Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie to nie trudno odgadnąć, słonik w ogrodniczkach 😜
Najbardziej złotowłosa jest Jadzia Ilony.olKaczucha lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyA ja wszystkie odgadlam
Aniu nie słonik tylko kobieta w ciąży! Szkoda, ze mnie nie bylo to byłoby Ci raźniej!
Niestety i takbym nie dotarła. Wczoraj to była jakaś masakra ze mną...
Zaraz, zaraz o śmierci? EeeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 13:48
-
Magdzia85F wrote:A ja wszystkie odgadlam
Aniu nie słonik tylko kobieta w ciąży! Szkoda, ze mnie nie bylo to byłoby Ci raźniej!
Niestety i takbym nie dotarła. Wczoraj to była jakaś masakra ze mną...
Zaraz, zaraz o śmierci? Eee
Cytat ze Shreka to był: "nocne rozmowy, takie o życiu i śmierci" 😘
My już w drodze do domu. Wysiadły nam biegi w aucie, nie mamy 1 i 2 ☹️14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyAniu o kurczę! Współczuję. Spokojnej i szerokiej drogi, dobrze, ze duzo autostradą.
Dziś lepiej, ale leżę, tzn tyle co sie da.
Chyba mi to zmęczenie wychodzi.
Nie wiem czy mi macica sie nie stawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 14:06
-
No i ostatni goście pojechali i cicho teraz i pusto 😉
Baaardzooo Wszystkim dziękuję za przybycie, to był naprawdę fantastyczny czas 😃 💚 😍
Ania, o kurczę, to kiepsko, szczęśliwej i spokojnej drogi 😘
Madzia, brawo Ty 😁
APrzybylska, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
https://drive.google.com/folderview?id=10O8MUZoReyqHapKYIceia6QenJHiJjuF
Jeszcze kilka fotek ode mnie.pomarańczka_33, Tusianka, Magdzia85F, ibishka, myszkaka, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
Na szczęście na autostradzie te najniższe biegi nie są potrzebne, szczęśliwie dojechaliśmy do domu 🙂
Ja mam nadzieję, że do powiększenia rodziny jeszcze się spotkamy. Jak najbardziej zaproszenie do Torunia aktualne ❤️Magdzia85F, pomarańczka_33, Rene lubią tę wiadomość
Kira walczyła, walczyła, i w końcu podczas kąpieli chciała mi zasnąć a po niej już bez walki w trakcie picia mleka odpadła Sen ją pokonał 😃
a ja idę ogarnąć choć część zdjęć 😎APrzybylska, Rene lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
A moj podróżnik podziwia widoki🙂polowa drogi juz za nami
Aniu ciezze sie ze szczesliwie dojechaliscie🙂jak Zuzia zniosla podróż?
Co do nastepnego spotkania my jesyesmy na tak 🙂
Magda odpoczywaj odpoczywaj ile możesz 😙Magdzia85F, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
pomarańczka_33 wrote:Kira walczyła, walczyła, i w końcu podczas kąpieli chciała mi zasnąć a po niej już bez walki w trakcie picia mleka odpadła Sen ją pokonał 😃
a ja idę ogarnąć choć część zdjęć 😎 -
Rene wrote:A moj podróżnik podziwia widoki🙂polowa drogi juz za nami
Aniu ciezze sie ze szczesliwie dojechaliscie🙂jak Zuzia zniosla podróż?
Co do nastepnego spotkania my jesyesmy na tak 🙂
Magda odpoczywaj odpoczywaj ile możesz 😙Magdzia85F, pomarańczka_33, Rene lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:W Toruniu jest super. Kiedyś byliśmy i bardzo mi sie podobało.Mój mąż na hasło podróż ze mną : Twoj brzuch.
Normalnie jakby każde sobie.
Rene daleko jeszcze masz? -
My również dziękujemy za gościnę Miło było Was wszystkich poznać
Dorota, my mieliśmy zdecydowanie mniej zdjęć, bo Marcin pstrykał z 1,5h raptem. No i staraliśmy się tak wybrać, żeby każdy miał otwarte oczy i w miarę sensowną minę
Kira miała w ogóle jakieś drzemki? Czy od ilości wrażeń nie dawała rady zasnąć w dzień?
Olka, ja jestem w czerwonej bluzce.
My nigdy nie byliśmy w Toruniu, chociaż kiedyś mieliśmy się w planie wybrać i jakoś w końcu nie wypaliło. -
Hej!
Super, że spotkanie udane! Fajnie było Was zobaczyć - szkoda, że tylko na zdjęciach
My po weselu. Pierwszy raz bez Wojtka na 48 godzin! Ponoć nawet nie zapłakał - ja jestem w wielkim szoku. Chyba zaczyna się nowa era w naszym życiu związkowo-rodzinnym
Magda, odpoczywaj, ile się da!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 22:35
Rene, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Kinga, to fakt oj tak, wybieranie zdjęć to nie jest łatwe zadanie
ostatecznie z całości wybrałam 143, nie do końca jestem zadowolona z obróbki, ale coś mi komp świruje i kolory mi się zmieniały, więc też pewnie na różnych monitorach będą jakieś różnice. Nie wszystkie też są super ostre ale mają to "coś" dlatego je wzięłam
dostęp do zdjęć wysłałam osobom, które miałam już w bazie google zdjęcia, pozostałych proszę o podanie maila, nie chcę tu publicznie wrzucać linka.
Kinga, wczoraj Kira spała niecałą godzinkę, ok 40 minut a dzisiaj nic, dlatego szybciej padła
EDIT: rzeczy znalezione nie nasze: mokre chusteczki Lupilu 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 07:43
Rene, Magdzia85F, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka