Kiedy zauważyłyście rosnący brzuch?
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już widać
zawsze miałam płaski brzuch a teraz nabrałam obwodu w boczkach i brzuszek się zaokrąglił. Dodatkowo schudłam 2 kg
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017
rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
polkosia wrote:U mnie w 9 tc też trochę widać, czuję też po spodniach. Pomimo, że schudłam ponad 3 kg, to w pasie jeansy są już ciasnawe.
Polkosia, u mnie też 3 kg, ale niestety na plus
Szkoda że nie rozłożyły się na brzuszku tylko głównie w innych partiach ciała...
-
Pewnie i jedno i drugie po trochę. Dla pocieszenia - jesteśmy w ciąży, kiedy mamy utyć jak nie teraz??

Ja przed ciążą uprawiałam dużo sportu i trzymałam wagę, ale teraz nie ma jak.. Lekarz pozwolił mi na basen, orbitrek, długie spacery i chyba tyle.. Aha i ćwiczenia rozciągające
-
U mnie brzuszek szybko się pojawił (w pierwszej ciąży był później). Ogólnie jestem szczupła i w obcisłych bluzkach juz brzuszka nie ukryję, problem mam ze spodniami i getrami na grubszej gumie. Nawet w zimowym płaszczyku klamra mająca być w talii przesuwa mi sie nad brzuch i tez widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 18:48
-
nick nieaktualny
-
Jestem w 7tc i też mi już widać brzuszek. Na szczęście (jeszcze nie powiedzieliśmy nikomu) nie widać go aż tak, żeby pod zimowymi ciuchami nie można było ukryć.
Póki co, chcemy mieć z mężem naszą słodką tajemnicę...
Do tego, zaczyna mi się pojawiać linea negra! Wy też macie?

zawsze miałam ruch okrągły ale teraz jakoś tak śmiesznie Mi się chyba zarysowal 

czuje się jak balon :-o