Kiedy zauważyłyście rosnący brzuch?
-
WIADOMOŚĆ
-
To moja 3 ciaza w pierwszej ciazy brzuch bylo widac w 7 miesiacu w 2 okolo 4 miasiaca teraz jestem w w 11+5 tygodniu i od 9 tygodnia zaczol powiekszac mi sie brzuch.... naleze do odob szczuplych wiec przy obcislych ciuchach bardzo widac ....Synek William [/url]
[/url]
[/url[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie -początek 10 tyg- też jest brzuch jakby wzdęty ale myślę że mimo iż waga stoi właśnie w okolicach brzucha przybralo mi się. Przed ciąża codziennie ćwiczyłam trzymałam diete-teraz no cóż albo mdłości i brak apetytu albo pożeram wszystko co niezdrowe do tego zero ruchu bo ciąża zagrożona także i tak się dziwię że tak wyglądam
-
nick nieaktualny
-
witam.Ja mam podobnie jak mychakruszyna 9tydz ,albo nudności albo brak apetytu,ale jem częściej aby zniwelować nudności.Wzdęcia straszne,wciąz mi "strzela" w kiszkach ,brzuch na razie widać tylko trochę i to raczej przez te wzdęcia.Waga jak mc temu.Ciąża zagrożona,wiec również nie mogę sobie pozwolić na więcej ruchu,jedynie spacery i to nie męczące.Dodam ,że w 1 ciązy brzuch zaczęło mi być widać dopiero ok.6m-ca ale byłam nieco tęższa niż teraz.pozdrawiam wszystkie mamy!
-
u mnie już od 1-2 tyg widać, że go wypycha, spodnie się wpinają, a nie przytyłam jeszcze nic. Ale mam blizniaki pachwiny bolą za toGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g.