kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaktus waga malego super. Slonce dobije malutki na pewno do 3 kg i poczeka jeszcze troszke w brzuszku. Troszke polezysz i wytrzymacie. Najwazniejsze to nastawienie a ja rozumiem ze nastawiasz sie pozytywnie. Szpitala wspolczuje ale sama lezalam z moim pierwszym bo w 32 tygodniu zaczely sie skurcze i rozwarcie 2cm. A wytrzymalismy do 40 tygodnia normalnie. Pisz jak bylo na ktg.
-
Aga, Asiek - gratulacje
Kaktus - dobrze, ze jestescie pod opieka w szpitalu. Moj synek urodzil sie w 35+5 i wazyl 2700 i bylo dobrze, tylko go baczniej obserwowali, ale inkubator nie byl potrzebny. Twoj maluszek juz dostaje sterydy i ma ladna wage, wytrzymaj jeszcze troszke i niedlugo bedziesz miala ciaze donoszona :*
Ciekawa - ja dokarmialam malego tak,ze najpierw moje mleko (piers lub sciagniete), a potem zaraz mm na dopelnienie, ile chcial. Nie mieszalam w butelce, bo nie zawsze wypijal wszystko, a nie chcialam marnowac mojego mleka.ayka lubi tę wiadomość
-
Ayka ty masz przekichane z tymi dolegliwosciami wiec niech dzieciaczki beda grzeczne i spokojne. Super ze maly tak ladnie przybiera na wadze. Fajnie jest tak patrzeć jak malutka opiekuje sie bratem to taka bezwarunkowa miłość. Ucaluj swoje skarby od cioc
ayka lubi tę wiadomość
-
Kaktusku trzymam kciuki za dziecie!
Oby do 3 kg doszło!
Ale troche przestraszyłam się ze ja od początku lipca zaczne cos kupować bo wtedy przypływ gotówki będzie, to będzie 30tc a widze ze losy mogą być rozne i po 30tc trzeba brac różne warianty i być przegotowaną!Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
A wiec na badabiu wyszlo ze cos sie saczy bonrobili mi ten test patyczkiem. Potem ush robil mi moj gin prowadzacy. I powiedzial ze to niekoniecznie wody ze mozliwy jest stan zapalny i mozliwe ze wypuszcza mnie do domu. Maly wazy 2700 wiec po sterydach powinien sobie poradzic bez problemu.
Troche mnie przeraza wizja wypisu ale zobaczymy. Zlecili crp i leukocytoze zeby sprawdzic ten stan zapalny. I zobaczymy co bedzie dalej sie dzialo. -
antonówka wrote:Kochane a ja dzis leze. Boli mnie gardlo i mam katar i znajac moj organizm w tej ciazy to wiem ze jak nie wyleze pierwszych symptomow to rozlozy mnie na calego i tydzien spedze w lozku. Posypiam co chwile aale to dobrze
To kuruj sie konieczni!!! -
Justa87 wrote:Kaktusku trzymam kciuki za dziecie!
Oby do 3 kg doszło!
Ale troche przestraszyłam się ze ja od początku lipca zaczne cos kupować bo wtedy przypływ gotówki będzie, to będzie 30tc a widze ze losy mogą być rozne i po 30tc trzeba brac różne warianty i być przegotowaną!
Powiem Ci ze kompletuj kompletuj bo bedzie spokojniej dzieki temu. Ja mam prawie wszystko gotowe zostaly 2 pralki ciuchow bez ktorych jestem w stanie zyc na poczatku. A M ma wyprac jeszcze przescieradla w razie w. -
mafalda wrote:U mnie czekanie na wtorkowa wizyte. Mdlosci w zasadzie nie mam,,piersi sa troche wieksze, poza tym cisza. Staram sie zajac praca i dzieckiem i we wtorek zobaczymy
Trzymam mocno kciuki za wizyte napewno jest wszystko dobrze. Tylko sie oszczedzaj Kochana. -
Kaktus będzie dobrze słonko bo musi być Misiaczek twój jest już sporawy ale jeszcze troszkę niech posiedzi i sie pogrzeje w brzuszku ty na razie leż i dużo wypoczywaj Co do wod płodowych to mam nadzieje ze to jednak nie one i trzymam za to bardzo kciuki
Antonówka wyleż swoje i powinno cie puścić a awaryjnie możesz jakis syropek wziąć albo próbować domowymi sposobami trzymam kciuki żeby szybko przeszło ...
Ayka jestes dziela kobieta dasz rade kurcze lipa ze musisz się męczyć no ale cóż niestety a powoedz na ta rehabilitację chodzisz ??? Pomaga cos czy nie bardzo ??
Ja niestety już po randce z sedesem dziś niestety nie uniknełam tego makabra mam wrażenie że płuca wyplułamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 11:49
ayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Oluwcia nie zazdroszcze tej randki. Musialam wstac bo z tesciowa do lekarza jechac ktos musial a wiadomo ze od tego jestem ja. Kiedys szslu dostane z nimi wszystkimi. Polezec pewnie juz dzis nie zdaze bo jeszcze po malego musze ekstra jechac bo M dluzej w pracy. I staram sie znalesc miejsce na urlop w sopocie po mojej kontroli u lekarza co okazuje sie nie jest latwe mimo ze jeszcze bedzie trwal rok szkolny.....
-
antonówka wrote:Czy wy tez tak macie ze wasi mezowie wiecznie nie maja czasu z wami rozmawiac. Co dzwonie na chwile do meza to jest zajety albo po 30sekundach rozmowy ma drugi telefon i kuniec rozmowy. Wykonczy mnie. Kompletnie nie mamy czasu dla siebie
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Kaktus to Ci się porobiło znowu. Ale trzymamy za Was kciuki! Na pewno wszystko będzie dobrze, pewnie jeszcze będziesz z utęsknieniem czekała na rozwiązanie albo nawet przenosisz .
Ayka chętnie Ci wyślę tylko prześlij mi adres jeszcze raz. Chyba na spaniu kiedyś usunęłam wszystkie wiadomości albo belly zrobił mnie w konia .
Nasz dzidzius cały dzień przy cycku... A i tak się nie najadl bo jeszcze go dokarmili mm . Wyciągnęli mi przed chwila cewnik, mogę już siedzieć. Podobno jutro będę pełni sił, zobaczymy...ayka lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)