kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKinia Gratuluję!!!!
Pisz w wolnej chwili jak się macie jak dziewczynki ❤❤❤
Alciak , u nas juz sa obroty na brzuch 🙊🙊🙊, kurcze zamiast się cieszyć to przyznam szczerze ze trochę się przez to nerwuje , bo poloze ja na plecach ona fika na brzuszek po chwili sie nerwuje i marudzi więc ja ja sppwrotem na plecy i ona znów na brzuch i tak w kółko 🙄🙄. Raz w nocy mi marudziła otwieram oko patrzę na ona na brzuchu 😳😳
Także u Was to juz tylko kwestia czasu 😁😁😁😁
Bardzo się cieszę że zniosłaś ten zabieg tak dobrze i ze mm nie odrzuciło małego od cyca ( jakkolwiek to brzmi ) u nas wlasnie tak się stało, ale to pewnie czas bo jednak to 12 dni no w sumie 9 bo przez 3 dni woziłam małej mój pokarm .
U nas może nie ręce w kremie ale często skarpetki i nogi w kupie 🙊🙊🙊, kurde czasem yo aż się czuje nie poradna , jak się obsra to mimo że trzymam jej nóżki to i tak zrobi tak ze dotknie gdzieś tej kupy a potem to już u moje ręce i podklad i wszystko 😳😳
Kochana a jak mala ? Cieszy się z braciszka ?
Edit : to może podpowiedz mi - skoro mala mocno wciska piastki do buzi palce gryzie slina leci jej ciurkiem jak leży na brzuchu , jak pieści wkłada to tak zaciska ze az czerwona się robi przy tym czasem krzyknie czasem sobie gaworzy a czasem poprostu " mulda " to tez na zeby? Ja myślałam że dzieci tak maja poprostu a nie ze zabki sie zaczęły 🙄🙄. Kurde człowiek taki niedoswiadczony😑😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2020, 07:05
-
Kinga, ale maluszki ❤️❤️ jak ogarniacie? Dajecie radę? Pomaga jakaś babcia? Jak Staś? Szczęśliwy?
Anetka kupa to temat rzeka 😂 z nóżek zawsze zdejmuję skarpetki 😉 bo nóżkę można umyć 😂 ostatnio to tak narobił w pieluchę, że prosto pod kran poszedł, bo chusteczkami nie dało się
Ogólnie dzieci się ślinią na ząbki, to nie znaczy że jutro będą, to może potrwać wiele tygodni, miesięcypiąstki biorą do buzi, bo tak poznają świat, z drugiej strony swędzą dziąsła, więc te łapki trochę drapią dziąsła, możesz małej dać gryzaczek z wypustkami one fajnie masują, tak samo swoim paluszkiem możesz jej masować, zobaczysz, że jej się to spodoba.
Mała mam wrażenie, że coraz bardziej układa sobie to wszystko w głowie, bardzo mi pomaga przy Tymku szczególnie teraz kiedy nie mogę go nawet dźwigać. Stara się, wiadomo, że ma momenty zazdrości, ale mam wrażenie, że już są one rzadziej i przechodzimy je łagodniej 😊JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
Dajemy radę, moja mama wzięła urlop i pomaga ogarniać Stasia. Młody bardzo zadowolony, staramy się żeby nie czuł się odtrącony i miał swoje życie poza siostrami też. Gorzej jak była teściowa albo mieliśmy sesję i więcej uwagi skupiało się wokół dziewczyn, wtedy widać, że już jest mu przykro. W czerwcu niestety szpital przyjmie tylko Nelkę, a Lila będzie musiała zostać w domu08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualny
-
hej
my w pon skończyłyśmy 4 tygodnie. W szpitalu ok, mogłyśmy być razem, w pon poszłyśmy a we wtorek już nas puścili. Dziewczyny wymagające, ale dajemy radę
08.09.2017 - Staś
nick nieaktualnyKinga13 wrote:hej
my w pon skończyłyśmy 4 tygodnie. W szpitalu ok, mogłyśmy być razem, w pon poszłyśmy a we wtorek już nas puścili. Dziewczyny wymagające, ale dajemy radę
Kinga no tak- masz x2 wszytko 😁 ale tez milosci szczęścia x2 🥰🥰🥰
Jak w szpitalu wszystko ok ?
Jak Stasiu ?
