Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda, super! Macie już jakieś pomysły na imię?
Co do wakacji, to czekamy na jakieś fajne last minute - chyba południe Europy, żeby nie było za daleko dla Wojtka.
Rene, zdrówka dla Patryka! Oby to nie było nic poważnego. Dawaj znać.Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia jakie macie typy? Nie wstydź się 😘
Marysiu i ja zazdroszczę wyjazdu. My się umówiliśmy, że co miesiąc odkładamy 200zł i jak panny podrosną jedziemy na wakacje życia 😁
A my dziś noc jak z koszmaru ☹️ nie wiem jak się nazywam, a po południu mają być goście na męża urodziny.
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Przyjeli nas po poltorej godziny, zrobili przeswietlenie na szczescie nie ma złamania stopa jest stłuczona 😞Damian przez jakis czas nie będzie mogl chodzić oj ciezko bedzie bo siedzenie dla 3 latka to niezle wyzwanie.jak to sie stalo mlody wszedl na łóżko siostry chciał po chwili zejsc i spadł z drabinki
-
Renatko zdrówka dla syna, niech stłuczenie szybko schodzi. Współczuje.
Magda to dobre wieści.
Nasza nic była na prawdę super. Tylko 2 razy mleko i wstała po 7, zaczęła chodzić , raz mleko później chodzenie i zaczęła zdejmować pieluchę. Po czym zasnęłam dziecko przyszło i oblało mi łóżko. Wiec od rana nam pranie znów... na własne życzenie. Dziś gotuje wymyślony sos cukiniowo dyniowy. Idę po pietruszkę, słoiki ukończę z kolejnym bałaganem. Idealnie do makaronu. Mam nadzieje, ze wyjdzie jadalny. Narazie go zagotowywuhe, ale niestety mi chlapnęło i mnie poparzyło. I z dzieckiem to jest hardcore robić coś takiego 😕Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu u nas noc tez do bani. Pobudki co godzinę, ryk, nie mogłam uspokoić...
Gości po takiej nocy współczuję.
Typy to: Damian, Patryk i Bartłomiej
Rene dobrze, ze tylko stłuczenie! Zeby szybko synek wydobrzal.
Ilona a D.jak gotujesz nie moze Małej zabrać? U nas tak jest, ze jak ja w kuchni to albo Ada w kitchen helperze, ale to na szybkie dania, albo z tatą.
Bardzo Wiga łóżko zasikala?Rene lubi tę wiadomość
-
Hej
Aniu, przekaż najlepsze życzenia Marcinowi od nas 😃
Rene, oj to faktycznie macie wyzwanie, trzylatek i nie chodzenie to kiepski duet 😉 Ale i tak dobrze że to tylko stłuczenie a nie coś gorszego. Zdrówka dla Damianka 😊
Jak tam chorowitki? Lepiej już choć trochę?
U nas ząbkowanie level expert jak na nas, wiem, że niektóre Maluchy przechodziły jeszcze gorzej. Dzisiaj dałam Małej syropek bo ją ewidentnie bolało. Zrobiła mi pobudkę o 5:40 i jakoś kawa nie daje rady 😂 poza tym mega mi słabo bo mój organizm upał i @ jednocześnie traktuje jak apokalipsę 🙈
Jutro jadę do dermatologa i pewnie przy okazji będę się umawiać na usunięcie znamienia.
Wczoraj byłyśmy z siostrą na zakupach i wyszły baaardzo owocne, jedynie butów nie znalazłam, ale to wiedziałam że łatwo nie będzie no i dramat jeśli chodzi o spodnie, zwykłe, proste, materiałowe i normalnej długości są po prostu nie do zdobycia. Ja rozumiem że teraz jest moda na te do pół łydki ale wkurza mnie brak wyboru. No cóż, będę szukać dalej, może gdzieś przez przypadek trafię.Rene lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Rene dobrze, że to tylko stłuczenie. Faktycznie 3 tygodnie dla takiego malucha to masakra, ale pomyśl co by było z gipsie 😕 zdrówka, niech noga szybko się goi.
U nas ze zdrowiem lepiej na szczęście, ale noc podoba jak u Madzi. Z tym, że od 23.00 do 4 budziła się co 30min, ryk, rzucanie się i tak w kółko. Wstałyśmy o 7,bo już miałam dość kopania.
Madzia wszystkie imiona bardzo mi się podobają. Też miałabym problem wybrać.
