kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonowka od tego jestesmy zeby sie Nam wyzalic. A Tesc niemoze sam jechac do przychodni? Spokojnie to dzisiaj Ty niemasz humorku i dzisiaj Ty nigdzie niejedziesz.
Agasy to milego czekania. Wieczorem czekamy na wyniki dobrze ze dzisiaj bo po slodkim czwartku moglyby wyjsc herezje U Nas czeka sie na krzesle przed labem ale moj M obiecal ze pojdzie ze mna. Ja sie tego slodkiego smaku obawiam bo Maly dalej slodycze odrzuca. Ale ma jeszcze ok 3 tyg do badania wiec moze mu przejdzie.
Moj M zabronil mi dzisiaj piec paczki bo mowi ze My ich niezjemy i tak a on sam niebedzie wcinal.
Ayka jak Malutka dzisiaj? Dyskutuj z Malym zeby jeszcze poczekal dodatkowo marzec jest lepszy niz luty Jak juz chce byc Rybka a nie Baranem to niech poczeka na Babcie chociaz.
Drogie Panie zaczynamy 20 tydzien a ja odkad Maly sie wczoraj odezwal tak porzadnie to unosze sie 2 cm nad ziemia nad ranem jak Tatus wstawal to pracy to tez tanczyl ale tylko w srodku go czulam i jak sie przebudzilam tez ale wczoraj to bylo niesamowite (wiem wiem jeszcze mi przjedzie to uchachanie jak mi wszystko w srodku pooklada)ayka, alciak, Czykoty lubią tę wiadomość
-
Kaktus ciesz sie kazdym ruchem malego ja tez uwielbiam moje bulgotki w brzuszku.
Wlasnie nie moze no nigdy prawka nie zrobil a na autobus tez niby nie dojdzie bo nogi ledwie wloczy juz jest troche wiekowy przed 80 ale znam starszych ludzi ktorzy letaja wrecz jeszcze. Najgorsze hest to ze on nigdy nie byl fajnym czlowiekiem a teraz jak komukolwiek z bliskich osob powiesz cos na niego to jestes ty najgorsza bo on jest przecież stary.... smieszy mnie to. Bardzo nie lubie klamac i udawać ze cos mi jest nie naleze do tego typu osob ale widzę ze musze. Jednak moja przyjaciolka miala dobry pomysl -
Antonowka to nic niemow na ten temat po co masz sie stresowac. A rob swoje teraz masz najwazniejsza osobe o ktora musisz dbac!!! Niemartw sie tym tak bo niema sensu. Jak Tesc ma problem z poruszaniem sie to wiadomo ze potrzebuje pomocy ale niemoze sie ona odbywac czyims kosztem. Tymbardziej z tego co piszesz to czy pojdzie na badania zalezy od jego humoru a nie potrzeby. Takze uszy do gory i wciagqj paczka
-
Antonowka wspolczuje kochana ale postraj sie nie stresowac musisz ich brac niestety na chłodna ja nie cierpienia swojej teściowej ale na szczęście mieszkamy daleko od niej i mamy spokój ...
Kaktus jak tak piszesz o tych ruchach maluszka to gęba mi sie cieszy tez juz bym chciala je poczuc a przede mna jeszcze daleka droga .
Co do pączków to u mnie odpadają nie moge patrzec na słodkie a sam zapach pączków tego tłuszczu na którym sa wypiekana przyprawia mnie o palpitacje serca i mdłości kosmiczne ( eh kiedyś kochalam pączusie )
AgaSY weź ty mi nawet nic nie pisz o tej glukozie pamiętam jak ja robilam z corcia makabra a lubilam wtedy słodkie teraz na samo wspomnienie i na sama myśl o tym chce mi sie wymiotowac.
