kiedy pojawil sie brzuszek u was?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie brzuszek dosyć późno. Wszyscy wmawiali, że mam bardzo mały i dopiero tak po 24 tyg zaczął rosnąć. Wcześniej w ciuchach nie było go widać, a tak bardzo tego chciałam Teraz coraz większy i już nie ma jak ukryć wielkiego bebzula
-
u mnie już w 6 tyg nie mogłam zapiąć spodni, waga mi nie wzrosła ale jakoś tak czułam się "duża", teraz jestem w 11 i przytyłam 2 kg ale nie ma różnicy w brzuszku. Mam taki twardszy opór w podbrzuszu pewnie macica, ale brzuszek na wysokości pępka taki sam jak wcześniej. Ja na początku ciąży te pierwsze 5-6-7 tydz zrobiłam się okrągła... teraz w 11tyg ważę 66kg przy 165cm.
-
nick nieaktualny
-
brzusio wypukły lekko - skończone 11 tygodni, zaczynam 12. Ale raczej bebzonik wygląda tak jakbym się najadła bigosu nie stresuję się tym wcale bo bobas jest odpowiedniej wielkości. Jestem osobą szczupłą. Moje koleżanki o podobnych wymiarach miały brzuchy ok 5 - 6 miesiąca dopiero. Heh Pewnie nagle mi wyskoczy, ale obstawiam że pewnie nie wcześniej niż za miesiąc. Niby szkoda że tak późno, ale wychodzę z założenia że może im mniejszy tym mniejsze prawdopodobieństwo rozstępów, a i do wagi będzie łatwiej wrócić. Chociaż to dopiero początek i nigdy nic nie wiadomo
-
Ja jestem w 10 tygodniu i brzuch już widać Jestem przy kości i mam wrażenie,że żołądek przesunął mi się trochę do góry (nie wiem,czy to w ogóle możliwe...) i wysadziło mnie bardziej u góry.. Generalnie, jestem w 3 miesiącu,a wyglądam na 6.. wagowo przytyłam jednak 1 kg i mieszczę się w normach,więc nie wiem,o co chodzi... Kupiłam już spodnie ciążowe,bo z moich jeansów zostały mi tylko 2 pary,w które się mieszczę i obawiam się,że też niedługo...
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny brzuch w pierwszej ciazy jest z reguly duzo mniejszy niz w drugiej (sa oczywiscie wyjatki) nasze wewnetrzne miesnie nie sa rozciagniete i to powoduje, ze te brzuszki duzo pozniej widac Ja w pierwszej ciazy do 4 miesiaca nie mialam nic, potem troszke podbrzusze sie uwydatnilo ale na 2 tygodnie przed porodem mialam taki jakbym byla dopiero w polowie ciazy teraz jestem w drugiej ciazy, nie cwiczylam wiec miesnie mam rosciagniete po pierwszej i uwierzcie mi zaczal sie 9 tydzien a brzuchol mam jak z synkiem prawie przed porodemAdas 4.9.12 r.
Aniolek... 2.06.2015 - 16 tydzien...
Kubus 18.06.16r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Nie wiem jak to możliwe, ale u mnie już też zaczyna się pokazywać brzuszek jestem szczupła, więc widzę różnicę, bo nigdy wcześniej brzucha nie miałam;) jakoś nie umiem się przyzwyczaić
Na tym etapie to pewnie bardziej wzdęcia
U mnie jeszcze jakoś specjalnie nie widać, chociaż mąż juz zauważył w ubraniach jeszcze brzunio się ukrywaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 05:58
-
nick nieaktualnyKtos napisal,ze w pierwszej ciazy brzuch jest mniej widoczny...hmmm...Jakos sobie nie wyobrażam ,żebym w drugiej miała jeszcze większy,niż teraz. Bardzo duzo ćwiczyłam,miałam naprawde plaski i umięśniony brzuch,a w tej chwili mam balonik,który naprawde konkretnie widac Co bardzo mnie cieszy:)