kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKinia Gratuluję!!!!
Pisz w wolnej chwili jak się macie jak dziewczynki ❤❤❤
Alciak , u nas juz sa obroty na brzuch 🙊🙊🙊, kurcze zamiast się cieszyć to przyznam szczerze ze trochę się przez to nerwuje , bo poloze ja na plecach ona fika na brzuszek po chwili sie nerwuje i marudzi więc ja ja sppwrotem na plecy i ona znów na brzuch i tak w kółko 🙄🙄. Raz w nocy mi marudziła otwieram oko patrzę na ona na brzuchu 😳😳
Także u Was to juz tylko kwestia czasu 😁😁😁😁
Bardzo się cieszę że zniosłaś ten zabieg tak dobrze i ze mm nie odrzuciło małego od cyca ( jakkolwiek to brzmi ) u nas wlasnie tak się stało, ale to pewnie czas bo jednak to 12 dni no w sumie 9 bo przez 3 dni woziłam małej mój pokarm .
U nas może nie ręce w kremie ale często skarpetki i nogi w kupie 🙊🙊🙊, kurde czasem yo aż się czuje nie poradna , jak się obsra to mimo że trzymam jej nóżki to i tak zrobi tak ze dotknie gdzieś tej kupy a potem to już u moje ręce i podklad i wszystko 😳😳
Kochana a jak mala ? Cieszy się z braciszka ?
Edit : to może podpowiedz mi - skoro mala mocno wciska piastki do buzi palce gryzie slina leci jej ciurkiem jak leży na brzuchu , jak pieści wkłada to tak zaciska ze az czerwona się robi przy tym czasem krzyknie czasem sobie gaworzy a czasem poprostu " mulda " to tez na zeby? Ja myślałam że dzieci tak maja poprostu a nie ze zabki sie zaczęły 🙄🙄. Kurde człowiek taki niedoswiadczony😑😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2020, 07:05
-
Kinga, ale maluszki ❤️❤️ jak ogarniacie? Dajecie radę? Pomaga jakaś babcia? Jak Staś? Szczęśliwy?
Anetka kupa to temat rzeka 😂 z nóżek zawsze zdejmuję skarpetki 😉 bo nóżkę można umyć 😂 ostatnio to tak narobił w pieluchę, że prosto pod kran poszedł, bo chusteczkami nie dało się
Ogólnie dzieci się ślinią na ząbki, to nie znaczy że jutro będą, to może potrwać wiele tygodni, miesięcy piąstki biorą do buzi, bo tak poznają świat, z drugiej strony swędzą dziąsła, więc te łapki trochę drapią dziąsła, możesz małej dać gryzaczek z wypustkami one fajnie masują, tak samo swoim paluszkiem możesz jej masować, zobaczysz, że jej się to spodoba.
Mała mam wrażenie, że coraz bardziej układa sobie to wszystko w głowie, bardzo mi pomaga przy Tymku szczególnie teraz kiedy nie mogę go nawet dźwigać. Stara się, wiadomo, że ma momenty zazdrości, ale mam wrażenie, że już są one rzadziej i przechodzimy je łagodniej 😊JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
Dajemy radę, moja mama wzięła urlop i pomaga ogarniać Stasia. Młody bardzo zadowolony, staramy się żeby nie czuł się odtrącony i miał swoje życie poza siostrami też. Gorzej jak była teściowa albo mieliśmy sesję i więcej uwagi skupiało się wokół dziewczyn, wtedy widać, że już jest mu przykro. W czerwcu niestety szpital przyjmie tylko Nelkę, a Lila będzie musiała zostać w domu08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualny
-
hej my w pon skończyłyśmy 4 tygodnie. W szpitalu ok, mogłyśmy być razem, w pon poszłyśmy a we wtorek już nas puścili. Dziewczyny wymagające, ale dajemy radę08.09.2017 - Staś
nick nieaktualnyKinga13 wrote:hej my w pon skończyłyśmy 4 tygodnie. W szpitalu ok, mogłyśmy być razem, w pon poszłyśmy a we wtorek już nas puścili. Dziewczyny wymagające, ale dajemy radę
Kinga no tak- masz x2 wszytko 😁 ale tez milosci szczęścia x2 🥰🥰🥰
Jak w szpitalu wszystko ok ?
Jak Stasiu ?
No to juz pierwszy miesiąc za Wami 😁❤⚘🌷
Bys sie pochwaliła tu swoimi dziewuszkami -
W szpitalu pęcherz Nelki ok, a Lilka zdwojenie w obu nerkach i poszerzenie, ale to nic groźnego, do kontroli.
Stasiu dobrze, czasem troszkę odwala, ale ogólnie jestem z niego dumna08.09.2017 - Staś
Cześć dziewczyny,chciałam się doradzić.
Czy oprócz witamin prenatalnych bierzecie od początku ciąży dodatkowo kwas foliowy czy wystarczyły tylko te witaminy i dawka kwasu w nich zawarta? A drugie badanie co bierzecie na wspomaganie flory bakteryjnej, Lacibios Femina, czy coś innego? Z góry dziękuję za pomocSzymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-