Krwawienie w 10 tyg ciazy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tosia89 wrote:Dopiero we wtorek . Najgorsze jest to że w Niemczech nic nie robią do 12 tygodnia 😔 uda się to się uda nie to nie 😔 raczej nie zadarlam się czuje się tak jakbym miała dostać miesiączkę i to plamienie które zatrzymuje się w środku jestem przerażona
Bóle miesiączkowe na początku ciąży to norma. Smutna prawda jest taka, że w Polsce też musisz trafić na dobrego lekarza, któremu się "chce"... Póki nie ma mocnego krwotoku i mocnych skurczy, to możesz być spokojniejsza. Wiem, że ciężko, ale sama przez to przechodziłam. Możesz też oznaczyć sobię 2x betę w odstępnie dokładnke 48h czy dobrze przyrasta. Wytrzymaj do tego wtorku i daj znać. Trzymam kciuki 😊Starania od 04/24
03/25 - II kreski 🥰
11/25 - witaj na świecie 🩷😍 -
psaj91 wrote:Bóle miesiączkowe na początku ciąży to norma. Smutna prawda jest taka, że w Polsce też musisz trafić na dobrego lekarza, któremu się "chce"... Póki nie ma mocnego krwotoku i mocnych skurczy, to możesz być spokojniejsza. Wiem, że ciężko, ale sama przez to przechodziłam. Możesz też oznaczyć sobię 2x betę w odstępnie dokładnke 48h czy dobrze przyrasta. Wytrzymaj do tego wtorku i daj znać. Trzymam kciuki 😊
Właśnie wróciłam od lekarza na to chwilę wszystko jest dobrze 7i2 tydzień , chodź dzidziuś mniejszy bo 6i4 ale podobno to normalne . Krwawie dalej nie wiadomo z jakiego powodu mam brać progesteron i kolejna wizyta za dwa tygodnie
Marta.R., psaj91 lubią tę wiadomość
-