kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
antonówka wrote:Kaktus raczej nie wcuagne paczka bo ich po prostu nie lubię..... i nawet nie wybiwram aie do sklepu dziś. za to mam zamiar zrobic dzis kluski kartoflane. Pychotka wiec wy jedzcie paczki a ja kluski....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 18:18
AgaSY, Czykoty lubią tę wiadomość
JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
AgaSY wrote:Mój synus raczej będzie duży i ciśnie do przodu, więc brzusio też jest niemałyJULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
Alciak ja miałam 3800 i jak to powiedzialam gince to powiedziała, że "nie byłam mala", a Leoś pewnie będzie z tych wiekszych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 18:35
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
No szczerze muszę się przyznać że jednego pocaka wyciągnęłam u teściowej przed chwilą. Jutro badania od rana więc za kolację podziękuję a i tak jestem pełna jeszcze po obiedzie... Fakt jak karmi się piersią to paczki odpadają a lepiej żeby Julka nie miała powodu do kolki.
A z opryszczka już raz byłam u lekarza ale mówiła że może się zdarzyć ale chyba nie tak często jak ja mam. -
Co do wielkości brzucha to w pierwszej ciąży miałam malutki dopiero tak z 5dni przed porodem ostro mnie wyrzuciło a teraz 14tydzien a brzuch spory. Każdy obstawiam że jest zdecydowanie wyżej póki nie powiem że tylko jestem taka duża. Mi się wydaje że teraz tak jest bo po pierwsze nie wymiotuje a po drugie chyba fuphaston mi pomaga w rosnieciu. Koleżanka też bierze i ma ten sam problem brzuch już spory.
-
Alciak to pewnie za rok tez niezjem paczka e tam byleby mi lody pozowlil jesc
Tatus juz mu opowiada jak to pilkarzem bedzie wiec ma trenowac kopniaki takze jak bedzie sluchal Tatusia to koge drzec o moje narzady
Ja mam brzuszek widoczny ale jakos ogromny niejest wybilo mi go do przodu (i ony tak ostalo ). Rosniemy powoli. Waga nadal na minusie ok 7 kg od wagi wyjsciowej. Ja zamiast paczka kielbaski wsuwalam i soczek pomaranczowy pycha -
Antonowka ja duphaston bralam do 16 tygodnia od dnia pozytywnego testu. A brzuszek mi sie pojawil malutki ok 14 tyg wczesniej niz widac niebylo praktycznie. Niewiem czy duphaston ma cos wspolnego z tym. Ponoc w 2 ciazy brzuszek ogolnie szybciej jest widoczny.
ayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciekawa87 wrote:Ayka najważniejsze ze wszystko ok z synkiem i córeczce przechodzi. Pj przeszłaś ostatnio i to dużo stresu. Teraz będzie wszystko dobrze. Kochana odpoczywa a jak twój brzuszek? Nadal spięty?
-
nick nieaktualnyAntonówka, ja z córką byłam na Duphastonie/Luteinie prawie całą ciążę, a brzuch miałam maleńki do końca ciąży. Teraz nie brałam ani Duphastonu ani Luteiny na początku ciąży, a brzuch mam większy. Niewiele większy, ale przynajmniej widać, że to ciąża a nie wzdęcie Wielkość brzucha nie jest zatem zależna od Duphastonu To kwestia indywidualna.
-
Najwyraźniej w tej ciąży to będzie moja natura duży brzuch. Tylko obawiam się jak ja będę się poruszać pod koniec... juz nie pierwszy raz słyszę że w 2 ciąży bardziej brzuch rośnie choć i to nie zawsze się sprawdza. Liczę że pogoda od marca się zmieni i więcej wyjdę na dwór. Jak na razie to więcej samochodem jeżdżę.
-
Antonowka spokojnie moze Twoj brzusio sie zatrzyma na jakis czas. Tez sie tak zdarza w razie czego pod koniec ciazy bedziesz sie toczyc ja tez tak mowie wiec spokojnie
Milego dnia Dziewczynki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 07:29
ayka lubi tę wiadomość
-
witajcie kobietki co do tematów brzuszkowych to u mnie z corcia w 3 miesiącu było juz widać brzusio a na koniec było Konga taki brzucho miałam a rodzilam w lutym wiec zima a teraz termin mi przypada na 1 października wiec z dużym brzuchem będę się bujala sierpień wrzesień wiec może być ciężko jakoś sobie nie mogę tego wyobrazić ....
Miłego dnia kobietkiayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Oliwcia dasz rade sukieneczki sandalecxki i toczenie sie przez lato
Ja sie w lipcu bede wykluwac no chyba ze Maly leniwy bedzie to moze nawet w sierpniu. Ale tak przeczolgal Mamusie w pierwszej polowie ze pod koniec bedzie laskawy (marzenia dobra sprawa ) -
Zalezy jaki 3w1 bo w wiekszosc foteliki sa tylko zgodne z normami ale bez testow adac lub innyvh a ja mocno stawiam na bezpieczenstwo. Ja chce kupc 2w1 i do tego porzadny fotelik z adapterami do danego wozka. Nad wozkiem zastanawiamy sie wozkiem adamexa albo jedo bardziej z nastawieniem na adamexa a do tego maxi cosi cabriofix z wynikami testow 5/5.
ayka lubi tę wiadomość