Kiedy było u Was widać serduszko na USG?
-
WIADOMOŚĆ
-
Leticia wrote:U mnie w 5t6d wg miesiączki jeszcze nie było nic widać. Serduszko zobaczyłam dokładnie tydzień później
Kochana Twój post dał mi nadzieję. Byłam na USG w 5t6d i był tylko pęcherzyk i nic więcej. Pozostała nadzieja. -
U mnie po wizycie w sobotę badania nie było bo za wcześnie kolejna wizyta mam się umówić za 3/4 tygodnie lekarz twierdzi ze wtedy powinno juz być serduszko nie mogę się doczekać
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Witam mój lekarz w przyszły wtorek ma mi ustalić termin wizyty.Powiem tak chciałabym iśc jak najszybciej żeby potwierdzić ciąze,ale bede sprawdzała przyrost beta hcg i narazie mi to wystarczy,gdyż na 1 wizyte chciałabym iśc wtedy kiedy bedzie widoczne serduszko.I pytanie kiedy bedzie widoczne.Czytam wasze komentarze i widze ze w 6 jest już szansa:)Zapomniałam dodac jestem dopiero w 4t0d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 16:24
-
madlene88 wrote:Witam mój lekarz w przyszły wtorek ma mi ustalić termin wizyty.Powiem tak chciałabym iśc jak najszybciej żeby potwierdzić ciąze,ale bede sprawdzała przyrost beta hcg i narazie mi to wystarczy,gdyż na 1 wizyte chciałabym iśc wtedy kiedy bedzie widoczne serduszko.I pytanie kiedy bedzie widoczne.Czytam wasze komentarze i widze ze w 6 jest już szansa:)Zapomniałam dodac jestem dopiero w 4t0d
Nie wiem czy sprawdzanie bety nie powoduje więcej stresów niż pożytku. Lekarka mi powiedziała, że oczywiście są normy ale u każdej kobiety przyrost może być inny a my panikujemy jeśli jest jakiś odchył od normy ...07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