No to juz pierwszy miesiąc za Wami 😁❤⚘🌷
Bys sie pochwaliła tu swoimi dziewuszkami -
W szpitalu pęcherz Nelki ok, a Lilka zdwojenie w obu nerkach i poszerzenie, ale to nic groźnego, do kontroli.
Stasiu dobrze, czasem troszkę odwala, ale ogólnie jestem z niego dumna08.09.2017 - Staś
Cześć dziewczyny,chciałam się doradzić.
Czy oprócz witamin prenatalnych bierzecie od początku ciąży dodatkowo kwas foliowy czy wystarczyły tylko te witaminy i dawka kwasu w nich zawarta? A drugie badanie co bierzecie na wspomaganie flory bakteryjnej, Lacibios Femina, czy coś innego? Z góry dziękuję za pomocSzymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
Hej,
Ostatni post widzę z 2020, ale może ktoś odpowie. Poroniłam bardzo wczesną ciążę (5-6tydz) pod koniec stycznia tego roku. 19 lutego byłam na kontroli czy wszystko się oczyściło i było wszystko cacy.
Podejrzewam że po poronieniu cykl mógł się rozregulować więc na następny okres czekałam ze spokojem. Wczoraj mnie coś podkusiło i zrobiłam test…. Bum dwie ciemne kreski 😅 odrazu się umówiłam tego samego dnia do ginekologa no i pęcherzyk jest, ciążą bardzo wczesna. Jestem trochę przerażona bo tak naprawdę nawet nie dostałam miesiączki po tamtym poronieniu… Z mężem przez ten okres kochaliśmy się może z 4 razy więc dla nas jest to jeszcze większe zaskoczenie że tak szybko…. -
Maggi0711 wrote:Hej,
Ostatni post widzę z 2020, ale może ktoś odpowie. Poroniłam bardzo wczesną ciążę (5-6tydz) pod koniec stycznia tego roku. 19 lutego byłam na kontroli czy wszystko się oczyściło i było wszystko cacy.
Podejrzewam że po poronieniu cykl mógł się rozregulować więc na następny okres czekałam ze spokojem. Wczoraj mnie coś podkusiło i zrobiłam test…. Bum dwie ciemne kreski 😅 odrazu się umówiłam tego samego dnia do ginekologa no i pęcherzyk jest, ciążą bardzo wczesna. Jestem trochę przerażona bo tak naprawdę nawet nie dostałam miesiączki po tamtym poronieniu… Z mężem przez ten okres kochaliśmy się może z 4 razy więc dla nas jest to jeszcze większe zaskoczenie że tak szybko….
U mnie 26 listopada poronienie. Ciąża zatrzymała się na etapie 7t6d. Serduszko przestało bić. U mnie miesiączka była 22 grudnia i 17 stycznia 2 kreski. Obecnie 12t1d. Oczywiście stres ciągły jest, ale wierzę, że już będzie dobrze.
Ponoć po poronieniu kobieta jest bardziej "płodna". U mnie się sprawdziło. W ciążę nie mogłam zajść przez 8 lat, a tu jedna po drugiej. Życzę powodzenia 🙂Ona 37, On 36
Szczecin
10.2016 💔 6 TC.
07.2017 👩❤️👨 Nasz dzień ❤️
Drożność ok, hormony ok, immunologia ok, endometrioza 2022 usunięcie ognisk, trombofilia wykluczona, 3xinseminacja bez skutku, 8 lat bez ciąży
11.2024 💔 8 TC.
17.01.2025 2 kreski
19.01.2025 beta 237, prog 21,5
23.01.2025 beta 1604, prog23,3
27.01.2025 beta 4837, prog 16,3
30.01.2025 OM. 5t4d GS 13,9mm, YS 4,0mm, CRL 2,7mm brak czynności serca, wdrożono utrogestan 2x200mg
04.02.2025 beta 32457, prog 35,3
11.02.2025 0M. 7t2d YS 5,3mm, CRL 11,6 mm mamy ❤️
24.02.2025 OM. 9t1d CRL 24,2 mm ❤️
06.03.2025 OM. 10t4d USG 11t0d CRL 41,3 mm ❤️
13.03.2025 silne krwawienie, prawdopodobnie krwiak, z dzidziulkiem ok, OM. 11t4d USG 12t0d CRL 53,8mm, FHR 169
17.03.2025 badania prenatalne niskie ryzyka, CRL, 60,1 mam, FHR 161
[ -