kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Kobietki a macie doswiadczenia jakieś konkretne albo wieksza wiedzę niż ja co dla mnie moze oznaczac to ze łożysko mam na przedniej ścianie ??? Cos mi kielkuje ze nie dawno którąś z was o tym pisała
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
0202oliwcia wrote:Kobietki a macie doswiadczenia jakieś konkretne albo wieksza wiedzę niż ja co dla mnie moze oznaczac to ze łożysko mam na przedniej ścianie ??? Cos mi kielkuje ze nie dawno którąś z was o tym pisała
Jak masz na przedniej scianie to musisz poprostu bardzo uwazac zeby nie uderzyc sie w brzuch ze wzgledu na to ze jest wieksze ryzyko ze taki uraz moze spowodowac odklejenie lozyska ale tez niw dac sie zwariowac. -
nick nieaktualnyciekawa87 wrote:Kaktus kochana wszystko sie ułoży po twojej myśli. Teraz najważniejsze że jesteś pod dobrą opieką i z paluszkiem wszystko jest dobrze. Kochana tyle mocno i jestem myślami z Tobą.
Asiek
Ayka co kochana u ciebie? -
A ja praktycznie niespie. Pani z ktora jestem w pokoju chrapie jak stary pijak. Az tragicznie i jest po spaniu
Mialam jeszcze wczoraj wieczorem leciutkie plamienie ale minelo samo. Zobaczymy jutro a wlasciwie dzisiaj.
Dziekuje Wam za wsparcie!
Ayka zbieraj sie powoli zbieraj -
Kaktus dużo zdrówko trzymam kciuki za ustanie plamiena i pomyślne wyniki
Oliwcia a czy tl oznaczenie stanu przedrzucawkowego? To jest na pappa?
Ja dostalam skierowanie na prenatalnr na nfz i podejrzewam, ze oprocz usg bedzie tez ten pappa co mnie stresuje.
A stan przedrzucawkowy mialam w pierwszej ciazy. Do 30tyf bylo ok. Wtedy zaczelo skakac cisnienie, ale dopiero w 38 skoczylo spasc nie chcialo do tego na ip slad bialka i mnie zostawili za 2 dni wywolani porod i mała była ma świecie -
Dziewczyny wczoraj leżąc na lewym boku zauważyłam ruchy małego ruszyła mi skóra i powiedziałabym ze teraz są wyżej odczuwalne. Wcześniej czułam je niżej pępka a teraz już na równi i bardziej z prawej strony. Myślicie że jest to związane z odzyskiem? Może sie podniosło trochę? Wizyta 1 kwietnia a ja cały czas myślę o tym łożysku
-
To jest zwiazane z tym ze Maly jest coraz wiekszy i na dole mu ciasno
Moj tez juz powoli oklads okolice pepka.
Na dole tez go czuje ale coraz wyzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 08:56
ayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój leży chyba głową do dołu, bo bardzo nisko czuje jego czkawke lubi rozpychac się rękami po obu stronach brzucha, czasem kopnie nogą w żołądek, a głową ciśnie w pecherz
ayka lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyCiekawa, Maluch rośnie, macica rośnie, ciąża sięga coraz wyżej, powyżej pępka, potem aż pod sam żołądek (stąd też zgagi). Będziesz czuć Maluszka coraz wyżej i nie ma to związku z łożyskiem. A łożysko być może już się podciąga, skoro brzuszek jest wyżej. Teraz wszystko będzie szybciej rosło, rozbudowywało się i bardzo możliwe, że na wizycie 1 kwietnia usłyszysz, że z łożyskiem już jest OK. Błagam, nie świruj! Bo znowu dostaniesz patelnię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 12:01
-
A ja mam dzis ostto slabszy dzien. Boli mnie brzuch na dole po prawej stronie tam mam rane po wyrostku robaczkowym i chyba sie rozciaga. Nie lubie jak cos mnie dzienie boli bo zaraz obawiam sie ze to cos zlego.... dajcie ta patelnie dzis mi sie przyda
-
nick nieaktualny
-
karola_aa wrote:Kaktus dużo zdrówko trzymam kciuki za ustanie plamiena i pomyślne wyniki
Oliwcia a czy tl oznaczenie stanu przedrzucawkowego? To jest na pappa?
Ja dostalam skierowanie na prenatalnr na nfz i podejrzewam, ze oprocz usg bedzie tez ten pappa co mnie stresuje.
A stan przedrzucawkowy mialam w pierwszej ciazy. Do 30tyf bylo ok. Wtedy zaczelo skakac cisnienie, ale dopiero w 38 skoczylo spasc nie chcialo do tego na ip slad bialka i mnie zostawili za 2 dni wywolani porod i mała była ma świeciekarola_aa lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyantonówka wrote:Hejka kaktus, Ayka jak sie czujecie? Justa co u ciebie? Ciekawa dzieci potrafia wypchnac sie z jednej strony albo kopia tak ze.rusza sie tylko jedna strona brzucha
-
No no, czyszczenie to już poważna oznaka, spanie też! 3maj się malutka!! Wracaj do nas z maluchem pod pachą albo prędzej przy cycu
ayka lubi tę wiadomość
JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia