Kiedy było u Was widać serduszko na USG?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej;)
Ja jestem w 7tygodniu ciąży u lekarza byłam jak był 6 tydzień i niestety nie było jeszcze słychać bicia serduszka . Kazał przyjść na kontrolę za 2 tygodnie takze wizyte mam 7 lutego i juz doczekać się nie mogę.0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny według lekarza 6 tydz. (byłam na izbie bo lekkie plamienia
) Ale zobaczyłam tylko 1,27 cm pęcherzyk, bez żółtkowego... beta przyrost 206% w ciągu 4 dni...
w poniedziałek mam kolejną wizytę, powiedzcie jest szansa na zarodek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 14:12
karola205 lubi tę wiadomość
Gosia -
Gosia2590 wrote:Dziewczyny według lekarza 6 tydz. (byłam na izbie bo lekkie plamienia
) Ale zobaczyłam tylko 1,27 cm pęcherzyk, bez żółtkowego... beta przyrost 206% w ciągu 4 dni...
w poniedziałek mam kolejną wizytę, powiedzcie jest szansa na zarodek?
Troszkę mały przyrost jak na 4 dni to jest 96 godzin od poprzedniego badania nie chce cie smucic ale ja miałam taki przyrost po 48 godzinach .
Ale trzymam kciuki żeby się udało
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Hej dziewczyny ja wylądowałam na izbie przyjęć w 5 tc brzuch mnie bolał i miałam plamienia Lekarz stwierdził że pęcherzyk ciążowy pusty i najprawdopodobniej organizm wydala niewłaściwą ciąże...
Za tydzień poszłam do swojego lekarza bo wrócił z urlopu, serduszko już biło Teraz jestem 10tc Jeśli czujecie się dobrze najlepiej iść w 7tc i oszczędzić sobie nerwów.
-
0202oliwcia wrote:Troszkę mały przyrost jak na 4 dni to jest 96 godzin od poprzedniego badania nie chce cie smucic ale ja miałam taki przyrost po 48 godzinach .
Ale trzymam kciuki żeby się udało
Gosia2590 podaj wartosci po przekroczeniu pewnego progu beta zwalnia
-
Ja bylam dzis na usg wedlug usg 5 tc i 3 dni jest pęcherzyk ciążowy 6,3 mm mam przyjsc za tydzien w srode zeby zobaczyc czy sie dobrze rozwija. Mam stracha bo tak dlugo sie staraliśmy... Mam swoje lata i tym bardziej mam obawy mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu bedzie cos widac.
-
Ja na wizytę idę 42 dnia cyklu od ostatniej miesiączki. Wiem, że ovu miałam późno 19 albo 20 dc, więc chyba powinnam kilka dni odjąć od wieku ciąży? Martwię się, że nie będzie jeszcze nic widac Nie mogę się doczekać...dni się dluza.
Mam pytanie, jak jest serduszko to otwierają kartę ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 18:49
-
coccolino mi w tamtym roku gin wcześniej kartę założyła, już w 4 tygodniu, w tej ciąży w 6 tygodniu, ale jeszcze przed serduszkiem, serduszko widziałam kilka dni później bo wylądowałam na pogotowiu i tam mieli lepsze usg i było już widoczne na nim
coccolino lubi tę wiadomość
-
Runa wrote:Ja dziś widziałam serduszko, wg OM 6t3d, ale usg pokazało 5t5d, co mnie wcale nie zaskoczyło bo miałam późną owu
2 mm szczęścia
Gratuluję! U Ciebie szybciutko to serduszko U mnie dzisiaj wg OM 5t0d, na USG pęcherzyk ciążowy i na razie nic więcej. Kolejne USG dopiero za 2 tygodnie i ma być już zarodek i serduszko. Nie mogę się doczekać!Runa, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość