeszcze w Pl. Pozdrwawiam was cieplutko i czasami nie można tak przeżywać bo to maleńki życie któreSylwia112<3
-
Plamienia już nie mam bo gin mi zamienił duphaston na luteine dopochwowo i przeszło.przedwczoraj byłam u endokrynologa bo okazało się na badaniach tych ciążowych że mam niedoczynność tarczycy no a we wtorek gin mi powiedział, że widzi zarodek ale ma 1.5 milimetra więc jest za mały jak na ten tydzień i ogólnie jest złej mysli jeśli chodzi o tą ciąże:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 22:28
-
nick nieaktualnyPomocy. Dzisiaj przed praca byłam w toalecie i zobaczyłam na papierze bardzo gęsty leciutki zabarwiony śluz. Poza tym żadnych innych objawów.
Jestem w 7 tygodniu drugiej ciąży. W pierwszej nie pamiętam żebym coś takiego miała...
Dodam, że dziś przypada dzień w którym powinnam normalnie dostać okres.
Boje się. Jutro chyba polecę do lekarza. -
Ważne jest jaki jest kolor śluzu.
Miałam podobną sytuację z brązowym i pojechałam do lekarza tego samego dnia. Możesz nawet na pogotowie jechać
Chociaż mój lekarz mówił, że jesli nie jest czerwony, to nie trzeba panikować. To stara krew - może ci jakieś naczynko pękło czy coś w tym stylu.
Najgorsza jest żywa, czerwona krew, ale to też da radę naprawić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 11:57
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Śluz był prawie przezroczysty w niektórych miejscach lekko brązowy. Ale byłam niedawbo w toalecie i tym razem nic nie było.
Miałam taka samą sytuacje, tez jeden dzień taki dziwny śluz. a w nastepnym dniu widziałam malucha i serduszko.. tak pięknie bijące.będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.Jestem między 7 a 8 tc i u mnie również pojawił się ten brązowy śluz,który na początku był różowy i w niewielkich ilościach.Ale nie ustawał,więc po paru dniach poszłam do gin.Usg dobrze i z dzieckiem też,ale przepisał Utrogestan 2x2 ,mam się nie przemęczać,nie stresować i zero seksu.Jak na razie plamienie nie ustępuje i czasem pobolewa brzuch,dlatego boję się czy wszystko będzie dobrze...
pozdrawiam serdecznie wszystkich -
Dziewczyny odkopuje, mam to samo, właśnie na papierze zobaczyłam jasny brązowy śluz, gdzieniegdzie przezroczysty. Jestem od wczoraj na lekach na podtrzymanie, a tu coś takiego, jestem załamana
Dodam że to 5tydz 3 dzień i wczoraj miałam badanie USG i wziernik, czy to może być przyczyna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 16:07
już prawie...
-
Po badaniu usg dopochwowym lub badaniu ginekologicznym w ciąży mogą zdarzać się delikatne plamienia do dwóch dni gdzieś. A bierzesz Luteinę dopochwową czy doustną lub Duphaston? Przy braniu tabletek dopochwowych możesz się przypadkowo podrażnić i też może być plamienie
Oczywiście każde plamienie warto skonsultować z lekarzem.
Generalnie dobrze, że nie jest czerwone12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej dziewczyny! Jestem w 9tc. Wczoraj miałam lekkie brązowe plamienie, dziś cały dzień cisza az do wieczora. Znowu na wkladce pojawiły się brązowe plamy. Pisałam do mojego gina i napisała że może to być oczyszczanie. Bardzo się boję i nie wiem co o tym myśleć.