Dorota cieszę się, że zakupy udane. Współczuję armagedonu 😐 dziękuję za życzenia 😚 Ja właśnie kręcę moje 'słynne' babeczki 😉 to są proporcje idealnie na 12 sztuk, zapomniałam Ci napisać.
Ilona współczuję, mam nadzieję że to nic poważnego. A łóżko, na szczęście jest upał to szybko wyschnie 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2019, 12:32
Ilona92, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Magda kałuża na środku obok głów. Pokrowiec, pościel z kołdry i poduszka mała do prania. Reszta poprostu schnie bo materaca nie upiorę. Tam są takie gąbki i dziecko. U nas w domu jest bardzo przyjemnie. Za zewnątrz tez znośnie bo mamy duży wiatr. Wiec pomimo upału wogole tego nie odczuwam. Gorzej będzie popołudniu i wieczorem, ale to planuje zabrać Jadzie na molo płockie haha
Współczuje Wam tych nocek. Nasze niedawno tez były „cudowne”
Ja to się zastanawiam dlaczego tak się dzieje?
Magda moja tez jest w kitchen helper, albo siedzi na zmywarce, ale jak mam gar sosu ok 10 litrów to poprostu się boje. Piekarnik wyparła słoiki wszędzie gorąca woda i poprostu się boje. Ale akurat poszła na drzemkę, zapełnić słoiki i sama zrobię sobie przerwę. Powiem wam, ze mój pomysł wyszedł na prawdę dobry. Poszłam po pietruszkę do ogródka i dodało to mega świeżości. Postaram się zabrać do Ani może Wam zasmakuje
Ja tez mam ochotę na wypieki. Tylko, ze u mnie nie ma kto tego jeść. Mogłabym tyle piec, ale sama będę po tym kwadratowa
Nawet przegoniliby dwie ciężarne w 8 miesiącu haha😂😂APrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Dorota ja rzadko już coś kupuje. Ja generalnie zamawiam przez i trener bo poprostu nie chce mi się trawić czasu.
A Ty jesteś szczupła i wysoka wiec może niech Ci siostra uszyje ?? Takie na miarę. Ja wiem o co chodzi, ale ja na pół łydki ze spodniami wyglądam gorzej niż karzeł 😂😂pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Ilona, Zołza się załamała i powiedziała że się nauczy i mi je uszyje 😂
A zakupów ja też nie lubię i jak mogę to ich unikam ale teraz potrzebowałam czegoś na “już” więc się zmusiłam choć muszę przyznać że fajnie było wyjść z siostrą tylko we dwie, bez mężów i dzieci 😉
Ania, Twoje babeczki będę robić we czwartek na piątek na ostatni dzień w pracy dla Łakomczuchów zrobię z podwójnej porcji i chyba z borówkami 😋
Madzia, dla mnie Bartłomiej naj 💚Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Widzisz Dorota czytam w myślach!
Ja na urodziny Jadzi robiłam fajne babeczki czekoladowe z kremem jagodowym 🤤🤤🤤
Dorota ja ostatnio wyszłam na zakupy , ale z dzieckiem. Tez było fajnie bo oprócz 3 par Bytów dla dziecka kupiłam sobie dwie zawieszki do torebki 😉😂
Sos zrobiony. Jeszcze jedna skrzynka cukini, albo ja sprzedam. Rzygam cukinia 🤮🤢🤮🤢pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale tu dziś ruch 🤷♀️😁 a ja wpadłam się tylko zameldować, bo na więcej nie mam siły.. Wiktor zdrowieje, mnie za to dopadło 🤦♀️ czuję się przeżuta i wypluta, boli mnie gardło, mięśnie i kości, a o 16 mamy "widzenie" z teściami 🙄🙄
Jak się chwalicie wypiekami to też się pochwalę, resztką sił upieklam ciacho że śliwkami i kruszonką. Pycha 🤭🤭😅
Renata dużo siły, spokoju i wytrwałości dla Was, oby noga szybko wróciła do pełni sprawności 😉
Chorujacym dużo zdrowia! 😘
PS. Podziwiam te z Was które mają siły i ochotę na robienie przetworów! 🤯🤯👏👏Ilona92, APrzybylska, Rene, Rene lubią tę wiadomość
-
Prawie jak na marszałkowskiej 😀 właśnie Aniu hak Zuzia?
Aga to mi smaka nadrobiłaś. Ostatnio widziakammega prosty przepisana ciasto ze śliwkami. Suche składniki mieszasz dzielisz na 3, przekładasz warstwy śliwkami czy innymi owocami a całość postępujesz startym zamrożonym masłem i zapiekasz 😋
To wytrwałości z tesciami🤗