Oczywiście czekany na wieści jak wynik wieczorkiem
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
antonówka wrote:A ja wam powiem że glukoza w 20parym tygodniu to pikuś ja robiłam w 7tygodniu. Koszmar normalnie
Kobietki a powiedzcie mi jak to badanie sie nazywa na skierowaniu ??? Po prostu Glukoza czy jakos inaczej bo ja juz nie pamiętam
A właśnie doczytalam na mojej rozpisce od giną ze mam zrobić między innymi właśnie Glukozę -chodzi o krew czy to paskudztwo do picia ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 12:50
Aniołki
Antonowka ja tez niezjem paczka bo Maly nadal slodkiego nietoleruje. Mam nadzieje ze do lata mu przjdzie chociaz na lody no to Matke torturowac bedzie
Oliwcia ja wlasnie byla kupic paczki dla rodzinki i az mi niedobrze od zapachu to nadanie glukoza to poprostu poziom cukru naczczo w 1 trymestrze to z wypiciem glukozy nazywa sie obciazeniem glukoza i wykonuje sie je ok 24 tc. Jakby wywzedlby nieprawidlowy wynik glukozy w 1 trymestrze to wowczas chyba kieruja na wczesniejsze obciazenie glukoza.ayka lubi tę wiadomość
-
Kaktus dziekuje za objasnienie kurcze corcia ma 4 latka a ja juz tyle zapomnialam
Mi cały czas nie dobrze nawet ich wahać nie muszę nie wchodzi mi nic do jedzenia -1.5 kg jak na razie zobaczymy jak bedzie dalej u Ciebie kochana juz 19 tc i nadal masz taki wstręt do słodkiego o boziuuuu a ja myslalam ze mi to nie długo minie powiedz mi a na ile sie sprawdzają te objawy co płci dziecka u Ciebie chłopczyk czy dziewczynka bo juz nie pamiętam czy pisalas
Aniołki
Tego ze skierowaniem niewiedzialam bo ja mam w ramach luxmedu. My czekamy na Synusia Michasia ja tam w objawy i plec niewierze bo szwagierka w ciazy i z cirka i z synusiem palaszowala takie ilosci slodyczy ze az mnie mulilo na sama mysl o nich a wymiotow i mdlosci niemiala. A kuzynka ma dwie corcie i jedna ciaza bezobjawowa a druga z mdlosciami caly 1 trymestr. Wiec moim zdaniem niema prawidlowosci w tym. Wiesz co ja tam wszystko zniose byleby Maly byl caly i zdrowy jak pewnie kazda z Nas. Ale o lody to bede miala do niego zal bo Mamusia uwielbia lody a inne slodycze bez problemu przezyje
-
Antonówka opryszczkę złapałam tylko raz jeszcze przed ciąża jak w przedszkolu pracowałam. Nacierałam wtedy maścią heviran ale kochana nie wiem czy w ciąży to wskazane.
Ja leze dzisiaj caly dzień i wygrzewam moje przeziębienie. Na noc mleko z czosnkiem rano łyżka nalewki czosnkowej a w ciagu dnia herbata z maliną i cytryną. Oby jak najszybciej to diabelstwo przeszło i nie trzeba bylo żadnych leki zażywać. Rano chciałam gardło wypłukać woda z solą ale niestety skończyło sie to na pocałunku z muszlą klozetową.
Słuchajcie wczoraj mysle będę liczyć ruchy małego i co? Zaraz po śniadaniu wyliczyłam 9 wiec przestalam. Dzisiaj mój maluch juz spokojniejszy. Te jego ruchy powiedziałabym ze nie sa tak mocne jak dwa tygodnie temu ze jak kopnął to aż zabolało teraz sa jakby delikatniejsze ale najważniejsze ze sa
Kochane co do pączków to tez ich nie robiłam ale na jednego sie skusiłam.
Powiedzcie duże macie brzuszki? Bo ja jak na 26 Tc to nie za duży... -
nick nieaktualny1kaktus wrote:Ayka jak Malutka dzisiaj? Dyskutuj z Malym zeby jeszcze poczekal dodatkowo marzec jest lepszy niz luty Jak juz chce byc Rybka a nie Baranem to niech poczeka na Babcie chociaz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiekawa, wracaj szybko do zdrowia!
Ruchy Dziecka najlepiej zliczać rano i wieczorem, przez godzinę. Jeśli jest ich ok. 10 i więcej to super. Zlicza się nawet najmniejsze przeciągnięcie. Gdy ruchy spadają do 4 i poniżej, to trzeba natychmiast skonsultować z lekarzem.
Ja jestem w 35-tym tygodniu i mam mały brzuszek. Wyglądam jak inne kobietki w 20-tym tygodniu. Z córką to już w ogóle miałam tak maleńki, że w 9-tym miesiącu nie było widać, że jestem w ciąży. Nie ważna jest wielkość brzucha, ważna waga i wielkość Maluszka. Jeśli wszystko jest dobrze, nie masz co się przejmować wielkością brzucha. Czasem z wielkich brzuchów rodzą się malusie dzieci, a czasem z małych brzuchów większe. -
1kaktus wrote:Drogie Panie zaczynamy 20 tydzien a ja odkad Maly sie wczoraj odezwal tak porzadnie to unosze sie 2 cm nad ziemia nad ranem jak Tatus wstawal to pracy to tez tanczyl ale tylko w srodku go czulam i jak sie przebudzilam tez ale wczoraj to bylo niesamowite (wiem wiem jeszcze mi przjedzie to uchachanie jak mi wszystko w srodku pooklada)
1kaktus lubi tę wiadomość
JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia