Kiedy zauważyłyście rosnący brzuch?
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już widać zawsze miałam płaski brzuch a teraz nabrałam obwodu w boczkach i brzuszek się zaokrąglił. Dodatkowo schudłam 2 kgDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
polkosia wrote:U mnie w 9 tc też trochę widać, czuję też po spodniach. Pomimo, że schudłam ponad 3 kg, to w pasie jeansy są już ciasnawe.
Polkosia, u mnie też 3 kg, ale niestety na plus Szkoda że nie rozłożyły się na brzuszku tylko głównie w innych partiach ciała... -
Pewnie i jedno i drugie po trochę. Dla pocieszenia - jesteśmy w ciąży, kiedy mamy utyć jak nie teraz??
Ja przed ciążą uprawiałam dużo sportu i trzymałam wagę, ale teraz nie ma jak.. Lekarz pozwolił mi na basen, orbitrek, długie spacery i chyba tyle.. Aha i ćwiczenia rozciągające -
U mnie brzuszek szybko się pojawił (w pierwszej ciąży był później). Ogólnie jestem szczupła i w obcisłych bluzkach juz brzuszka nie ukryję, problem mam ze spodniami i getrami na grubszej gumie. Nawet w zimowym płaszczyku klamra mająca być w talii przesuwa mi sie nad brzuch i tez widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 18:48
-
nick nieaktualny
-
Jestem w 7tc i też mi już widać brzuszek. Na szczęście (jeszcze nie powiedzieliśmy nikomu) nie widać go aż tak, żeby pod zimowymi ciuchami nie można było ukryć.
Póki co, chcemy mieć z mężem naszą słodką tajemnicę...
Do tego, zaczyna mi się pojawiać linea negra! Wy też macie?