Jasny brazowy śluz :( czy mial ktoś tak???
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Ja jestem królową plamień bo mam już je od półtora tygodnia. Zawsze wieczorem. Byłam u ginekolog USG dobre, dziecko ma dobry rozmiar i serduszko biło. Tutaj w Belgii nie dają żadnych leków.
Dużo leże, jeszcze więcej panikuję. Tyle, że ja nie mam tego na wkładce a jedynie gdy się podcieram na papierze.
Mój lekarz mówi, że takie plamienia się zdarzają. Jak nie są krwisto czerwone i nie ma wylewu krwi, to kontrolować, spotkac się z lekarzem i się nie przemęczać. Dostałam zakaz seksu i sportu.Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
nick nieaktualnyW pierwszej ciąży miałam dużo plamień i okazały niegroźne. Większość plamień w ciąży jest niegroźnych pod warunkiem, że nie towarzysza temu skurcze bolesne itp. Miałam nawet bardzo, bardzo mocne plamienie z bólem brzucha, a i to okazało się niegroźnie, więc dziewczyny nie panikujcie
-
Ja byłam dzisiaj USG. Nic się nie odkleja, nie ma krwi. Prawdopodobnie plamię bo mam wrażliwe naczynka w miejscu gdzie będzie tworzyć się łożysko. Dostałam luteinę i nakaz odpoczynku Ale maluch pięknie rośnie a serce pięknie pika.Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
nick nieaktualnyWitam, niestety miałam w 7 tygodniu ciąży te same objawy. Najpierw brązowe upławy, czytałam i mama mówiła mi że to normalne, 3 dni później od pojawienia się śluzu pojechałam na wyczekiwaną wizytę u ginekologa, zazwyczaj przed wizytą jak czekam w kolejce, idę do łazienki i na wkładce zauważyłam minaturową kropelkę krwi..
Gdy miałam robione USG, pęcherzyka już nie było..
Dodam tylko, że miałam niewyleczony stan zapalny, który przerósł się w guza..
Także polecam iść szybko do specjalisty, a nawet do szpitala, gdy tylko zobaczy się takie zmiany.. -
Ja dziś powinnam mieć @,a od wczoraj mam pozytywne testy i bete 33.1. Temperatura wysoka, a przy pocieraniu rano zobaczyłam śluz trochę ciemniejszy niż zwykle. I nic. Dzień mija, wkładka czysta jak łza, tylko trochę na papierze widać. We wtorek mam wizytę to się zorientuję co i jak. Co ma być to będzie, bez paniki:)
-