Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry 🙂 chciałabym Was "oficjalnie" zaprosić na comiesięczny zlot mamusiek w terminie 14-15.09.
Do dyspozycji mam jeszcze nocleg dla 3 rodzin. Aga wiem, że Wy macie super daleko, dlatego wśród tych 3 miejsc jedno byłoby dla Was.
Dajcie znać kto chętny 😘pomarańczka_33, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Aniu, to my zaklepujemy, wstępnie.
3 sztuki + 1 w brzuchuMagdzia85F, Monnn lubią tę wiadomość
Dziękujemy za miejsce
U nas gorączka , czerwone ucho i lekko gardło, Jadzia dostała antybiotyk. Na zewnątrz mozemy wychodzić tylko aby za bardzo nie męczyć się.
Mój Dominik tez lekko przeziębiony i ja tez taka jesienna ;/ mam nadzieje, ze was nic nie dopadło. -
Hej dziewczyny:)
Ogromnie się cieszę, że mogłam Was poznać osobiście nawet po tak długiej nieobecności tutaj. Strasznie żałuję, że byłyśmy tak krótko i nie załapałyśmy się na wspólne zdjęcie, ale jakby zrobić fotomontaż ze zdjęcia Ani i Doroty to coś by tam może wyszło Ważne, że jesteśmy z Dorotką uwiecznione wśród Was i Waszych szkrabów
Pozdrawiamy serdecznie, szczególnie Mamy w dwupaku i do zobaczeniaIlona92, APrzybylska, Magdzia85F, Sylwiaa95, pomarańczka_33, Rene lubią tę wiadomość
-
Ilona, o kurczę, zdrówka dużo Wam życzę!
U nas wszyscy zdrowi choć w żłobku panikują że Kira ma wirusa bo ma sraczkę a jej zęby po prostu idą 🙈 lewa górna czwórka przebita 💪
A powiem Wam, że to co się dzieje teraz u mnie w pracy to armagedon jakiś 🙈 odliczam już do tego końca bo jakbym została jeszcze jeden dzień dłużej to bym chyba w wariatkowie wylądowała...
Aguś, my też się bardzo cieszymy że byłyście i jak wiesz, czekamy na więcej 😍💚Ilona92 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
APrzybylska wrote:Dzień dobry 🙂 chciałabym Was "oficjalnie" zaprosić na comiesięczny zlot mamusiek w terminie 14-15.09.
Do dyspozycji mam jeszcze nocleg dla 3 rodzin. Aga wiem, że Wy macie super daleko, dlatego wśród tych 3 miejsc jedno byłoby dla Was.
Dajcie znać kto chętny 😘
A ten zlot to gdzie? Może byśmy się wybrali z Pawełkiem
-
Tak, tak my zapraszamy do Torunia 🙂
A moja panna dziś z podwyższoną temperaturą i nos zawalony. Po południu mamy lekarza.
Ilona jak u Was?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Aga szkoda 😕 w takim razie oddaję miejsce, które trzymałam dla Ciebie Rene. I tym sposobem wszystko już niestety zajęte.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków 😚💝 tak to niestety bywa jak się nowe bakterie wymieszają.Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość
APrzybylska wrote:Aga szkoda 😕 w takim razie oddaję miejsce, które trzymałam dla Ciebie Rene. I tym sposobem wszystko już niestety zajęte.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków 😚💝 tak to niestety bywa jak się nowe bakterie wymieszają.
Ja tym razem zabralabym jeszcze corke tak bardzo chce jechać Aniu daj znac czy sie zgadzasz chodzi tez o to czy sie zmieścimy -
Wracamy od lekarza. U nas zapalenie gardła i nosa. Na szczęście bez antybiotyku. Ale co ciekawe i bardzo dziwne Zuzia narobiła ryku jakby ją szczepili wszystkim na raz 😕14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Ten ryk przy badaniu to chyba taki etap, trzeba przeczekać. Wiktor się już darl jak go posadziłam na przewijak 🤦♀️ ostatecznie siedział mi na kolanach a i tak się darł..
Ilona doskonale rozumiem o co chodzi, ale spróbuj pomyśleć że w taki sposób dziecko informuje Cię że coś jest nie tak. Inaczej nie potrafi. Nie robi tego złośliwie, a wręcz z bezsilności. Musisz być silna, bo kto jak nie Ty? 😘
Aniu u nas też bez antybiotyku póki co. Oby tak zostało.
Zdrówka dla wszystkich chorujacych 😘